2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb anneler..benim de 14 ocak doğumlu bi kızım var.direk konuta girmiş olacağım ama hiç iyi deilim lohusalık depresyonu mu yoksa benim hormonlar mı beynim bilmiyorum ama kızımı kvalide den çok kıskanıyorum hiç ona veresim gelmiyo. .ki kendisi çok iyidir..bebekten sonra böyle oldum ..eylülde işe başlayacağım o bakacak..uykularım kaçıyo. .bunları yaşayan atlatan var mı
ilk çocuğun sanırım canım...bende ilk çocuğum olduğunda kaynanam yanımda 3 ay kalmıştı..kıskanmak ne kelime kadını boğasım geliyordu..sonraki çocuklarda özellikle kendim çağırdım çok zor oluyor çünkü..aslında şimdi anlıyorum yanımızda destek veren bir büyüğün olması nimetmiş..kızma ona emin ol senden sonra bebeğine en iyi bakacak olan o..inşallah başka çocuğun olduğunda o kıskançlıktan eser kalmayacak

:tokat: netçen muşta..
Üç harfli zati :KK70:
Tatvanada göl sebebei ile geliyoruZ:KK70:
O iğrenç tramvaya bindik karı koca gölü gezdik:KK70:
Gezmaga gelcektik
Ona biz de bindik de bi tarafımız dondu:KK53:

kızlar, ateşlendimi şu çorabına limon sıkın fikrini bilen var mı? işe yarar mı acaba?
O ne ki:KK57:

Ya bilmiyomda..şe dicektim..yumurtanın çeyreği verilecek ya
..
Acaba diyom bıldırcın ymurtasımı alsam:kahve:
Yok canım iki yaşına kadar onerilmiyo. İki yaşından sonra da hafta en fazla iki tane. Normal yumurtadan çok fazla proteine sahip ayrıca östrojen hormonu taşıdığından fazla tüketilmesi sakıncalı. Yani kontrollü olcek:kahve:

neredeyse bütün eşler aynıymış :KK70:
rahatladım biraz. bi benımkı böyle sanıyordum
Kesinlikle . Bizimki hesap yapmaktan ikinci fakulteyi bitirecek. Muhasebe:KK48:

Ooof, bu bebekler çok çabuk büyüyor ya, doyamıyorum.

Az önce odasına girdim (kendisi bizim odada ikamet etmekte olsa da biz ona mis gibi bir oda yapmıştık), baktım eşyalarına, duvarlara, kıyafetlerine... İçimde bir yer ağrıdı! Ben bu odada dikişimi tuta tuta ne sütler sağdım, ne ütüler yaptım, ne uykusuz geceler humana içtim, ne hayaller kurdum da çok şükür gerçek oldu. Ama bir yanım sızlıyor daha şimdiden, çok çabuk büyüyor, çok çabuk uzaklaşıyor hatıralar.

Bu yaz unutulmazım olacak, biliyorum. Her gününü deli gibi özleyeceğim, her anını tekrar tekrar yaşamak isteyeceğim, adım kadar eminim. Bir yandan rüya görürken bir yandan da bunun bir rüya olduğunu bilirsin ya hani, o misal. Çok tatlı, çok hızlı, çok büyülü.

Yarın bir gün buraları okursan eğer ; seni işte böyle deli, böyle saçma, böylesine anlamsız ve doyumsuz seviyorum canım kızım! :anne::KK200::KK46:
:super::KK9:

Geçen pril 30 lu tablet al gel dedim makineye bitti dedim..
:KK70: hiç yok sıfır..
30 a aldı geldi..
Bufün a101 de 19 tl imiş
:KK70:
Akşamdan beri atarlı:KK70:
Hep ayni lar. Az önce zurafadan konu açtım.
A evde misvak var ver eline kasisin dişini dedi:KK70:

Bence artik kilo vermek icin birseyler yapmaliyiz sezaryenliler :KK70: kolunuz bacaginiz forograflarda kalin cikmiyormu? :KK11:
ellemeee..hayatım boyunca 42 45 43 45 43 42 lerde seyrettim durdum..kilo almak çok güzeeell ..canım selülitlerim,koca göbeğim ,elma yanaklarım sizi çok seviyoruuumm :KK68:

günaydın, aşımızı olduk. ama gıderken bıraz ateş vardı. doktora gösterdık dişten olabilir bi sorun gözükmüyor dedi.
agıza damlatılan her yerde yokmus, gelınce haber verecekler.
benım zilloş uyuyor
aşı yapılmadan önce anlayıp aglamaya başladı. artık büyüyorlar ve her seyın farkına varıyorlar.

günaydın, aşımızı olduk. ama gıderken bıraz ateş vardı. doktora gösterdık dişten olabilir bi sorun gözükmüyor dedi.
agıza damlatılan her yerde yokmus, gelınce haber verecekler.
benım zilloş uyuyor
aşı yapılmadan önce anlayıp aglamaya başladı. artık büyüyorlar ve her seyın farkına varıyorlar.
çok ağladı mı? 3 bacak mı:KK61:
geçmiş olsun darısı bize:cry::cry:

pembe banın tadına varmıs :KK70:
uslubundan hoşlanmayan birileri var belli :KK53: ilk defa yıyorsan 1-2 günde gelırsın üzülme.
banın kalkınca hangı yorumundan ban yedin onu da görürsün. bize de söyle hee ..

bu arada ben kiblemedim :KK53::KK70:
Yav yanlış alıntı oldu gecmis olsun fındığa dicektim:KK70:bende bende kiblemedim ağızdan hangi asi ola ki asi yi artık nerden vereceklerini şaşırdılar

Back
X