2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:işsiz: yanıma yatıı..akşam coştu tıka basa yedi..bide 'sayenizde ilk defa iyi bir iftar yaptım ' dedi..
Ee şişti şişti..su içti ..
- Ayağıma z.yağı sürsene dedi ..
- Ya offf yaa
- Oraya takıldığın kadar bana takılmadın
:ukala:
Demem o ki başımda bu adam varken ben neden zayıflayamıyorum :KK70:

:işsiz: yanıma yatıı..akşam coştu tıka basa yedi..bide 'sayenizde ilk defa iyi bir iftar yaptım ' dedi..
- Ya offf yaa
kaç kiloydun sen?

Aksam dokuz bucukta yatti. Dun daha erken yatmisti. İki gundur su saatte ayagimda salliyorum ya. Besiginde salliyorum uyumadi. Gulerek bakiyor. Konusmayinca agliyor. Gece en azindan besikte salliyordum. :ruh:

- Ya offf yaa

Ya 50 idim ya ben..
Şimdi 59 da takılı kaldım:KK11:
İç bacağınadaaaaa muhallebi karnadaaaaa
Ablak yüzede :KK11:

bende 61 de kaldım. neyse 4 ay daha gecsın bı bakalım :KK70:
Bence artik kilo vermek icin birseyler yapmaliyiz sezaryenliler :D kolunuz bacaginiz forograflarda kalin cikmiyormu? :KK11:

derse aldırmazsın. zaten ek gıdaya başlıyorsun. eger ek gıdadan sonra düzelmezse işte o zaman kan verırsın mecbur.
Iste biraz beklicem boyle boyle canim :) asisi gecsin, biraz yesin, 1 hafta daha bekleyecegim, eger duzelmezse tatil oncesi mudahele etmem farz olacak zaten

Aksam dokuz bucukta yatti. Dun daha erken yatmisti. İki gundur su saatte ayagimda salliyorum ya. Besiginde salliyorum uyumadi. Gulerek bakiyor. Konusmayinca agliyor. Gece en azindan besikte salliyordum. :ruh:
Nasil uyaniyor? Aglayarakmi? Bizimki 1 haftadir cok uyaniyo ama bir disten bir ishal ikinmasindan, mutlaka bi sikintisi oluyo uyandiginda

Nasil uyaniyor? Aglayarakmi? Bizimki 1 haftadir cok uyaniyo ama bir disten bir ishal ikinmasindan, mutlaka bi sikintisi oluyo uyandiginda
Aglayarak uyanmasida var uyuyordu ama pispisliyorum kucak su veriyorum. İki gecedir mamadan sonra yatiriyorum uyaniyor. Besikte bakiyor bana salliyorum guluyor. Uyanik . Sallamayinca agliyor. Mecbur ayaga aliyorum. Gec mi yatirayim. Ek gidaya gectik meyve kasik mamasi ataklarin yaninda onlar acaba bagirsaklarda karinda faaliyetmi yapiyir.

Aglayarak uyanmasida var uyuyordu ama pispisliyorum kucak su veriyorum. İki gecedir mamadan sonra yatiriyorum uyaniyor. Besikte bakiyor bana salliyorum guluyor. Uyanik . Sallamayinca agliyor. Mecbur ayaga aliyorum. Gec mi yatirayim. Ek gidaya gectik meyve kasik mamasi ataklarin yaninda onlar acaba bagirsaklarda karinda faaliyetmi yapiyir.
Benimkide besikte guluyor :D oyun zannediyo gunduz besikte sallanmayi :D ayagimda malesef... Aksam yatarken yatagimin uzerinde gotune pis pis yaparak uyutuyordum 1 haftadir, dis sikintisi artinca ve ishal baslayinca yalan oldu.. Bence bu zamanlarin huy degismeleri dis kaynakli

Benimkide besikte guluyor :KK70: oyun zannediyo gunduz besikte sallanmayi :KK70: ayagimda malesef... Aksam yatarken yatagimin uzerinde gotune pis pis yaparak uyutuyordum 1 haftadir, dis sikintisi artinca ve ishal baslayinca yalan oldu.. Bence bu zamanlarin huy degismeleri dis kaynakli
Bir ciksada disleri rahatlasak. Disten sonrada be cikar Allah bilir.

Back
X