2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın, aşımızı olduk. ama gıderken bıraz ateş vardı. doktora gösterdık dişten olabilir bi sorun gözükmüyor dedi.
agıza damlatılan her yerde yokmus, gelınce haber verecekler.
benım zilloş uyuyor
aşı yapılmadan önce anlayıp aglamaya başladı. artık büyüyorlar ve her seyın farkına varıyorlar.
Hadi geçmiş olsunn . Inş. Bir soru olmadan atlatir:anne:

pembe banın tadına varmıs :KK70:
uslubundan hoşlanmayan birileri var belli :KK53: ilk defa yıyorsan 1-2 günde gelırsın üzülme.
banın kalkınca hangı yorumundan ban yedin onu da görürsün. bize de söyle hee ..

bu arada ben kiblemedim :KK53::KK70:

:KK66:
valla bende kiblemedim :KK70:
:KK53:Ben kibledim:KK70:
derrrrrmişimmmm:ıslık:

Mrb anneler..benim de 14 ocak doğumlu bi kızım var.direk konuta girmiş olacağım ama hiç iyi deilim lohusalık depresyonu mu yoksa benim hormonlar mı beynim bilmiyorum ama kızımı kvalide den çok kıskanıyorum hiç ona veresim gelmiyo. .ki kendisi çok iyidir..bebekten sonra böyle oldum ..eylülde işe başlayacağım o bakacak..uykularım kaçıyo. .bunları yaşayan atlatan var mı
Bende tam tersi biri gelse de kızımı versem nefes alsam diyorum.bence rahat ol benim de kV ve anem dönüşümlü bakıcak hiç öyle düşünmüyorum de ki yabancı biri değil en azından kV bakıcı oyw telkin et kendini cnm bende ağustosta başlıcam

Bende tam tersi biri gelse de kızımı versem nefes alsam diyorum.bence rahat ol benim de kV ve anem dönüşümlü bakıcak hiç öyle düşünmüyorum de ki yabancı biri değil en azından kV bakıcı oyw telkin et kendini cnm bende ağustosta başlıcam
Yabancı baksa uyarırsın ama ona bişey diyemem kafasına göre takılacak..annem uzakta malesef gelse 15 gün anca kalabilir..emzirmesem bana bile vermicek kadın kucağından indirmiyo çocuğu deli oluyorum. .ne telkinler yapıyorum ama işe yaramıyor eşimle sürekli tartışıyoruz..huzurum kalmadı resmen..2 aylıkken yedikleri tarhana dan kurufasulyeden fln tattıralım istediler düşün ben yokken neler yaparlar

Bana sormamışsın ama yazmak istedim :KK54:
ben üç tane kitap aldım şimdilik
bebek Dokun öğren serisinden renkler
bil bakalım bu kim acaba bir kurbağa mı
gürültücü maymun oynamayı seviyor
bu sonuncusu kuklalı kitap :KK68:

ben aslında sana bi soru sormuşum ama:dondurma:
sana sormamışım:işsiz:
yani sana sormak isterken başkasına sormuşum:halay:
limonluseker yazacağıma limonluzencefil yapmışım:mapus:
blw başladın galiba dimi ?
oturmaya ne zaman başladı diye sormuştum
kitap önerilerini hemen inceleyeceğim canım
çok çok sağol
okumaya başladın mı tepkisi nasıl

Evet avokado çok faydalıymış gerçekten ben ilk havuç vermiştim ama ilk avokado vermek daha mantıklı yumuşaktan serte geçiş daha iyi olur gibi
Grupda neden öyle oldu ki beni hemen kabul etmişlerdi
Elma resmi var profil resmi olarak
evet.... bu yumuşaktan serte geçiş konusu da mantıklı ... düşünmemiştim
şu facebook sayfalarına bi bakayım tekrar:kahve:

Evet 1.5-2ay deneme suresiymis. Tadiyo iste alisiyo. Ama zaten anne sutu temel besin kaynagi olmaya devam ediyor,o nedenle endiselenmeye gerek yok:) sut icmese de devam sutu iciyorlar hiuf..:)
uzmanlar diyoki 1 yaşına kadar katı gıda yemek bebekler için eğlencedir
ana besinleri yine anne sütüdür
o nedenle katı gıdaya geçişte bebeği yemek yerken zorlamamak lazımmış

Çok ilginçtir ki benim yigenim 7 yaşında ve kitap aşığı ve ödev vs ders çalışmak olsun aileside çalışmaktan oturup kitap okuyan birileri değil kolej de okuyor ve 15 kişilik özel yetenekli öğrenciler arasında peki bu çocuğa nereden geliyor anlamıyorum kampa gider 3 günlüğüne kitap vs götürür geçen yıl karekok leri öğrendi yaşıtları toplama çıkarma yaparken
maşallah canım maşallah:nazar:
doğuştan gelen bir zekilik söz konusudur
öyle çocuklara özel ihtimam gösterilmeli diye biliyorum
gerçi kolejdeyse mutlaka ona göre bi yol haritası çizmişlerdir

betts betts senmiydin aşıları soran

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-18-16-20-38-1.webp
    Screenshot_2016-03-18-16-20-38-1.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 50
Back
X