2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kaşık maması denedin mi

Smdi okudum veriyormussun ztn kaşık maması cnm

Cnm özel sektör benim.eşim kamu da.valla ben mecbur caliscam ev kredimiz var maalesef

Hazır kefirle mi ? tam kaynarken mi dokuceksin? Ben bunu hic duymadim

Sağdığın sütle kaşık maması yap, öyle gitsin vücuduna. Biberon almayan bebelerin elinde manyak olduk yemin ederim

Canim kaşık maması denedin mi
Kaşık mamasına başladık canım, doktor önerdi, günde bir öğün veriyorum ama onun dışında da biberon alması lazım. Kakası beton gibi oldu afedersin, süt içmezse kaka yapamıyor ki, inanılmaz bir şekilde aç gezebiliyor 5-6 saat, büyük adam bile acıkır yahu o kadar saatte.

Hazır kefirle mi ? tam kaynarken mi dokuceksin? Ben bunu hic duymadim
Atatürk Orman Çiftliği Kefir ini kullanmıştık biz canım, yeğenim için ablam yapıyordu. Onun kendi küçük tenceresinde bir su bardağı kadar günlük sütü kaynatıp - yine AOÇ idi o da - süt kaynarken içine göz kararı, hani şöyle yarım çay bardağı kadar Kefir döküyorduk, tahta kaşıkla karıştırırken süt kesilmeye başlıyor zaten, diş diş peynir oluşuyor. Sonra onu tülbentten süzüyorduk, hatta o çıkan yeşil suyu da peynir altı suyu muhabbeti gibi değerlendirebiliyorsun çünkü o da çok mineralli. Mesela onu da bi çorbasına filan ekleyebilirsin su yerine.

Çok güzel anlatmissin denemek lazım doktora da sorucam Sağol cnm bu arada sen ne zaman ise başlıyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…