- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.021
Gecmis olsun canimSagol canim. Birsey yok. Annemdeyiz biraz fazla sallandik korktum. Cocuk var aklindan binlerce sey geciyor. Neyse birazdan evimize gececegiz. Cocuga valiz hazirlayacagim ya ne olur ne olmaz sutum de yok ac kalir mama olmasa.Allah korusun . Mama su kiyafet battaniye gibi.
Hazır satılan kefir mi cnm?Kefir de çok faydalı imiş diyolar bebeklere herkes veriyor ama ben karar veremedim versem mi diye
Canim kaşık maması denedin miEmmiyor Atomum, sağıyorum ama artık 10 cc filan çıkıyor, zaten mama da içmiyor zilli. Diş geliyor, acaip huysuz ve iştahsız. Özellikle akşamları vız vız vız vız, insanı canından bezdiriyor. Memeyi bıraktığı gibi biberonu da bırakma peşinde sanırım, direkt ekmek arası köfte filan yiyecek herhalde haspam
Sagol canimGecmis olsun canim
Bayagi kotu oldum bendeSagol canim
Smdi okudum veriyormussun ztn kaşık maması cnmKesinlikle katılıyorum, ek gıda bağırsak florasını etkiliyor.
Muhakkak işe yarayacaktır, ben kaşık maması veriyorum, bugüne kadar cır cır gibi kaka yapan çocuk başımıza Beton Raziye kesildi
Olsun be, Atom da sütü merak etmiş bacım, duygusal muygusal, kadın hayatının son 6 ayını mastit kraliçesi olarak geçirdi garibim, ister istemez dikkati memeye kayıyor.
Fotoğraflarda kalın çıkmak mı?
Fotoğraflarda çıkıyor musun diye bir sor, koldan bana yer kalmıyor kadrajda
Ayrıca bugün gittim gezdim accık, sünnet çocuğu gibi apış aram ayrık oturuyorum, neden çünkü sürtünmekten kızıl kızıl pişmiş ayıboğan baldırlarım
Cnm özel sektör benim.eşim kamu da.valla ben mecbur caliscam ev kredimiz var maalesefCanım memurmusun ben de memurum ankarada ise başlarsam sabah 7 aksam 7 olacak ev uzak ise paşam bensiz ne yapar bilmiyorum şuan düşünmek istemiyorum 2 yıl ucretsizdeyim tam bana çalışacak ben gidecembugün arkadaşla görüştüm yargidayim istinafa adliyeye gönderme de olabilirmiş kendimi nerde bulacam merak ediyorum belki beni es geçerler izindeyim diye inşallah
Hazır kefirle mi ? tam kaynarken mi dokuceksin? Ben bunu hic duymadimSelam limoncum, Kefir konusuna değindin pek iyi ettin.
Kefir hakikaten çok faydalı, ben Kefir ile her sabah günlük peynir yapacağım kızıma. Şöyle ki, kaynayan süte soğuk Kefir dökünce süt hemen kesiliyor ve diş diş bir peynir oluyor, aslında lor gibi. Tuzsuz, tam da bebeklerimize vermemiz gereken gibi. Ne şeker ne de tuza ihtiyaçları yok, tanımıyor bilmiyorlar. Biz işgüzarlık yapıp tattırmazsak da haberleri olmaz ( eşim sürekli onu bunu tatsın derdinde, çocuk o tadları biliyor da canı çekiyormuş gibi geliyor ona)
Kefir mi yapıyor nasıl yapıyor Kefir bakterisiyle mi? Ben hep hazır alıyorum ama onu bebeğe verebilir miyiz emin değilim?eşim kendıne her gün kefir yapıyor. ben hiç sevemedım tadını. biraz zaman gecsın minnoşa verıcem
Amin canımBayagi kotu oldum bendekorkuyorum allahim bizi korusun
Sağdığın sütle kaşık maması yap, öyle gitsin vücuduna. Biberon almayan bebelerin elinde manyak olduk yemin ederimZaten biberonuda birakti birakacak zorla aliyo, bu sefer sagdigim sutu nasil vericem onu dusunuyorumbiraz fazla yuklendim sanirim ... Birde circir zaten diye, zeytinyagi eklemedim, keske ekleseydim.. Su da iciremiyorum zar zor. Cisli bezi de bitti
Kaşık mamasına başladık canım, doktor önerdi, günde bir öğün veriyorum ama onun dışında da biberon alması lazım. Kakası beton gibi oldu afedersin, süt içmezse kaka yapamıyor ki, inanılmaz bir şekilde aç gezebiliyor 5-6 saat, büyük adam bile acıkır yahu o kadar saatte.Canim kaşık maması denedin mi
Atatürk Orman Çiftliği Kefir ini kullanmıştık biz canım, yeğenim için ablam yapıyordu. Onun kendi küçük tenceresinde bir su bardağı kadar günlük sütü kaynatıp - yine AOÇ idi o da - süt kaynarken içine göz kararı, hani şöyle yarım çay bardağı kadar Kefir döküyorduk, tahta kaşıkla karıştırırken süt kesilmeye başlıyor zaten, diş diş peynir oluşuyor. Sonra onu tülbentten süzüyorduk, hatta o çıkan yeşil suyu da peynir altı suyu muhabbeti gibi değerlendirebiliyorsun çünkü o da çok mineralli. Mesela onu da bi çorbasına filan ekleyebilirsin su yerine.Hazır kefirle mi ? tam kaynarken mi dokuceksin? Ben bunu hic duymadim
Aynı gün içerisinde vericeksen bişey olmaz ama havalarda çok sıcak eksimesin dışarda?Şimdi bir seftaliyi pure yapıp cam kavonozda saklasam vit gidermi acaba azıcık azıcık her defasında yapmaktansa bir kerede yapayım dedim
Çok güzel anlatmissin denemek lazım doktora da sorucam Sağol cnm bu arada sen ne zaman ise başlıyordun?Atatürk Orman Çiftliği Kefir ini kullanmıştık biz canım, yeğenim için ablam yapıyordu. Onun kendi küçük tenceresinde bir su bardağı kadar günlük sütü kaynatıp - yine AOÇ idi o da - süt kaynarken içine göz kararı, hani şöyle yarım çay bardağı kadar Kefir döküyorduk, tahta kaşıkla karıştırırken süt kesilmeye başlıyor zaten, diş diş peynir oluşuyor. Sonra onu tülbentten süzüyorduk, hatta o çıkan yeşil suyu da peynir altı suyu muhabbeti gibi değerlendirebiliyorsun çünkü o da çok mineralli. Mesela onu da bi çorbasına filan ekleyebilirsin su yerine.
Hayir disarida degil buz dol da aynı gün biterse biter bitmezse dökerim artık yada ben yerim:)Aynı gün içerisinde vericeksen bişey olmaz ama havalarda çok sıcak eksimesin dışarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?