- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.041
evet.Kefir mi yapıyor nasıl yapıyor Kefir bakterisiyle mi? Ben hep hazır alıyorum ama onu bebeğe verebilir miyiz emin değilim?
kendı kendıne tribe gırme pembe. ban herkes bi şekilde yıyebılır. gecen gün bende alakasız sekılde ban yemısım. aynı seyı karsı taraf da yazmıs ama ben yedim banı düşün. insan burada rahatlıyor, zaman gecırıyor. fikir alıyoruzSayfa 9283..
Biricikim pembede gitmiş ,kuduruyordur yazamadağı için yazdığı gün ve saat..
...
Eymentaa ile wat. Konuşuyorduk..biri beni banlamış diye espiri yapıp gülüyorduk..o anda sör de burada espiri yapıyırmuş atomdanda bilebilir pembe diye..
O ara dedim etmentaa10 ile geleceğim
Biz cok gülüştük eymentaa ile ve ben kocamnın telinden eymentaa10 aldım..biricikime yazdım ...kuduruyordur mesajı için ' bugün nasılım yazdım'
Eymentaa ya da ' beni bi yerden tanıdın mı gibi bişi' ve eymentanın yazmış olduğu ' banlanırsada okuyabiliyor muuu' mesajına eymenta10 ile ' okuyabiliyor' yazdım..derken bir baktım espiritüel bir mesaj ardından gönderemiyırum..meğer oda ban yemiş...15 dk içinde
Amacım anlaşıldığı üzere gerginliği kırmaktı..ve eğlenmek gülmekti..
Dalga geçmediğimi sadece olacak o kadar tadında ima yaparak espiri yaptığımı bilirsiniz...
Kızmadım kim banladı bile demedim..eymentaa wat.konuşmamızı kopyalayabilir..durumla eğlenmeye çalıştım..fakat eymenta10 ile de şikayet edilip banlanınca ....
Dedim ki...
Yazık..
Şurada günün stres ve yorgunluğunu atıyoruz..buraya harcadığım vakit ve tek tek okumalarım..ve anneleri güldürmek nefes aldırmak isteyişlerim..ve bilebildiğim kadarı ile tecrübe paylaşımlarım..
Kimi zaman mutfakta bulaşığım dururdu da bburaya yazardım yada gece emzirmelerinde yazardım
.. Minnoşun şekerlemr vakitlerinde yazardım uyumazdım..
Neşelendiğinizi görür bende neşelenirdim..
Babacığımı kaybedince hastalık üzüntü vb konulardan kaçar oldum..yada dalgaya vurdum..
Ama..
Açıklık getirdimmi bilemiyorum..kırgın ve üzgün değilim zira babacığım içimi yakarken 3 kuruşluk mevzular beni asla üzemez..
Artık girmeyeceğim..
Oğlum büyüdü ve daha cok ilgi bekliyor..
Burada nefes tüketmeyeceğim..
Haa cok kıymetli dostlar var burda..
Sör,lolu,biricik,eymenta atom siz zate telimdesinizbide suan uzun yazıma ilave edemicem
Betss,ıııı nesli,ııı allah cezanızı versin işte unuttum
Sizler için vaktim helal hoş olsun bakın daha varsınız magezu sen yine..
Amannn eğeriii ...
Haydin sağlıcakla kalın ...
Kaç aydır taşıdık ( aaaa cisriğimmm)
Bu yükü burda..çok özelsiniz..
Ama işte birilerinin yaptığı ayıp..beğenmiyorsan okuma kardeşim ..hayır merak ediyorum bi masa etrafında olsak ağzımamı vuracak ki
İnsanız lan
Arkamdan gevelemeyin..ilerde oğlum okuyacak olursa vay be anneme bak..gururu onuruna bak desin
Dimi minnoş..şuan aramıza transfer oldun
Ağzını yiyesim var
Hoşçakalın
yok canım olmadı. ama sabah ateşi vardı.Surrender bidik nasil oldu ates yaptı mi
ben hissetmedım hiç. bu kiloyla zor zatenAnca bakabildim kizdan, 8.40da 4,4 siddetinde olmuscok korktum ama..
Benim kızım da anne sütü ve mama takviyesi alıyo. .bi ara biberonu almıyodu doktora götürdüm sütün yetiyodur ek gıdaya gerek yok dedi..kaşık maması vereyim mi dedim önermiyorum dedi bana..Doktorlar da ilginç. .Kaşık mamasına başladık canım, doktor önerdi, günde bir öğün veriyorum ama onun dışında da biberon alması lazım. Kakası beton gibi oldu afedersin, süt içmezse kaka yapamıyor ki, inanılmaz bir şekilde aç gezebiliyor 5-6 saat, büyük adam bile acıkır yahu o kadar saatte.
Ahahahaha, işte bir tane daha bendenben hissetmedım hiç. bu kiloyla zor zaten
Eylül sonuÇok güzel anlatmissin denemek lazım doktora da sorucam Sağol cnm bu arada sen ne zaman ise başlıyordun?
@ koyup üye adını yazman yeterli P polarpijama : )Ben uzaktan takip ediyordum okuyabiliyordum ama msj yazamıyordum netimden dolayı..ben bile yazışmadan ısınmıştım size..can attım hep yazışabilmek için..ortam bozulmasın lütfen..istemeyen çeksin gitsin..isimleri nası alıntılayacağımı bilmiyorum pembe ve Eymen. .
KabulDuydum ki ..
Ardımdan gözyaşı sel olup gitmiş..
Feryat figann..
İlk defa şu sayfaları tüketmeden yazıyorum
Sörün mavi yazısını bile es geçtim..
Şartlarım var ...
1) herkes derhal muş ptt şubesine 1 er adet 72 li prima premium care gönderecek.
2) instegram hesabıma 1000 takipçi bulunacak.
3) ne yazıyosam beğeneceksinz.
4)eymentaa yada kurban için danasına ortak olacaksınız..
Yoksa dudunuzu keserim
Duydum ki ..
Feryat figann..
Şartlarım var ...
1) herkes derhal muş ptt şubesine 1 er adet 72 li prima premium care gönderecek.
Yoksa dudunuzu keserim
Pembedon5 (eymentaa10)bir daha üyelik alırsan cezan 1 haftaya çıkabilir. haberim yoktu bundan dememen için buraya not düşüyorum.
Duydum ki ..
Feryat figann..
Şartlarım var ...
Yoksa dudunuzu keserim
Pembedon5 neden benim nikimle hesap açtın? neden benim avatarımı kullandın? seni kibleyenin ben olduğumumu düşündün?
halk açıklama bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?