2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iki cocuklacok yiprandim buyuk oğlum da sürekli hastalandı. Eşim bu halimi görünce seni yollayım dedi . Hemen tamam dedim sevindim. Önümüzdeki cumaya bilet aldı gidecex ınş.Ama sonra jetonum düştü oralar yanıyo. Not: bursa

Sicak micak idare edicen biricik:) olsun biraz rahatlarsin valla.. Son zamanlarda bebisler hastaydi zor olmustu dogru :/ simdi nasillar :)

Sicak micak idare edicen biricik:) olsun biraz rahatlarsin valla.. Son zamanlarda bebisler hastaydi zor olmustu dogru :/ simdi nasillar :)
Çok sağol canm su an iyiler çok şükür. Büyük biraz da olsa yemeğe başladı. Ona octamar balık yağlı vitamin iciryrm. Inş. İştahını acar . Biraz uyumak:uykucu: ve dinlenmek istyrm. İkisi de küçük olunca çok zormus.:KK43:
Sizin dişler ne alemde . Sizin de en son gece uykularniz bozulmystu

Kecisutu yogurdu dahha tatli mi oluyor. Mayaladin mi hic. Daha once yemistim tadi guzel diye hatirliyorum. Daha kati oluyor bormal yogurttan .
Hiç bilmiyorum bende baslicam yakında da ben subat annesiyim:) öyle gezinirken denk geldim. Duydugumu yazdim, keçi sütü de tahmini olarak dedim anne sütüne en yakın o diye dedim ama bilmiyorum yani onu

Hızlıcs yazıom..oda ayurcak olan var mı? Erken mi? Bide sahibinden mi telsiz alsam ki zaten wewel 88 tl var ondan mı alsak ?
Haydi...bekliyorum:deli:
Surrender Surrender
Ben odayı ayirali 2 ay oldu pamidordan bebek telsizi aldim inanny marka motorolaninmis 100 tl ye aldim memnunum balkonda camasir serince balkonda oturunca çok rahat oluyor telsiz

Epeydir giremiyordum malum, İnci'nin diş ve beslenme atağı yüzünden anam ağlıyor. Ben yokken birşeyler olmuş galiba, dün akşam fark ettim, döndüm okudum. Yorum yapmayacağım, çok lüzumsuz bence, ama buradan keyif alan insanlar, ne demeye gavura kızıp oruç bozuyorsunuz Allah aşkına? Değer mi canım onun bunun için keyif kaçırmaya. Herşeyden önce Pembedon5 Pembedon5 , sen değil miydin burası bana hatıra defteri olsun diye yazan? Ben de biraz o amaçla yazıyorum, hatta geçen geri gittim şu su geldi, nst ye girdim muhabbetlerimizi okudum da, içim sızladı nasıl geçiyor zaman diye. @eymentaa, sen de bence boşver, burada paylaşacak daha çooook tatlı anımız var, ben öyle inanıyorum. Hiç takılmayın bu gündeme, ne kadar uumursamazsak o kadar çabuk dağılır bu atmosfer.

Aşağı yukarı herkes internetten istediği bilgiyi zaten bulabilir, ama burada paylaştıkça dertleşiyoruz, bir sıcaklık oluyor, o da bizi avutuyor işte şu koşuşturmacanın ortasında. Ben fırsat buldukça burada takılmaya devam edeceğim, yarın bir gün güzel kızım ile açar okuruz belki, ne anı olur valla. :anne::KK200::KK46:
Yine dokturmussun piti. Serefine dostum :KK50:

diş ateşlerimiz başladı. ama her an çıkacak gibi durmuyor garip..
aşıdan ateş olmadı bu arada. ama şuan dişten var.
sabah calpol verdım şimdide verıcem. bugün dısarı cıkarcam birazcık ateşi var bişi olmaz sanırım.
Atesi takip et sur, cok cikmazsa bisey olmaz, 2 gunu falan gecmesin ates, yeter... (Bence) :) disarlarda cok sicak, ateside artabilir aslinda. Normaldir. Benimkininde hic cikacak gibi durmuyo ya, safi huysuzluk cektirdi gene bugun :63:

Duydum ki ..
Ardımdan gözyaşı sel olup gitmiş..
Feryat figann..
İlk defa şu sayfaları tüketmeden yazıyorum
:KK14:
Sörün mavi yazısını bile es geçtim..
Şartlarım var ...

1) herkes derhal muş ptt şubesine 1 er adet 72 li prima premium care gönderecek.
2) instegram hesabıma 1000 takipçi bulunacak.
3) ne yazıyosam beğeneceksinz.
:KK70::KK70:
4) @eymentaa yada kurban için danasına ortak olacaksınız..
:KK70::KK70:
Yoksa dudunuzu keserim:KK70:
:kahve:

Hızlıcs yazıom..oda ayurcak olan var mı? Erken mi? Bide sahibinden mi telsiz alsam ki zaten wewel 88 tl var ondan mı alsak ?
Haydi...bekliyorum:deli:
Surrender Surrender
Ben daha büyüğünü doğru dürüst ayirsmadim ki sıra küçüğe gelsin. Benle küçük yatak odasında ,babasıyla büyüğü çocuk odasında yatiyoruz. Zaten haftaya bursa ya gidince düzen iyice bozulacak:KK14:

Back
X