- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #93.381
cobaltblue, aklıma cam tencereyı soktun
borcam olmaz mı yaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbuldakinde vare bebeğin 2. el kısmı mı var![]()
biz burda kendi mağazasını bulduğumuza şükür ediyozIstanbuldakinde var
Ankarada eskiden vardi kaldirmislar
evde saklama yaptığım borcam olmaz mı kihttp://www.aplusmoda.com/?newUrun=1...Fstate=&/ISIYA-DAYANIKLI-CAM-TENCERE-TERMISIL
35 tl dıyor. çok mu ucuz acaba
bende kapaklı yok ama alırım
bende kapaklı yok ama alırım
çok uygun artık borcamlar çünkü. minnoş borcam alırım, poncik borcam![]()
güneş koruyucu süt aldım nivea dan bebek ve çocuklar için olandnGunes kremi aldiniz mi
Saat 11-16 arasi bebislerimizi gunese cikarmayalim golgede durmasinda sorun yok
Bebeklik cocuklukta olusan ani gunes yaniklari cok tehlikeli. Ileride cilt kanseri riski olusturuyor
Gunes kremi yuze 50 faktor
Vucuda 30 faktor ve uzeri tavsiye ediliyor
Sebamed alacagim baska onerisi olan var mi kullanip memnun kaldiginiz
Ben ilk ek gıday başlarken doktor özellikle Çelik'te yapılacak tüm gıdaları deyince benim evde Çelik tencere setim vardı hiç kullanmıyordum onun küçük boyunu ona tahsis ettimselam kızlar, sebzemızı yedik üstüne emdik ve uyuyakaldık
dün bir yerde minicik bi çelik tencere sordum 3 lüymüş meğer 130 tl dediler
tek satılmıyormus. çok tatlıydı yaa.. minnoşun yemeklerını çelik de yapmak ıstıyorum.
var mı minnoş tenceresı alan![]()
Sanmam olmaz benceevde saklama yaptığım borcam olmaz mı ki![]()
inciri nasıl veriyorsundün 1 tane incir yedi
bugunde verıcem. 3 gün üst üste verıcem. şu alerjı ne gıcık bişi yaa
3-4 gün aynı seyı vermek zorundasın
Sanmam olmaz bence
bende o kadar küçüğü yokBen ilk ek gıday başlarken doktor özellikle Çelik'te yapılacak tüm gıdaları deyince benim evde Çelik tencere setim vardı hiç kullanmıyordum onun küçük boyunu ona tahsis ettim![]()
kabuklarını soyup blanderdan gecırıyorum. maşallah cok sevdıinciri nasıl veriyorsun![]()
Celik en sagliklisi, teflon ciziliyor.Ben ilk ek gıday başlarken doktor özellikle Çelik'te yapılacak tüm gıdaları deyince benim evde Çelik tencere setim vardı hiç kullanmıyordum onun küçük boyunu ona tahsis ettim![]()
Bak aklima ne geldi armutu borcama koyup firinda pisirip armut mamasi yapabiliriz vitamini gider mi ki