- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.081
ehh idare ederım, sen nasılsın?Selamlar,nabıonuz
bilmiyorum nedenını. yapmadığı gün de olmadı hiç anlamadım valla bu işten bişi.Geçmiş olsun surr
Kıyamam ya niye kabız oldu ki minnoş
Bu ne ya bu adam yememiş icmemis bu videoyu mu çekmiş . Kaç kere b.k dedi.
AynenSadece ellerini kundakliyorum pipisi güven deince bir şeyle bunaltmaz
bu işler hep böyle olur zatenKızlar çok sinirliyim şuandaçok çok yakın zannettiğim arkadaşımla ne zamandır aramızda soğukluk hissediyordum, hele bebişim olduktan sonra daha da hissettim bunu(kendisi bekardı) sonra nişanlandı,evlenecek temmuzda. Bebeğim olmasına rağmen kaç kere evlilik alışverişi için yardım ettim seve seve,..bu haftada nikahı için uğraştık beraber, bugün nikahı vardı.. Neyse işte az önce msj attım napiosun diye foto atmış, kutlama yapıyorlarmış "arkadaşları" ile .. Yahu en alakasız kişiler bile o fotodaydı ve benim bundan haberim yok. Hadi tamam bebeğim var diye düşünmüş olabilir ama bi sorabilirdi, ne bilim alışveriş için iş fln için olsun hoop arar hadi diye, e ozamanda bebeğim var ona bakarsan.. Amaaan çok karışık anlattım galiba,niye anlattım onu da bilmiyorum çok alındım üzüldüm galiba
Bende olsam cok kirilirdim...Kızlar çok sinirliyim şuandaçok çok yakın zannettiğim arkadaşımla ne zamandır aramızda soğukluk hissediyordum, hele bebişim olduktan sonra daha da hissettim bunu(kendisi bekardı) sonra nişanlandı,evlenecek temmuzda. Bebeğim olmasına rağmen kaç kere evlilik alışverişi için yardım ettim seve seve,..bu haftada nikahı için uğraştık beraber, bugün nikahı vardı.. Neyse işte az önce msj attım napiosun diye foto atmış, kutlama yapıyorlarmış "arkadaşları" ile .. Yahu en alakasız kişiler bile o fotodaydı ve benim bundan haberim yok. Hadi tamam bebeğim var diye düşünmüş olabilir ama bi sorabilirdi, ne bilim alışveriş için iş fln için olsun hoop arar hadi diye, e ozamanda bebeğim var ona bakarsan.. Amaaan çok karışık anlattım galiba,niye anlattım onu da bilmiyorum çok alındım üzüldüm galiba
Canım ya iki çocukla zor gerçekten bulursun inşallah bursa çok güzel ben çok brgrnmistim bol bol gez uyu iyi gelir sana iyi tatillerYarın erkenden yola cikacaz ve ben bi türlü carlson damlayi bulamiyorm.
Kesin büyüğü attı bi yerlere
Kiyamam zeynepe ya ne çekti ishalden bizim bir hafta oldu da antibiyotikten çocuk bunaldik pisik oldu uykusu da dağılır kıyafet değiştir derken gece gece yavrum ya inşallah düzelirBi gecede 3-4 bok degistirdigim yetmiyo, Terliyo su gibi oluyo sirti, yatagi, ustunu basinida degistiriyorum. Bide teri de kokuyo buyuk adam gibi
HahaKucukken birazda olsa bana benziyodu, simdi bakan babasinin kopyasi diyor, bende gunduz babasinin yoklugunu hic hissetmiyorum
Emin olmadan büyüğü suçlama arkadaşım.Yarın erkenden yola cikacaz ve ben bi türlü carlson damlayi bulamiyorm.
Kesin büyüğü attı bi yerlere
Okurken o ani empati kurarak yasadim arkadaşım.oğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük
bıngıldaktan bakıldı..bi sıkıntı yoktu şükür çok şükür ama ben mahvoldum
sakın sakın koymayın
ciğerim yandı
Ben de aynı idare eder can, nasıl oldu minnoş, ay kıyamam ya nasıl canı yanmıştırehh idare ederım, sen nasılsın?
Değil mi Atom, ya anlamıyorum bende mi sorun var acaba, çünkü bir kaç kişide daha yaşadım bunu.. Çok İyiyiz zannediyorum sonra bir bakıyorum işleri düşünce geliyor oluyorlarmış, sonra uzaklaşıyorum zaten o kişilerden deBende olsam cok kirilirdim...
Benimki doğdu o şiş hali ile de babasıydı, hala babasıKucukken birazda olsa bana benziyodu, simdi bakan babasinin kopyasi diyor, bende gunduz babasinin yoklugunu hic hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?