2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu işler hep böyle olur zaten

Yarın erkenden yola cikacaz ve ben bi türlü carlson damlayi bulamiyorm.
Kesin büyüğü attı bi yerlere

Bende olsam cok kirilirdim...

Bi gecede 3-4 bok degistirdigim yetmiyo, Terliyo su gibi oluyo sirti, yatagi, ustunu basinida degistiriyorum. Bide teri de kokuyo buyuk adam gibi
Kiyamam zeynepe ya ne çekti ishalden bizim bir hafta oldu da antibiyotikten çocuk bunaldik pisik oldu uykusu da dağılır kıyafet değiştir derken gece gece yavrum ya inşallah düzelir

Yarın erkenden yola cikacaz ve ben bi türlü carlson damlayi bulamiyorm.
Kesin büyüğü attı bi yerlere
Emin olmadan büyüğü suçlama arkadaşım.
Annem de evde birşey kaybolsa, kirilsa, bozulsa hep benden bilirdi...
Bu yaşa geldim hala birşey yaparken beceremez miyim acaba endisemi atamadim üzerimden.
Varsin kaybolsun, yenisi alınır. Ama farkında olmadan kirilan özgüven bir ömür boyu kolay kolay telafi olmuyor malesef.

Okurken o ani empati kurarak yasadim arkadaşım.
Çok geçmiş olsun.
Allah korusun tüm evlatlarimizi...

Surrender alinti yapamadım arkadaşım, ama bebisin kabizsa poposu yirtilmasin yaparken diye bepanthol sur.
Suyu ve yemegine ekledigin zeytinyağını artırmak da belki fayda eder.
Geçmiş olsun.

Bende olsam cok kirilirdim...
Değil mi Atom, ya anlamıyorum bende mi sorun var acaba, çünkü bir kaç kişide daha yaşadım bunu.. Çok İyiyiz zannediyorum sonra bir bakıyorum işleri düşünce geliyor oluyorlarmış, sonra uzaklaşıyorum zaten o kişilerden de eşim çok değer veriyorsun diyor, merhaba merhaba tamam uzatma çok diyor da o nasıl olcak, olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…