2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ankarada pamidor yok heralde bizim bu taraflarda yok yada internettende alsam gelmez ki civile bakarm artk insallah tabi oglusa giyecek bulurumda kendim ortada kaldm ben dun ne hayallerle gttm 2 3 tane ustume biseyler alirim pantolon alrm sunu yaparm diye bi tsort aldm benmki bana bi daha pantolon almaz zaten gecen bi aldi aldigi gun giydim 2 saatte mahvettm yag olms leke sokucu dokup yikadm rengi solms kabulde etmediler yikama hatasiyms bi daha sana almam ben bisey dedi

bende kendim için çıkıyorum çocuğa eşya alıp eve geliyorum

sabahın 06.00 sından beri ayaktayım
ulan akşam erkenden yatmazmıyım
ayten eşofmanlı şevket hoca skeci

o subaya de koşsun gelsin

Canım cimcimbebe ve e brbrktrn alıyorum ben netten 1 günde geliyor güzel ürünleri cicili cicili çok para vermeye gerek yok zaten ya bir kıyafeti bir iki kez ancak giyiyirlar hemen buyuyirlar bugün ben de kendine almak için gidecem bakalım ne maceralar bekliyor bizi bu kiloyla siyahi sevmeyen ben siyahlara burunecem

E bebek yazmıştım ya esinle konuşuyorduk ıslak mendil bitti diye aklımda kalmis bebecicom ve cimcimbebe netten bak istersen

Ben hic bisey begenemerm bi tsort aldm artk dolaptakileri giycem bi daha cikar miyiz hic blmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…