- 30 Ocak 2015
- 19.832
- 28.425
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.261
Ankarada pamidor yok heralde bizim bu taraflarda yok yada internettende alsam gelmez ki civile bakarm artk insallah tabişımarma leen
iş yerine deniz 15 dk uzaklıkta .. Ayrıca booohhlar denizde yüzebilir iyi bi fikir diiiiill
bizede babaannesi alacaktı.. sen bize yemek ısmarla bayramlığı ben alırım dedimben 50 liraya hallettim bayramlığı kadın 70 lira yemek hesabı ödedi
çamaşır sepetinde cıbıldak sıra bekleyen oğlum
pamidor dan aldım 100 liralık alışveriş yaptım yarı fiyatını ödedim
Aylık döngüdeyim
canım iş yerim milas a bağlı evet sıkıntı var
Ebebekten diny aldım oturduğu 15 dk o kadar para vermeye gerek yok bence
canım küçük minderlerden aldım zaten 15 dk oturuyolar
bende kendim için çıkıyorum çocuğa eşya alıp eve geliyorumAnkarada pamidor yok heralde bizim bu taraflarda yok yada internettende alsam gelmez ki civile bakarm artk insallah tabioglusa giyecek bulurumda kendim ortada kaldm ben dun ne hayallerle gttm 2 3 tane ustume biseyler alirim pantolon alrm sunu yaparm diye bi tsort aldm benmki bana bi daha pantolon almaz zaten gecen bi aldi aldigi gun giydim 2 saatte mahvettm yag olms leke sokucu dokup yikadm rengi solms kabulde etmediler yikama hatasiyms bi daha sana almam ben bisey dedi
Oyle oluyo demi annem derdide inanmazdm dun her girdigim yerde once oglana baktm o yuzdende kendimr bisey alamadmbende kendim için çıkıyorum çocuğa eşya alıp eve geliyorum
oo çocuğuyla beraber giriyo genelde duşaPembedon5 ben hep uyanikken banyo yapiyorm pusete koyup banyoya getryorm giriyorm dusa mizirdaninca bi dusakabini açıp cee ee diyorm devam ediyorum aglayana kadar cikmyrm
Onu beceremem zaten utaniyorm bi dikkatli bakiyokioo çocuğuyla beraber giriyo genelde duşa
Bak yine Ayten
Yalnız o bu değil de, bayram tatilinde biryerlere kaçan güruh nasıl da sessiz şuan, bir @Surrender efendim birnesli_ankara06 , bir @Atom heart mother hanımlar neredeler
Bir de bize bak, bayramda evde oturan ezik insan tipi,
Hala oturmuşum gecenin bu saatinde mama sandalyesi referandumu peşindeyim, kıçımda don yok, York Düşesi İnci hanımefendiyi yıkadım, peştemal ile oturuyorum kaç saattir.
Şaka bir yana, bebişler ile yollara düşenler, Allah yardımcınız olsun, sorunsuz ve bol dinlenmeceli tatiller dilerim. Ağustos ta da darısı başıma inşallah.
Kız Ayten, uyudun mu?Pembedon5
Eymen in mesajı vardı sanasabahın 06.00 sından beri ayaktayım
ulan akşam erkenden yatmazmıyım
ayten eşofmanlı şevket hoca skeci
Kampanya değil lan, imza toplandı.
Hee, kampanya başlatıldı, Madame Coco misali sürekli %50+%20 indirime soktular seni
Seferoğulları & Tellioğulları
Yeşil Vadi bizimdir!
Gel arkadaşım @MazeGuase06, gel. Şu mama sandalyesi Konseyi'ne sen de bi el at.
o subaya de koşsun gelsinKızceleeerr
Kandiliniz mübarek olsun.
Uzun zamandır buğramın dötünde koşmaktan buralara bakamaz oldum..ağzına sok çıkar bebemle ek gıdaya başladık...
Tarif dene yap araştır.. nefis renklişemsiye tarifleri diye dalga geçiyor herif benle..
Kaynanayla kayınpederi camiye yollar yollamaz Kadir gecesi günü saçımı da boyadım. .günahlar diz boyu af edersiniz
Bayram burda 2 . Gün inşallah ankaraya gitcez bizimkilere.
Benim kociş sağ olsun biz karneleri verir vermez..ben daha öğretmenler kurul toplatısındayken valizleri hazırlamış memlekete gitcez diye..ula bi dur kuruyu diriyi kaldırayım ev noldu acep kelebelikler uçuşmuyrldur inşallah hava bayağı sıcak oldu çünkü. .
Kv bizdeydi zaten bebek bakmak için bişey diyemedim yanlarında..
İkeaya gidip mama sandalyesi aliceğim..bizim ufaklık ona yaptıklarımdan ziyade bizim yediklerimizden istiyor. ..dişi olmayan dedeler gb katı bişey verdim mi gevip duruyor
Bugüm salatalık verdim hart dıye ısırdı kopardı eşek..bi da töbe parmağı atıp çıakrdığım gb kocayla göz göze..
6 ay bisly vermiycem diye tutturdun verir vermez b.kunu çıkarmaya başladın dedi. .
Zayıflayamıyom ya ben..5 kilp fazla hepsi göbekte sanki birikmiş. .kıyafet almadım hiç..koca da niye almadın biliyom zayıflıycan sanıyon de mi dedi ??adam resmen içimi biliyo gari biz olmuşuz..
Buraya yazmayalı dilim şişmiş ama feysdeki ne hep yazıyorum. .
Ay burayı da özlemişim heee...
Neydi o benim şarkı.
Kış kış gazlarrr kış kışşş
Yallah gazlar Yallah
Gaz çık gaz çık gaz çık
Şimdi koca herif gb pırtlatmıyor resmen zartlatıyor benim oğlan..
Hepinizi öpüyorum kadir geceniz mübarek olsun
Yeni ifadeler ne kada da komikli beee şuna bayıldım
ben niye göremiyorum
Canım cimcimbebe ve e brbrktrn alıyorum ben netten 1 günde geliyor güzel ürünleri cicili cicili çok para vermeye gerek yok zaten ya bir kıyafeti bir iki kez ancak giyiyirlar hemen buyuyirlar bugün ben de kendine almak için gidecem bakalım ne maceralar bekliyor bizi bu kiloyla siyahi sevmeyen ben siyahlara burunecemAnkarada pamidor yok heralde bizim bu taraflarda yok yada internettende alsam gelmez ki civile bakarm artk insallah tabioglusa giyecek bulurumda kendim ortada kaldm ben dun ne hayallerle gttm 2 3 tane ustume biseyler alirim pantolon alrm sunu yaparm diye bi tsort aldm benmki bana bi daha pantolon almaz zaten gecen bi aldi aldigi gun giydim 2 saatte mahvettm yag olms leke sokucu dokup yikadm rengi solms kabulde etmediler yikama hatasiyms bi daha sana almam ben bisey dedi
malesef ocakta doğuramadınKiz Allah seni neetmesin yaâasordum onlara da merak etme ayricanam ben sizi daha çok okuyom hıh
E bebek yazmıştım ya esinle konuşuyorduk ıslak mendil bitti diye aklımda kalmisCanım cimcimbebe ve e brbrktrn alıyorum ben netten 1 günde geliyor güzel ürünleri cicili cicili çok para vermeye gerek yok zaten ya bir kıyafeti bir iki kez ancak giyiyirlar hemen buyuyirlar bugün ben de kendine almak için gidecem bakalım ne maceralar bekliyor bizi bu kiloyla siyahi sevmeyen ben siyahlara burunecem
Çok beğendim tam aradığımız gibi güvenli
al ya al sana sandale
Kız pembe pasama gösterdim.o da çok beğendi sana gülüyorÇok beğendim tam aradığımız gibi güvenli
banyo için puset al adam dersem dudumu keserPembedon5 ben hep uyanikken banyo yapiyorm pusete koyup banyoya getryorm giriyorm dusa mizirdaninca bi dusakabini açıp cee ee diyorm devam ediyorum aglayana kadar cikmyrm
3 gün önce 1 cb aldıgım netimde bittiEymen in mesajı vardı sana
Ben hic bisey begenemerm bi tsort aldm artk dolaptakileri giycem bi daha cikar miyiz hic blmyrmCanım cimcimbebe ve e brbrktrn alıyorum ben netten 1 günde geliyor güzel ürünleri cicili cicili çok para vermeye gerek yok zaten ya bir kıyafeti bir iki kez ancak giyiyirlar hemen buyuyirlar bugün ben de kendine almak için gidecem bakalım ne maceralar bekliyor bizi bu kiloyla siyahi sevmeyen ben siyahlara burunecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?