- 30 Ocak 2015
- 19.832
- 28.429
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.281
Hahabanyo için puset al adam dersem dudumu keser
Onu beceremem zaten utaniyorm bi dikkatli bakiyokiic camasirimla giriyorm dusa
gel kız gel ..bize sor sen,,şubattakilerle beraberesin,biz 1_0 öndeyiz..herşeyi biz biliriz,tecrübelerimizden faydalanKiz Allah seni neetmesin yaâasordum onlara da merak etme ayricanam ben sizi daha çok okuyom hıh
Benimkide yanindan gidince agliyo yalandanBiraz temizlik yaptm ama kac kez bolundu kim bilir. Durmuyor agla aglaa aaggg beeeee iiii eeeeistiyo ki tum gun sadece kendine bakayim kurban olurum ya cok agladi simdi uyutttum zorla..
Benim koca bugün ve yarına yemek için rezervasyon yaptırmış arkadaşlarıyla gidecez bir hesabı da biz odeyrcekmisizya bir suru borcumuz var bu ay cok acildik diyorum ne yapacan sen takma diyor ulan bir daha düşünürsem seni istediğimi alaçam birazdan kıyafet almaya gidecem hic acimayacan bu erkeklere ya çok sinirlendim
Benimkide yanindan gidince agliyo yalandanyere yatrdm rahat rahat donsun diye içeri gidiyorum Agliyo yaninda durcakmisim beyefendinin
Eşim diyor ki bu Madame Coco açıldığı günden beri herrrr Allahın günü %50+%20 indirimde, bence sen farkını ortaya koy ve fiyatlar normale dönerse işte o gün alışveriş yap. Sonra fark ettim ki hakikaten hiç normal fiyattan satmadılar, hep indirim hep indirim. Ben de zaten pek bişey almıyom ordan, soluk soluk renkler, sevmem hiç.o indirim ne öyle sahi ya...
piti piti
Yemin ediyorum çok iyi fikir, kullan at olayı tam benlik, yıka pakla derdi yok.
al ya al sana sandale
Canım borç almıştık sagolsunlar yardimci oldular iyi insanlar ama şuan zamanı değil çok açıldıktan bu ayHani firsat bu firsat yiyelim bedavaa diyen insanlarsa sinir bir durum.. Ama bazi insanlar var kendingbidir umarm oylelerdir en azindan. Hem bilirsin kadin hep dusunur,tutumludur.. Erkekler boyle iste naparsin neslii,al sen de kendini de dusun hihh
Yemin ediyorum çok iyi fikir, kullan at olayı tam benlik, yıka pakla derdi yok.
Aferin kız pembe, sana puanım 10
Ya aslında doğru söylüyorsun, ne bileyim işte arkaya yatan modeller var ya, içinde uyur filan diyorum, sonra da diyorum ki yav orada niye uyusun, yemeğini yedirince alıp elini yüzünü yıkar yatırırım.Bende ikeaninkilerden alacagim. Ev kucuk zaten, ben fazla esyada sevmem. Fazla kullanacagimida sanmiyorum sandalyeyi, o yuzden ekonomik oldugu icin tercihimi bundan yana kullanacagim. Onun dotunu rahat ettiririm ben pamuklar koyarim dotune
Ay teşekkür ederim, Zeynoşun da saçlara bittim, öldüm, bayıldıııııım
Seninle de arkideş olak da sen de gör, donu pembe patiği pembe seniben niye göremiyorumkapatacam feysi be ne iğrenç bişi sürekli şunu tanıyonmu deypduruyo
Canım borç almıştık sagolsunlar yardimci oldular iyi insanlar ama şuan zamanı değil çok açıldıktan bu ay
Kiziaaaaammalesef ocakta doğuramadın
Sadece sormakla kalmayıp burda takilcam canogel kız gel ..bize sor sen,,şubattakilerle beraberesin,biz 1_0 öndeyiz..herşeyi biz biliriz,tecrübelerimizden faydalan
yes.....olay budurSadece sormakla kalmayıp burda takilcam canoben sizleri tanımadan sevdim hepicignizi biliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?