2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz temizlik yaptm ama kac kez bolundu kim bilir. Durmuyor agla aglaa aaggg beeeee iiii eeee istiyo ki tum gun sadece kendine bakayim kurban olurum ya cok agladi simdi uyutttum zorla..
Benimkide yanindan gidince agliyo yalandan yere yatrdm rahat rahat donsun diye içeri gidiyorum Agliyo yaninda durcakmisim beyefendinin

Benim koca bugün ve yarına yemek için rezervasyon yaptırmış arkadaşlarıyla gidecez bir hesabı da biz odeyrcekmisiz ya bir suru borcumuz var bu ay cok acildik diyorum ne yapacan sen takma diyor ulan bir daha düşünürsem seni istediğimi alaçam birazdan kıyafet almaya gidecem hic acimayacan bu erkeklere ya çok sinirlendim

Hani firsat bu firsat yiyelim bedavaa diyen insanlarsa sinir bir durum.. Ama bazi insanlar var kendingbidir umarm oylelerdir en azindan. Hem bilirsin kadin hep dusunur,tutumludur.. Erkekler boyle iste naparsin neslii,al sen de kendini de dusun hihh

Benimkide yanindan gidince agliyo yalandan yere yatrdm rahat rahat donsun diye içeri gidiyorum Agliyo yaninda durcakmisim beyefendinin

Dotlerinde pervane istiyolar artik bilincli agliyor benimki.. Onun istedigi ne sekilde gerceklesiyo,biliyo. Masallah cino ,farkina vardi Aman da surda aglayim beni alsinlar,beni kaldirsinlar vs vs hepsi boyledir eminimmm

o indirim ne öyle sahi ya...
piti piti
Eşim diyor ki bu Madame Coco açıldığı günden beri herrrr Allahın günü %50+%20 indirimde, bence sen farkını ortaya koy ve fiyatlar normale dönerse işte o gün alışveriş yap. Sonra fark ettim ki hakikaten hiç normal fiyattan satmadılar, hep indirim hep indirim. Ben de zaten pek bişey almıyom ordan, soluk soluk renkler, sevmem hiç.

Hani firsat bu firsat yiyelim bedavaa diyen insanlarsa sinir bir durum.. Ama bazi insanlar var kendingbidir umarm oylelerdir en azindan. Hem bilirsin kadin hep dusunur,tutumludur.. Erkekler boyle iste naparsin neslii,al sen de kendini de dusun hihh
Canım borç almıştık sagolsunlar yardimci oldular iyi insanlar ama şuan zamanı değil çok açıldıktan bu ay

Bende ikeaninkilerden alacagim. Ev kucuk zaten, ben fazla esyada sevmem. Fazla kullanacagimida sanmiyorum sandalyeyi, o yuzden ekonomik oldugu icin tercihimi bundan yana kullanacagim. Onun dotunu rahat ettiririm ben pamuklar koyarim dotune
Ya aslında doğru söylüyorsun, ne bileyim işte arkaya yatan modeller var ya, içinde uyur filan diyorum, sonra da diyorum ki yav orada niye uyusun, yemeğini yedirince alıp elini yüzünü yıkar yatırırım.

Yalnız bu bahar bir arkadaşta gördüm, kızı mama sandalyesinde bayağı vakit geçiriyor, hatta uykusu gelince uyuyor hakikaten. O açıdan acaba kurtarıcım olur mu diye ümitliyim. Oyun halısı bana çok büyük kurtarıcı olmuştu mesela, içinde uyuyakaldığını biliyorum bir kaç defa da olsa.Şimdi artık oyun halısından çıkıp çıkıp gidiyor, sınır ihlali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…