2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de en son doguranlardanim 2 subat

Chicco ağır biraz hantal

5 ocak dogumluyum geldiler galiba bende 5 ocakta dogdum da asil mesele kizim 5 ocak dogumlu ek gidaya baslayim mi blw yapmak istiyom oturtsam mi ki sandalyesine heyecan basti sabirsizlaniyom
4 ocak doğumlu kızım biz başladık 5.5 aylıkken sebze ile blw yapmadım eski usul.mama sandalyesine bayadır oturtuyorum aslında desteksiz oturmaya başlamasini bekle diye okumuştum bir yerde ama dayanamadim başladım koymaya yürütece de perşembe aksami başladım koymaya her gun azar azar koyuyorum.

5 ocak dogumluyum geldiler galiba bende 5 ocakta dogdum da asil mesele kizim 5 ocak dogumlu ek gidaya baslayim mi blw yapmak istiyom oturtsam mi ki sandalyesine heyecan basti sabirsizlaniyom
Ben 5 Ocaklı olsam kesin başlamıştım. Ki az önce meyve suzgecinde erik verdimkaka yolu gözlüyorum belki iyi gelir.insallah

Kuaföre gittim

Manikür, pedikür, kaş, dip boyası, kesim, fön derken evden baba olarak çıkıp eve anne olarak döndüğümü fark ettim, yaşasın yeniden kadın olmak
Ben ne zaman anne olcam kuaföre gitmeyeli aylar oldu.yoksa hep baba olarak mı kalcam zaten kilom da var offf ooofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…