2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bunu bilmiyordum mesela. İnek sütü olmayacak ama dimi.

Ben bunu bilmiyordum mesela. İnek sütü olmayacak ama dimi.
Yok canim bir yasina kadar yasak sut. Devam sutu sutlu kaşik mamasi anne sutu dahil. Devam sutleri sutlu ya zaten. Princ sutlu kasik mamasi da sut . Sut yerine bunlar kullanacak . Anne sutu yoksa yada yeterli degilse

Bence Mune açıklık getirsin biri mi şikayet etti yoksa kendileri mi takip ettiler
Merhaba,
şikayet veya yönetim takibi sonucu değiştirir mi? Site kuralları gereği üsluplara dikkat edilmesi gerekiyor.
Burayı ziyaretçilerde okuyor, üye olmayanlara da açık.
Şikayet edilmiş dahi olsa şikayet edenler site kurallarına aykırılığı bildiriyor, acaba kimler şikayet ediyor diye topikte bir tartışma yaşamaya gerek yok.
Madem burası herkese açık bir platform ve kuralları var, kurallara uymamız gerekir hepimizin.

Bence Mune açıklık getirsin biri mi şikayet etti yoksa kendileri mi takip ettiler
Canım sekiz yıldır kk deyim ilk defa bir topikte kibleneni gördüm hatta ilkkezde bu topikte 4 5pasif oldu uyeligim kiblendim hiç buraya yazipta beni kim kibledi demedim yanlış bişey yazmisimki olmuş dedim arti hiç kibe basmadim artık sadece bebegimin gelişimi ile ilgili bölümleri okuyorum gerisine bakmıyorum bile
Arada Tüp Bebek bölümü var tüp bebek annesi olarak oraya yazıyorum

Doğru diyorsun cnm hepimiz bebeklerimiz için burdayız onlar için soru soruyoruz takip ediyoruz formu. Yararlı Bilgiler edinmeye çalışıyoruz.

Bu bölümlerde de kötü içerik bildirimleri oluyor ama dediğiniz gibi site kurallarına uyulmaması durumunda uyarı veriliyor, kötü içerik yapılan yorum site kurallarına uygunsa asla uyarı verilmez.
Kib nedir ne oluyo kizlar banada anlatin
KİB Kötü İçerik Bildirimi demektir, yorumların altında K.İ.B harfleriyle belirtilmiştir, hakaret, küfür, argo kelimeler, reklam, erkek üye, tartışma vb site kurallarına aykırı durumlarda basılır.
KİB yapılan yorum yönetimce incelenir, kurallara aykırılık görülürse üyenin belli süre siteye girişi engellenir.

Teşekkür ederim bende bunu demek istedim bir hafta önce yazdığım konu hakkinda kiblendim buradan birisi usenmemis bir hafta önceki yazımı kiblemis oda diğer tarafta sarzim bitti buraya yaziyim kelimesi uyeleri watsap gurubuna teşvik ediyormusum neyse bitti geçti ben kk seviyorum asla bidaha bu konulara girmem arada okuyup yazıp rahatladigim bir site....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…