- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.421
Ben bunu bilmiyordum mesela. İnek sütü olmayacak ama dimi.1 yasina kadar 500 ml sut icmesi gerekiyormus bebislerin 6 aydan sonra sanirim. Sut icenedikleri icin devam sutu yada anne sutu en az 500 cc. Sutlu kasik mamalari disinda diger yiyeceklere devam sutu katilmasi gerekiyor o zaman. Emziremiyorsa. Boyle birsey biliyormusunuz. Drunuz soyledimi. Bizim kontrole vardahada.
İnek sütü 1 yaşına kadar verilmiyor cnm mama ya da anne sutuBen bunu bilmiyordum mesela. İnek sütü olmayacak ama dimi.
birisi 8 ay demişti, birisi 1 buçuk yaş demiştiYarın 4 temmuz 6 ayımız dolacak. Düzelir denilen hicbirsey düzelmedi. Yeni hedefimiz kaçıncı AY?
Yok canim bir yasina kadar yasak sut. Devam sutu sutlu kaşik mamasi anne sutu dahil. Devam sutleri sutlu ya zaten. Princ sutlu kasik mamasi da sut . Sut yerine bunlar kullanacak . Anne sutu yoksa yada yeterli degilseBen bunu bilmiyordum mesela. İnek sütü olmayacak ama dimi.
birisi 8 ay demişti, birisi 1 buçuk yaş demişti
Çısrık ne tatlı bebek olmuş bu alpişko yaBilmiyorum biricikk valla skldm bgn
Bence bizden gibi görünüp, hatta ortalarda bile görünmeyip,öyle olmayan biri!!Gözler bu topigin üzerinde bence. bizden biri kiblemedi yönetim takip ediyor diye dusunuyorum topigi
BenceBence bizden gibi görünüp, hatta ortalarda bile görünmeyip,öyle olmayan biri!!
Merhaba,BenceMune açıklık getirsin biri mi şikayet etti yoksa kendileri mi takip ettiler
Canım sekiz yıldır kk deyim ilk defa bir topikte kibleneni gördüm hatta ilkkezde bu topikte 4 5pasif oldu uyeligim kiblendim hiç buraya yazipta beni kim kibledi demedim yanlış bişey yazmisimki olmuş dedim arti hiç kibe basmadim artık sadece bebegimin gelişimi ile ilgili bölümleri okuyorum gerisine bakmıyorum bileBenceMune açıklık getirsin biri mi şikayet etti yoksa kendileri mi takip ettiler
Doğru diyorsun cnm hepimiz bebeklerimiz için burdayız onlar için soru soruyoruz takip ediyoruz formu. Yararlı Bilgiler edinmeye çalışıyoruz.Canım sekiz yıldır kk deyim ilk defa bir topikte kibleneni gördüm hatta ilkkezde bu topikte 4 5pasif oldu uyeligim kiblendim hiç buraya yazipta beni kim kibledi demedim yanlış bişey yazmisimki olmuş dedim arti hiç kibe basmadim artık sadece bebegimin gelişimi ile ilgili bölümleri okuyorum gerisine bakmıyorum bile
Arada Tüp Bebek bölümü var tüp bebek annesi olarak oraya yazıyorum
Valla benim bebis doğdu doğali firtinali günlerde 6 aylık oldu hala degismediSlm annisler =) haftada bir falanda olsa giriyorum yoksa aklim sizde kaliyo nasilsiniz bebisler nasil =)
Bu bölümlerde de kötü içerik bildirimleri oluyor ama dediğiniz gibi site kurallarına uyulmaması durumunda uyarı veriliyor, kötü içerik yapılan yorum site kurallarına uygunsa asla uyarı verilmez.Canım sekiz yıldır kk deyim ilk defa bir topikte kibleneni gördüm hatta ilkkezde bu topikte 4 5pasif oldu uyeligim kiblendim hiç buraya yazipta beni kim kibledi demedim yanlış bişey yazmisimki olmuş dedim arti hiç kibe basmadim artık sadece bebegimin gelişimi ile ilgili bölümleri okuyorum gerisine bakmıyorum bile
Arada Tüp Bebek bölümü var tüp bebek annesi olarak oraya yazıyorum
KİB Kötü İçerik Bildirimi demektir, yorumların altında K.İ.B harfleriyle belirtilmiştir, hakaret, küfür, argo kelimeler, reklam, erkek üye, tartışma vb site kurallarına aykırı durumlarda basılır.Kib nedir ne oluyo kizlar banada anlatin
Nasil mesela belki bizde ayniyizdirValla benim bebis doğdu doğali firtinali günlerde 6 aylık oldu hala degismedi
Gece ani aglamasi var gunduz yetmiyo gene ayagimda salliyorumValla benim bebis doğdu doğali firtinali günlerde 6 aylık oldu hala degismedi
Teşekkür ederim bende bunu demek istedim bir hafta önce yazdığım konu hakkinda kiblendim buradan birisi usenmemis bir hafta önceki yazımı kiblemis oda diğer tarafta sarzim bitti buraya yaziyim kelimesi uyeleri watsap gurubuna teşvik ediyormusum neyse bitti geçti ben kk seviyorum asla bidaha bu konulara girmem arada okuyup yazıp rahatladigim bir site....Bu bölümlerde de kötü içerik bildirimleri oluyor ama dediğiniz gibi site kurallarına uyulmaması durumunda uyarı veriliyor, kötü içerik yapılan yorum site kurallarına uygunsa asla uyarı verilmez.
KİB Kötü İçerik Bildirimi demektir, yorumların altında K.İ.B harfleriyle belirtilmiştir, hakaret, küfür, argo kelimeler, reklam, erkek üye, tartışma vb site kurallarına aykırı durumlarda basılır.
KİB yapılan yorum yönetimce incelenir, kurallara aykırılık görülürse üyenin belli süre siteye girişi engellenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?