- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.441
Aynen canim burdaki amacimiz o , gerisi hikaye boşver. Bende birkac topic takip ediyorum . Bazisini okuyorum. Bazisina yaziyorum zaman yok ne yazik ki.Canım sekiz yıldır kk deyim ilk defa bir topikte kibleneni gördüm hatta ilkkezde bu topikte 4 5pasif oldu uyeligim kiblendim hiç buraya yazipta beni kim kibledi demedim yanlış bişey yazmisimki olmuş dedim arti hiç kibe basmadim artık sadece bebegimin gelişimi ile ilgili bölümleri okuyorum gerisine bakmıyorum bile
Arada Tüp Bebek bölümü var tüp bebek annesi olarak oraya yazıyorum
6. Ayi yaş gunu kutlamak lazim ben oyle dusunuyirdum ama degisen birsey yok bizimde 7 gun kaldi .Valla benim bebis doğdu doğali firtinali günlerde 6 aylık oldu hala degismedi
Kucakta gezdirirsin ana kucagina koyarsın ağlar donenceye koyarsin ağlar Salıncağa koyarsin ağlar tuvalete gidemezsin kıyameti koparır.banyo fln lux. Hadi yemek yedireyim dersin 2 kaşık zorla.herkesin çocuğu kaşık mamasini lupletir bizimki beğenmez. Biberon almaz emzik almaz formül mama icmez. Ağlar memede susar kucakta tasiyip şarkı turkuyle susar gibi yapar ama aynı zamanda biraz saklabanlikta ister.Ayy daha yazcam ama yazarken yoruldum. Haa bide agustosta ise baslicam bu da tuzu biberiNasil mesela belki bizde ayniyizdir
Çin takvimi bizde tuttu benim arkadasimda yeni dogurdu onda da tuttu valla.Gece ani aglamasi var gunduz yetmiyo gene ayagimda salliyorumguya firtina diniyo bizim. Dinmezse wonderweeks uydurma çin takvimi gibi
Hadi canim bizde uç kiside tutmadi .Çin takvimi bizde tuttu benim arkadasimda yeni dogurdu onda da tuttu valla.
Yukarda kara liste var . Orayi kullabilirsin istersenCanım sekiz yıldır kk deyim ilk defa bir topikte kibleneni gördüm hatta ilkkezde bu topikte 4 5pasif oldu uyeligim kiblendim hiç buraya yazipta beni kim kibledi demedim yanlış bişey yazmisimki olmuş dedim arti hiç kibe basmadim artık sadece bebegimin gelişimi ile ilgili bölümleri okuyorum gerisine bakmıyorum bile
Birtek Bende mi tutmadi acaba yaaÇin takvimi bizde tuttu benim arkadasimda yeni dogurdu onda da tuttu valla.
Canım sekiz yıldır kk deyim ilk defa bir topikte kibleneni gördüm hatta ilkkezde bu topikte 4 5pasif oldu uyeligim kiblendim hiç buraya yazipta beni kim kibledi demedim yanlış bişey yazmisimki olmuş dedim arti hiç kibe basmadim artık sadece bebegimin gelişimi ile ilgili bölümleri okuyorum gerisine bakmıyorum bile
Çin takvimi bizde tuttu benim arkadasimda yeni dogurdu onda da tuttu valla.
Naber nesli. Damadımı düşürme haa sandalyeden dikkat etPaşayı babasına verdim rahatca temizlik yaptım yoruldum ama ev biraz toparlandı şükür sonra e bebeğe gittik mama sandalyesi baby plus diny aldım kızlar diğerlerine de baktım çok para vermeye gerek yok dedim zaten durup durmayacqgi da belli değil çok hareketli onar dakika ana kucağı mama sandalyesi oyun halısında dursa yarim saat nesli yeter bu dedim aldıkana kucaginininderi vardı küçük o da tam oldu ona bir de üni baby yeni dogan ıslak mendil aldım baby me kullanıyordum bakalım bu inşallah pisik yapmaz bizimkinin poposu çok narin
Canım yok ya bence dengeli zaten yemek yerken yanımda dursun yeter yemek yemtk lüks oldu bana yavaş yavaş da orda veririm yaninda durirum birakmam damadınıNaber nesli. Damadımı düşürme haa sandalyeden dikkat etbiraz sallanıyordu sanki o mama sandalyesi. Allah korusun
Çocuğun gözüne uyku girmiyor kızımı düşünmekten yeyim onuCanım yok ya bence dengeli zaten yemek yerken yanımda dursun yeter yemek yemtk lüks oldu bana yavaş yavaş da orda veririm yaninda durirum birakmam damadınıdamadın uyumuyor gece her saat uyanıyor gündüz o kadar görüyorum ama yok uyku gece ne zaman duzelecek bilmiyorum gelinim ne yapıyor
Hayirli olsun msma sandalyesiPaşayı babasına verdim rahatca temizlik yaptım yoruldum ama ev biraz toparlandı şükür sonra e bebeğe gittik mama sandalyesi baby plus diny aldım kızlar diğerlerine de baktım çok para vermeye gerek yok dedim zaten durup durmayacqgi da belli değil çok hareketli onar dakika ana kucağı mama sandalyesi oyun halısında dursa yarim saat nesli yeter bu dedim aldıkana kucaginininderi vardı küçük o da tam oldu ona bir de üni baby yeni dogan ıslak mendil aldım baby me kullanıyordum bakalım bu inşallah pisik yapmaz bizimkinin poposu çok narin
Oh mis ben yeni tasindm bayram temizligide aradan cikmis olduPaşayı babasına verdim rahatca temizlik yaptım yoruldum ama ev biraz toparlandı şükür sonra e bebeğe gittik mama sandalyesi baby plus diny aldım kızlar diğerlerine de baktım çok para vermeye gerek yok dedim zaten durup durmayacqgi da belli değil çok hareketli onar dakika ana kucağı mama sandalyesi oyun halısında dursa yarim saat nesli yeter bu dedim aldıkana kucaginininderi vardı küçük o da tam oldu ona bir de üni baby yeni dogan ıslak mendil aldım baby me kullanıyordum bakalım bu inşallah pisik yapmaz bizimkinin poposu çok narin
Evet canim dumandi dustu annesinin bebegi malesefYa asil biz hamileyken annesi de hamile kalan arkdsmz vardi ben onu merak ettm durduk yere :) kimdi ama duman olabilir :) hayirlisi olmustur insallah ne olduysa :)
Evet canim dumandi dustu annesinin bebegi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?