2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canim burdaki amacimiz o , gerisi hikaye boşver. Bende birkac topic takip ediyorum . Bazisini okuyorum. Bazisina yaziyorum zaman yok ne yazik ki.

Nasil mesela belki bizde ayniyizdir
Kucakta gezdirirsin ana kucagina koyarsın ağlar donenceye koyarsin ağlar Salıncağa koyarsin ağlar tuvalete gidemezsin kıyameti koparır.banyo fln lux. Hadi yemek yedireyim dersin 2 kaşık zorla.herkesin çocuğu kaşık mamasini lupletir bizimki beğenmez. Biberon almaz emzik almaz formül mama icmez. Ağlar memede susar kucakta tasiyip şarkı turkuyle susar gibi yapar ama aynı zamanda biraz saklabanlikta ister.Ayy daha yazcam ama yazarken yoruldum. Haa bide agustosta ise baslicam bu da tuzu biberi

Yukarda kara liste var . Orayi kullabilirsin istersen

Hepimiz bebeklerimiz için burdayız zaten. Her kib e basıldığında ban yenilenecekse işimiz var. Çünkü basmak çok kolay bence önemli olan doğru düzgün incelenmesi.

Paşayı babasına verdim rahatca temizlik yaptım yoruldum ama ev biraz toparlandı şükür sonra e bebeğe gittik mama sandalyesi baby plus diny aldım kızlar diğerlerine de baktım çok para vermeye gerek yok dedim zaten durup durmayacqgi da belli değil çok hareketli onar dakika ana kucağı mama sandalyesi oyun halısında dursa yarim saat nesli yeter bu dedim aldık ana kucaginininderi vardı küçük o da tam oldu ona bir de üni baby yeni dogan ıslak mendil aldım baby me kullanıyordum bakalım bu inşallah pisik yapmaz bizimkinin poposu çok narin

Naber nesli. Damadımı düşürme haa sandalyeden dikkat et biraz sallanıyordu sanki o mama sandalyesi. Allah korusun

Naber nesli. Damadımı düşürme haa sandalyeden dikkat et biraz sallanıyordu sanki o mama sandalyesi. Allah korusun
Canım yok ya bence dengeli zaten yemek yerken yanımda dursun yeter yemek yemtk lüks oldu bana yavaş yavaş da orda veririm yaninda durirum birakmam damadını damadın uyumuyor gece her saat uyanıyor gündüz o kadar görüyorum ama yok uyku gece ne zaman duzelecek bilmiyorum gelinim ne yapıyor

Çocuğun gözüne uyku girmiyor kızımı düşünmekten yeyim onu
Benim kız da takvime göre fırtınalı günlerde. Habire ağlıyor. Karnı acıkıyor ağlıyor, uykusu geliyor ağlıyor. . uyutmaya çalışıyorum diye ağlıyor sonra bide. Acıların çocuğu gibi oldu evlatçım

Son düzenleme:
Ohooo, Pembe yine gitmiş. Demek ki bir önceki mevzu tam kapanmamış, hala birbirini takip edenler var açık ararcasına.

Mama sandalyesi hayırlı olsun nesli_ankara06 , güle güle kullansın minnoş, ben hala kararsızım, açıkcası sıra ona gelemiyor, bakıcam bakıcam derken gün bitiyor işte, hepiniz bilirsiniz.

Tatil herkese yaramış, topikte çıt çıkmıyor, herkes dinlenmece veya gezmece durumlarında sanırım. Bu mola hepimize iyi geldi. Ben şahsen bomboş İstanbul'un tadını çıkarıyorum, trafiksiz yollar, boş park yerleri, sıra beklenmeyen restoranlar, ezilmeden girip çıkabildiğim mağazalar... İstanbul böyle çok tatlı, Bayramda tatile gidememenin avuntusu neyse ki bu güzel İstanbul.

Hepinize şimdiden İyi Bayramlar diliyorum, yarın girememe ihtimalime karşı bayramınızı kutlar, Minnoşları öperim.

Hayirli olsun msma sandalyesi

Oh mis ben yeni tasindm bayram temizligide aradan cikmis oldu
Mama sandalyeniz hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…