- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.461
Yesilcam artistleri gibi taranmis saci da
bu hafta yaptığım pek dip bucak olmadıEymentaaa su ikonlarini gordukce kendimden soguyorummdun zar zor ucundan ucundan yaptim temizlik.. Dip bucak ne zaman yapabilcem acepp.. Kolay gelsinnnn
alışıyorsun canım o tempoyaMaşallaheymentaa çok becerikli,kadın bi de çalışıyor anam, ben evdeyken böyle üşengeçlik yapıyorum Eylülde çalışmaya başlayınca ne yapcam aklıma geldikçe dertleniyorum
kimin kiblediğinden çok niye kiblendiği sorgulanmalı..ben site yönetiminin her kibe ban verdiğini düşünmüyorum..mutlaka inceleniyor..üye olmadan önce bilgi almak amaçlı sık sık ziyaret ettiğim bir siteydi burası..yine bir çok ziyeretçisi olduğuna eminim..
Şakaklarımdakii saçlarımmmm...dokulen saclarin nerden dokuldugu belli oldu. Cok seyreklesmis yaa ne zaman gecer bu
Tatlim aynen her yer sacim yaa valla midem kalkar olduBilmiyorum ama benim anlim bayagi acilmisti yeni saclar cikiyo evin her tarafi sac
Biri bizi gozetliyor kiblemek icin firsat ariyo ben 3 aylik hamileyken bakiyordum böyle şeyler olmuyordu kiblemenin ne oldugunu bile bilmiyordumKurallar elbette olacak ama aylar once de bu tarz yazismalar oluyordu ama o zaman kiblenme olmuyordu.son zamanlarda birden fazla olunca tepki ona yani cnm. Ben de uye olmadan 2ay boyunca gozlemlemistim,cok ziyaretcisi var dogru.. Aykiri olan seye ceza kesilir de sanki tam anlamiyla dikizleniyoruz gibi bi durum soz konusu.. Bakalimmm
Emdiklwri icin demir eksikliginde kaynaklaniyor benceTatlim aynen her yer sacim yaa valla midem kalkar oldu6aya kadar normal diyordu millet,ins durur artik.. 5.ayi bitirdik ama bu gidisle saclarm da bitcek bu ne boyle hergun avuc avuc. Arastirim bakim niye oluyomus
Emdiklwri icin demir eksikliginde kaynaklaniyor bence
One canim. Emziirken bebisler aliyor vitaminleri. Vitamin takviyesi yapmak lazim. Ben cok emzirmiyorum benim bile dokuluyo. Hormonal de olabilirBu arada babyfoon alacaz artik boyle olmuyor. Vay anacm vay k.kirik sey 250eurotehhh
Haklisinn cnm :/ amanin ben burdaki gbi yazmisim,kamera cnm uyurken yanina birakicm izlicem..One canim. Emziirken bebisler aliyor vitaminleri. Vitamin takviyesi yapmak lazim. Ben cok emzirmiyorum benim bile dokuluyo. Hormonal de olabilir
Cocugu icin bilgi edinmeye calisirken bos muhsbbetlerde cabasi bence cocuklara yonelik bilgi edinmek lazin bos muhabbet degil sayfalar bosa doluyorBiri bizi gozetliyor kiblemek icin firsat ariyo ben 3 aylik hamileyken bakiyordum böyle şeyler olmuyordu kiblemenin ne oldugunu bile bilmiyordum
Dogru canim ikinci cocuk iste tecrubemi bilmiyorum ama ilk oglumda bu kadar dokuldumu hatirlamiyorumMm baktim baya,1yil kadar bile surebilirmis. Hormon degisimi falan. Beslenmeye dikkat,d vitamini onemli,stres yok.. Emzirme de etkiliyormus. Hamilelikte dokulmeyen saclar toplu dokulurmus.. Zamanla duzene girip yenileri gelecekmis. Mis mis mis ohh rahatladmsenin dedigin de dogru buarada
Birine tak etmiş anlaşilan. Ama kara listeye okumak istemedigin kisiyi eklersen gormuyorsun msjini kimin yazdigini da. ilerlemiyo sayfalar boylelikte.Ve herkes
Cocugu icin bilgi edinmeye calisirken bos muhsbbetlerde cabasi bence cocuklara yonelik bilgi edinmek lazin bos muhabbet degil sayfalar bosa doluyor
Evet canım tak eder tabi bazen cok sbuk sabuk seyler yaziliyor bende alayim kara listeye kalanlarda hani biri demistiya"korler sagirlar birbirini agirlar" bizde oyle yaparizBirine tak etmiş anlaşilan. Ama kara listeye okumak istemedigin kisiyi eklersen gormuyorsun msjini kimin yazdigini da. ilerlemiyo sayfalar boylelikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?