2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Haklisinn cnm :/ amanin ben burdaki gbi yazmisim,kamera cnm uyurken yanina birakicm izlicem..
Bende kamera istiyorum markasi mi telsizle olmuyor. Ustunu aciyor ters donuyor, bide ben nefesini de kontrol ediyorum ya dogdugundan beri tukurugu yanlis manlus kacar. Odayi ilerdede ayiracaz kamera sart bence.

Evet canım tak eder tabi bazen cok sbuk sabuk seyler yaziliyor bende alayim kara listeye kalanlarda hani biri demistiya"korler sagirlar birbirini agirlar" bizde oyle yapariz
Kim kimi ağirlarsa ağirlasin bebisler icin devam. Kabiz oldu benimki yine bir kayisi verdim posasiyla alttan gaz cikardi . Yapmadi buyuk tuvaletini. Dun az yapti ikiniyo bayagi. Makati catlayacak diye korkuyorum . Dun az yaptigi icin cok yemedi Gece agladi ama sanci olunca aglamasi gibi . Sanci olunca soylenerek agliyo daha degisik. Karni agridi yavrumun. Ne verebilirim daha. Murdum erigi olur mu kuru erik mi. Kuru kayisimi haslayim

Canim poposuna yag sur poposu catlamasi yumsar kuru kayisi uzum kaynat suyunu ver erigi tam bilmiyorum karni agridigi icinde ivmemis olabilir mamayi

Katılıyorum
Eskiden huzur vardı burda
Pembe hep b... muhabbeti yapardı
Hiçbirimixin aklına gelmezdi şikayet etmek
Resmen biri(leri)tadımızı kaçırdı!!

Merhaba,
aynen düşündüğünüz gibi, kötü içerik bildirimi yapılan her yorum uyarı almaz, site kurallarına uyup uyulmadığı incelenir.
Bu konuya artık nokta konup bitirilse iyi olur daha fazlası tartışmalara neden olacaktır çünkü.
Evet her dakika çocuklarla alakalı yorumlar yapılmaması normaldir, arada elbette günlük sohbetler, gır gır şamata yapılacaktır, çok katı bir tavrımız olsaydı asla topikte sohbet edilmeyecek derdik ama öyle bir tutumumuz yok, lakin sohbetler sırasında da bazı şeylere dikkat etmek gerekir, buraya yazan üyeler kadar, takip eden bilgi edinmek için yalnızca okumakla yetinen üyelerde var, çok çok özür dilerim ama bir bebeğin tuvalet sorununu okumakla, büyük bir insanın tuvalet muhteviyatını bilmek arasında dağlar kadar fark vardır, insanların midesi bulanabilir, rahatsız olabilir, okumak zorunda değiller diyebilirler ama arada bebeklerle alakalı bilgiler paylaşılıyor, okumak istiyorlar, insanları okumaktan men edip dışlamak, görme, okuma demek yerine bizler biraz yazdıklarımıza dikkat etsek çok daha hoş olur sanırım.
Hepinize ailelerinizle yavrularınızla huzurlu sağlıklı bir bayram dilerim.

Ve yineliyor istirham ediyorum artık bu konu kapansın lütfen.

csyrc canım benimde çok dökülüyor saçlarım, tepe bölgem seyrekleşti benimde açmak istemiyorum saçımı hep topluyorum.. Çıkacak mı yenileri acaba, ne zamana çıkar ya da,of çok korkuyorum hepsi dökülürse

çıkıyor tabiiki canım ama nerden baksan 1 senede kendine geliyor saçlar..uzadı etti derken 2 sene..bu dökülen saçlar aslında normal zamanında dökülmesi gereken ama hamileyken dökülmeyen saçlar..üzülme..bak benim üçüncü çocuğum bu, ama kel değilim

bir çay kaşığı zeytinyağı nasıl olur iyi gelirmi acaba

Ay ne bilim canım, aynaya baktıkça moralim bozuluyor  inşallah kel kalmam

Ay ne bilim canım, aynaya baktıkça moralim bozuluyor  inşallah kel kalmam
Merak etme cikar . Sekiz dokuz kere diguran ver onlar kel kalmiyo bizde kalmayiz
Ben radyoterapi aldim iki sene once bu dokulmek neki. Yenisi geliyo. Sacini toplanacak sekilde kestir uzadikca gurlesir zaten .

Bende kamera istiyorum markasi mi telsizle olmuyor. Ustunu aciyor ters donuyor, bide ben nefesini de kontrol ediyorum ya dogdugundan beri tukurugu yanlis manlus kacar. Odayi ilerdede ayiracaz kamera sart bence.

Cokhakliisn artik yan donmeler de var. nefes kontrolleri hic bitmez bizde :) kaliteli bir sey alininca yillarca kullanilacak bir alet sukur ki

Dokulenler cikiyormus ama dokulenler geride bi enkaz biraktigi icin biz cikanlari pek fark edemiyoruz sanirim

Bebegin uslu galibabenim ikinci ben zor cesaret ettim bes seneden sonratabi hskkinda hayirlisi

Aman bizimki hemen istiyor zorla tutuyorum sansini zorluyor,tr ye gitmeden ?? Tr den gelince?? Seneye ilkbahar?? Haha of kendimize gelemedik daha Allah hayirlisini versin,kaza kursunundan gitmeyelim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…