- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.481
Bende kamera istiyorum markasi mi telsizle olmuyor. Ustunu aciyor ters donuyor, bide ben nefesini de kontrol ediyorum ya dogdugundan beri tukurugu yanlis manlus kacar. Odayi ilerdede ayiracaz kamera sart bence.Haklisinn cnm :/ amanin ben burdaki gbi yazmisim,kamera cnm uyurken yanina birakicm izlicem..
Kim kimi ağirlarsa ağirlasin bebisler icin devam. Kabiz oldu benimki yine bir kayisi verdim posasiyla alttan gaz cikardi . Yapmadi buyuk tuvaletini. Dun az yapti ikiniyo bayagi. Makati catlayacak diye korkuyorum . Dun az yaptigi icin cok yemedi Gece agladi ama sanci olunca aglamasi gibi . Sanci olunca soylenerek agliyo daha degisik. Karni agridi yavrumun. Ne verebilirim daha. Murdum erigi olur mu kuru erik mi. Kuru kayisimi haslayimEvet canım tak eder tabi bazen cok sbuk sabuk seyler yaziliyor bende alayim kara listeye kalanlarda hani biri demistiya"korler sagirlar birbirini agirlar" bizde oyle yapariz
Canim poposuna yag sur poposu catlamasi yumsar kuru kayisi uzum kaynat suyunu ver erigi tam bilmiyorum karni agridigi icinde ivmemis olabilir mamayiKim kimi ağirlarsa ağirlasin bebisler icin devam. Kabiz oldu benimki yine bir kayisi verdim posasiyla alttan gaz cikardi . Yapmadi buyuk tuvaletini. Dun az yapti ikiniyo bayagi. Makati catlayacak diye korkuyorum . Dun az yaptigi icin cok yemedi Gece agladi ama sanci olunca aglamasi gibi . Sanci olunca soylenerek agliyo daha degisik. Karni agridi yavrumun. Ne verebilirim daha. Murdum erigi olur mu kuru erik mi. Kuru kayisimi haslayim
Benim dökülmüyo artık çısrıkçıkmŞakaklarımdakii saçlarımmmm...dokulen saclarin nerden dokuldugu belli oldu. Cok seyreklesmis yaa ne zaman gecer bu
KatılıyorumKurallar elbette olacak ama aylar once de bu tarz yazismalar oluyordu ama o zaman kiblenme olmuyordu.son zamanlarda birden fazla olunca tepki ona yani cnm. Ben de uye olmadan 2ay boyunca gozlemlemistim,cok ziyaretcisi var dogru.. Aykiri olan seye ceza kesilir de sanki tam anlamiyla dikizleniyoruz gibi bi durum soz konusu.. Bakalimmm
Merhaba,kimin kiblediğinden çok niye kiblendiği sorgulanmalı..ben site yönetiminin her kibe ban verdiğini düşünmüyorum..mutlaka inceleniyor..üye olmadan önce bilgi almak amaçlı sık sık ziyaret ettiğim bir siteydi burası..yine bir çok ziyeretçisi olduğuna eminim..
çıkıyor tabiiki canım ama nerden baksan 1 senede kendine geliyor saçlar..uzadı etti derken 2 sene..bu dökülen saçlar aslında normal zamanında dökülmesi gereken ama hamileyken dökülmeyen saçlar..üzülme..bak benim üçüncü çocuğum bu, ama kel değilimcsyrc canım benimde çok dökülüyor saçlarım, tepe bölgem seyrekleşti benimde açmak istemiyorum saçımı hep topluyorum.. Çıkacak mı yenileri acaba, ne zamana çıkar ya da,of çok korkuyorum hepsi dökülürse
bir çay kaşığı zeytinyağı nasıl olur iyi gelirmi acabaKim kimi ağirlarsa ağirlasin bebisler icin devam. Kabiz oldu benimki yine bir kayisi verdim posasiyla alttan gaz cikardi . Yapmadi buyuk tuvaletini. Dun az yapti ikiniyo bayagi. Makati catlayacak diye korkuyorum . Dun az yaptigi icin cok yemedi Gece agladi ama sanci olunca aglamasi gibi . Sanci olunca soylenerek agliyo daha degisik. Karni agridi yavrumun. Ne verebilirim daha. Murdum erigi olur mu kuru erik mi. Kuru kayisimi haslayim
Ay ne bilim canım, aynaya baktıkça moralim bozuluyor çıkıyor tabiiki canım ama nerden baksan 1 senede kendine geliyor saçlar..uzadı etti derken 2 sene..bu dökülen saçlar aslında normal zamanında dökülmesi gereken ama hamileyken dökülmeyen saçlar..üzülme..bak benim üçüncü çocuğum bu, ama kel değilim
Veriyorum hergun zeytin yag d vitamini verirken. Yaglayinca yapiyor ama ben kakasida yumusasin istiyorum .bir çay kaşığı zeytinyağı nasıl olur iyi gelirmi acaba
Merak etme cikar . Sekiz dokuz kere diguran ver onlar kel kalmiyo bizde kalmayizAy ne bilim canım, aynaya baktıkça moralim bozuluyor inşallah kel kalmam
Doğru diyorsun miss, geçmiş olsun buaradaMerak etme cikar . Sekiz dokuz kere diguran ver onlar kel kalmiyo bizde kalmayiz
Ben radyoterapi aldim iki sene once bu dokulmek neki. Yenisi geliyo. Sacini toplanacak sekilde kestir uzadikca gurlesir zaten .
Bebegin uslu galibaKiiiizlaaarrr, ikinci bebege baslayacak olan varrrmii :)
Ben simdiden dusunuyorum. İkiz istiyordum zaten, olmadi pespese yapiciiz
Bende kamera istiyorum markasi mi telsizle olmuyor. Ustunu aciyor ters donuyor, bide ben nefesini de kontrol ediyorum ya dogdugundan beri tukurugu yanlis manlus kacar. Odayi ilerdede ayiracaz kamera sart bence.
Dokulenler cikiyormus ama dokulenler geride bi enkaz biraktigi icincsyrc canım benimde çok dökülüyor saçlarım, tepe bölgem seyrekleşti benimde açmak istemiyorum saçımı hep topluyorum.. Çıkacak mı yenileri acaba, ne zamana çıkar ya da,of çok korkuyorum hepsi dökülürse
Bebegin uslu galibabenim ikinci ben zor cesaret ettim bes seneden sonra tabi hskkinda hayirlisi
Benim dökülmüyo artık çısrıkçıkm
Senin de geçer artık
Aman bizimki hemen istiyor zorla tutuyorumsansini zorluyor,tr ye gitmeden ?? Tr den gelince?? Seneye ilkbahar?? Haha of kendimize gelemedik daha Allah hayirlisini versin,kaza kursunundan gitmeyelim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?