2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kiiiizlaaarrr, ikinci bebege baslayacak olan varrrmii :)
Ben simdiden dusunuyorum. İkiz istiyordum zaten, olmadi pespese yapiciiz
Uzuuun bir aradan sonra hoşgeldin.

Bebiş usluymuş, çok şanslısın. Sen Avusturalya 'daydın di mi? Orada refah düzeyi ve çocuk sahibi olma koşulları buradan daha iyi olduğu için de sen daha pozitif yaklaşıyorsun bence, biz Türkiye'de bir tane yaptığımıza pişman edilecek durumdayız, parabeninden, saçma sapan aşısından, sağlık düzeninden filan daha şimdiden illallah ettik.

İnşallah Allah gönlüne göre verir, genç yaşta 2 çocuk annesi olur, hayallerini yaşarsın.

Öyle bir şey olursa buraya yaz ama olur mu, topiğin ilk hamilesi kim olacak diye meraktayız biz de çünkü

pes pese iki cocuk cok a cok zor arkadaşlar benim buyuk kizim 2 yaşında kucugude malum 5 aylik ama anam agliyo ...tavsiye etmiyorum..

Kiminin cocugu cok akilli tatlim,yas farki kucuk de olsa gercekten hic hissetmiyorlar. Ama kimilerinin arasinda 6-7yas dahi olsa bezdiriyor.. Insallah sen de rahatladsin bundan sonra,dedigingbi kolay degil. Bebek akilli bile olsa daha hamileligin dogumun etkisi uzerimizde.. Anne ve kadin olmak.. Ikisi bir arada baya zormus :)

Kızlar geçen de yazmıştım, oğlum gece 12 ye doğru bir başlıyor çığlık çığlığa ağlamaya, canım çıkıyor sakinleştirinceye kadar...Bu 4. Gece böyle olalı,ben gaz sancısı diyordum ama başka bir sıkıntısı mı var ki yaa, neden böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…