- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.521
Allah yardimcin olsun canim ne diyim zor is bende uykusuzluktan olcem en sonunda uyku suremiz hic uzamadi kesintisiz uyumak istiyorum artikkkKucakta gezdirirsin ana kucagina koyarsın ağlar donenceye koyarsin ağlar Salıncağa koyarsin ağlar tuvalete gidemezsin kıyameti koparır.banyo fln lux. Hadi yemek yedireyim dersin 2 kaşık zorla.herkesin çocuğu kaşık mamasini lupletir bizimki beğenmez. Biberon almaz emzik almaz formül mama icmez. Ağlar memede susar kucakta tasiyip şarkı turkuyle susar gibi yapar ama aynı zamanda biraz saklabanlikta ister.Ayy daha yazcam ama yazarken yoruldum. Haa bide agustosta ise baslicam bu da tuzu biberi
bu aylarda gaz sıkıntısı bitmiş olmalıydı tatlım..her gece aynı saatte olmazki hem..ağrıyan bir yerimi var acaba..Kızlar geçen de yazmıştım, oğlum gece 12 ye doğru bir başlıyor çığlık çığlığa ağlamaya, canım çıkıyor sakinleştirinceye kadar...Bu 4. Gece böyle olalı,ben gaz sancısı diyordum ama başka bir sıkıntısı mı var ki yaa, neden böyle oldu
Ah cnm benim kocam da aynı 33 yaşında istiyor 2. Çocuk ama ben cesaret edemiyorum ben 28 yasindayim ama ben. Çocuk ciddi bir sorumluluk.Ivittttek basima ikisine nasi bakcaksam artikin Daha var var o oyle konussun dursun ama bebek isteyen arkadasn dedigi gbi bnmkinin de yasi 32,ben 26.. Ondan istiyor hemen
Valla doğduğundan beri emmeden uyumuyorBeş gündür emmeden uyumuyor. Ortalığı yıkıyor. Çıldırıciğimm
Evet canim ya alinti yapamamisim ondan sonraki de sanaydi
Bugun hep seni yazdim bebeem
Kızlar geçen de yazmıştım, oğlum gece 12 ye doğru bir başlıyor çığlık çığlığa ağlamaya, canım çıkıyor sakinleştirinceye kadar...Bu 4. Gece böyle olalı,ben gaz sancısı diyordum ama başka bir sıkıntısı mı var ki yaa, neden böyle oldu
Atak haftası olabilir miKızlar geçen de yazmıştım, oğlum gece 12 ye doğru bir başlıyor çığlık çığlığa ağlamaya, canım çıkıyor sakinleştirinceye kadar...Bu 4. Gece böyle olalı,ben gaz sancısı diyordum ama başka bir sıkıntısı mı var ki yaa, neden böyle oldu
Bakalim bizim dr ne diyecek. Unutmazsam sorarim bende. Sutum iyice azaldi. Uykuda bile emmiyo. Gunduz hic sagamiyorum. Yarim kaliyo hep bekliyo. Gece birdefa sagabiliyordum . 5 cc ancak cikiyo. Bitiyo.M Mismommy cnm sendin dimi yanlis degilsem,gunluk 500ml sut icmesi gerekmis ilk bir yil diyen? Dun kitaplara bakarken gordum,300ml bile yeterli diyordu ilk yil. Ha bazi cocuklar ek gida tuketse bile hala cok icmek isteyebilirmis. Devam sutu ya da anne sutu,mama fark etmiyor.. Bu kitap bizim bebegi kontrole goturdugumuz saglik merkezinin verdigi kitap,sorsam da ayni cevabi alirim yani
Bayramda ancak girebildik cnm. Kismetse haftaya tatil basliyoTabi tatilciler kendini belli ediyor,bizm gbi bebegiyle evde tikilanlar da buradadun baktm kac kez ama hala ayni sayfayi gordum tabii cok saskinimmm hani hababam snfnda diyordu ya helamiz en kalabalik anini yasiyor diye,bizm sayfa da en sakin anini yasiyor
Bakalim bizim dr ne diyecek. Unutmazsam sorarim bende. Sutum iyice azaldi. Uykuda bile emmiyo. Gunduz hic sagamiyorum. Yarim kaliyo hep bekliyo. Gece birdefa sagabiliyordum . 5 cc ancak cikiyo. Bitiyo.Emmeye emmeye ne yazikki bitti. Galactago damla almistim onunla iki ogun veriyordum ama emmek makinenin yerini tutmuyo
Bayramda ancak girebildik cnm. Kismetse haftaya tatil basliyo
Alisverise cikilscak. Tatilde tlf girecem wifi yok. Cok giremem sanirim.
Saç dökulmem azaldi. Emzirmenin buyuk etkisi var sanirim. Keske emzirebilseydim . Dokulen saclarim olsaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?