2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebegim benim rendeledigim meyveleri yemiyor bende kavanoz maması denedim hero baby tahlili karisik meyve olanı yedi bugün. Zor durum için çantada bulundurulabilir.paylaşmak istedim.
evet canım bebde acil piknik alani givi yerlere gittiğim zaman hazir alıyorum sebze püreside oluyor onlarin

Su ay hesabi aklimi karistirmis meger. 6.ay dolunca baslanmiyor muydu ek gidaya? Biz 5ay 5gunluguz,burda bizden bir ay buyuk olanlr bizim zamanimizda basladi halbuki.. Hem daha cocuk dik bile duramiyor. Hic acelem yok,sutumu cop cop emiyor sukur ama hani begenmiyor deniyor yemiyor deniyor.. Bunlar erken baslandigi icin olabilir bence..

Canım çok sağol paşam bayram şekeri oldu herkese gulucukler dağıttı 6 aya girmiş oluyoruz ya hesaba gore ama dediğin gibi pasa da yemiyor yoğurt meyve puresi veriyorum tukiruyor ama gece uykumuz hala düzelmedi memeyi bırakmıyor geceleri doymuyor diye düşünüyorum ama ek gıda da yemiyir kafam karisik hipp kaşık maması sadece gece verip denesem mi diye düşünüyorum organik diyorlar doktorlar da onu tavsiye ediyormus ama ne kadar doğru sonucta paket kafam da deli sorular

Ben dolana kadar vermicem bir sey. Ama bazen agzini aciyor ses cikariyor,ilerleyen haftada falan daha cok yaparsa bilemem gerci:) evet gece hala ayni,bizmki de yatagimza misafir olmaya alisti.. Eller acik yatiyo,yan donuyo kolunun ustunde yatiyo,bana sariliyor vs vs. Ayy fena sey :)

Bebege aldigin hersey organikse marketten paketlenmemisse. Yumurtan koy yumurtasi peynirin tahil unun yulaf unun organikse baslama. Diger turlu verebilirsin. Genelde dr lar hastanenin anlastigi firmanin mamasini tavsiye eder.

Mamalar zaten acilinca hemen iki uc haftada tuketin diyor. Cok koruyucu katki maddesi yok . Yabanci firmalarin mamalarinida kendi ulkesi denetliyor. Yinede sen bilirsin. Ek gidada bebisine tabak tabak yemek veremezsin. Ben tahilli ari mama vermistim gece boyu uyudu. Doyunca uyuyorlar . 6. Ay bitmek uzere meyve puresi kasik mama pekmez hurma ari mamaya basladim simdilik. Sutum hep azdi biberon mamasi kullaniyoruz.

Sutun bolsa hic baslama emzir . Sanslı bebek. Cok istiyorsan meyve puresi verirsin. Vitamin alir. Ek gida ya gecince insallah sutun azalmaz. Emzirmeye calis. Tadini alinca daha cok emmek istiyorlar. Bir yasina dogru sutun olur insallah. Yapisir sana

Sukur doyuyor sutumle,bana gore yine de emmeye devam eder,baya duskun cunku ama bebeklere belli olmuyor. Ins boyle devam eder,onumuzdeki ay o da hazir olursa baslicam,dedigin gbi vitamin alir guzel olur

Daha ne istiyorsan hem guzel hem kolaylik. Biz kahvaltiyi nasil hazirlasak derdine dustuk
Canım siz yazdikca ben strese giriyorum defnede yemezse sevmezse diye çok Nazlı kızım sinirlenince memeyi bile zor tutuyor 10 gün sonra bende başlarım artık ek gıda muhabbetine

Canım gece her saat uyanıyor memeye yapışıyor doymuyor diye düşünüyorum artik en fazla iki saat uyuyor sonra yine uyanıyor hipp aliyim deneyim diyorum dediğin gibi yoğurt meyve püresi veriyorum ama yemiyor

Canım siz yazdikca ben strese giriyorum defnede yemezse sevmezse diye çok Nazlı kızım sinirlenince memeyi bile zor tutuyor 10 gün sonra bende başlarım artık ek gıda muhabbetine
Senin kız tontiş yer o merak etme. Heveslenme birsuru strese giriyoruz. Ek gida işi zor gercekten

Evet canim yaa ne vercemizi sasirdik valla yulaf bulursak evde kahvalti yapcam ona
Yapinca hbr ver yedomi. Nette yumurta sarisi. nohut buyuklugunden baslayin diyo. Tuzsuz peynir yada lor bazi yerde labne geciyo. Keçi peyniri de olsbilir pekmez. Seninki de yer. Herseyi silip süpüruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…