- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.581
5. Ay kilosu yok mu
Aa disi cikti mi bizimkidr zorluyo çıkarmak icin ama bi cikmadiDun meyve yerken cok bakiyordu,agzina elma degdirdim. Altta 2disi var ya,hemen onlari kullaniyor :) dislerle kirmaya calisti valla
Canim yeno yeni mi olmaya basladi benim oglumda bi hafta her gun gece saat basi kalkmaya baslamati smdi düzeldiKafam çok karışık kızlar ya bir karar veremedim.mama alıp denesem mi katkı maddesi var ya içim el vermiyor vermek sağlıksız bebe biskuvisi pirinç unu da ayni offf ama uyumuyor ne yapacağını şaşırdım ya niye uyumuyor bu bebek canım çok.sıkkın
Yok canım bir ayı geçti boyleCanim yeno yeni mi olmaya basladi benim oglumda bi hafta her gun gece saat basi kalkmaya baslamati smdi düzeldi
Anladm canim ben bi gogsumu 3 4 saat vermyrm gece yatarken onu veryrm genelde iyice dolms oluyo cnku aksam skldkca emmek istyo bide oyle dene istersenYok canım bir ayı geçti boyle
4aylikken yeri belliydi,4.5aylikken ikisi birden cikti cnmAa disi cikti mi bizimkidr zorluyo çıkarmak icin ama bi cikmadi
Masallah pasaya bizimkide rahat rahat cikarir insallah4aylikken yeri belliydi,4.5aylikken ikisi birden cikti cnm
Arkadaşlar merhaba
Ben bu konunun sahibiyim ve çok uzun zamandır ailevi bir sebepten dolayı ilgilenemiyorum. Doğumum 25 aralıkta gerçekleşti ve meleğimle kavuştum. Hemen sonrasında dediğim bu sebep ortaya çıktı malesef. Yeni bir düzen kuruyorum kızım ve kendime bu sebepten dolayı da sizi bir hayli ihmal ettim. Artık bazı şeyleri rayına sokabildim çok şükür ve elimden geldiğince sizlerleyim.
Bizde bir çoğunuz gibi diş sorunu ve uykusuzlukla mücadele ediyoruz ek gıdaya geçiş sürecimiz çorba ve muhallebi ile başladı. Malesef inatçı 3 kiloyla mücadele ediyorum ☺ Şimdilik bu kadar benden sormak istediklerinizi ve forumla ilgili isteklerinizi iletebilirsiniz. Hepinizi öpüyorum
Masallah pasaya bizimkide rahat rahat cikarir insallah
Çok teşekkür ederim inşallah daha güzel olacak herşey ☺Biz de merakediyorduk surekli sizi. Kizinizla kurdugunuz bu yeni duzen size mutluluk ve huzur getirir insallah.
haklısın canım..beden ve zihin sağlığı daha önemli..varsın zayıf olsunlar..dedim de yani bak yabancıları biliyor,tepkilerine bak nasıl anlamlı,gördün mü elini ayağını nasıl amacı doğrultusunda kullanıyor,bak ismine tepki veriyor diye..kak sen buna bi tarhana karıştır oturma kak dedi yaaaa1ay once kontrolde 7020idi,su an 5ay 1haftalikve ayda ortalama 700-750aliyor. Yani seninki kdardir benimki de. Bence kilosu cok iyi,ortalamanin uzerinde yani kafani yorma. Evet fotolarda daha sisman cikiyorlar,ondan demislerdir oyle. Hep diyoruz saglik en onemlisi,gerisibos cnm..
mama al canım yoksa anne sütü artık beklentiyi karşılamıyor..aptamilin içine bebe bisküvisi atıyorum bn..ancak bu şekilde uykuları daha uzun olmaya başladıKafam çok karışık kızlar ya bir karar veremedim.mama alıp denesem mi katkı maddesi var ya içim el vermiyor vermek sağlıksız bebe biskuvisi pirinç unu da ayni offf ama uyumuyor ne yapacağını şaşırdım ya niye uyumuyor bu bebek canım çok.sıkkın
Canim bebeginin kilisu gayet iyi. Normal aralikta mi o onemli. Tombik obez bebek herkeste bir ozenti ama sagliksiz bebek yani hastalikli bebek aslinda. Saglikli olsun zayif olsun.evet ben de öyle okumuştum canım,kilo alımı yavaşlar diye..resimlere aldandım ben bööle pombik pombik bekliyordum dedi..bayramda otobüste 6 aylık bir bebek gördüm maşaallah her yeri boğum boğum..annesi arı mama bebe bisküvisi pirinç unu tabiiki inek sütü ile felan besliyormuş..annesi benim bebeği sordu dönebiliyormu,oturuyormu diye..ben evet yüzüstü sırtüstü dönüyor,karnının üstünde istediği tarafa yöneliyor,desteksiz bir süre oturuyor dediğimde çok şaşırmıştı..onunki kilodan dönemiyormuş,tabii bu onun tespiti..hangisi iyi anlamadım
Hisgeldin canim . Ben yeni uye sayilirim. Bu topigi farketmedim. İlk uc ay zor gecti firsat bulamazdim zaten. Bende merak ediyordum seni sadece ilk sayfa ve katildigim gunden itibaren okudumArkadaşlar merhaba
Ben bu konunun sahibiyim ve çok uzun zamandır ailevi bir sebepten dolayı ilgilenemiyorum. Doğumum 25 aralıkta gerçekleşti ve meleğimle kavuştum. Hemen sonrasında dediğim bu sebep ortaya çıktı malesef. Yeni bir düzen kuruyorum kızım ve kendime bu sebepten dolayı da sizi bir hayli ihmal ettim. Artık bazı şeyleri rayına sokabildim çok şükür ve elimden geldiğince sizlerleyim.
Bizde bir çoğunuz gibi diş sorunu ve uykusuzlukla mücadele ediyoruz ek gıdaya geçiş sürecimiz çorba ve muhallebi ile başladı. Malesef inatçı 3 kiloyla mücadele ediyorum ☺ Şimdilik bu kadar benden sormak istediklerinizi ve forumla ilgili isteklerinizi iletebilirsiniz. Hepinizi öpüyorum
haklısın canım..beden ve zihin sağlığı daha önemli..varsın zayıf olsunlar..dedim de yani bak yabancıları biliyor,tepkilerine bak nasıl anlamlı,gördün mü elini ayağını nasıl amacı doğrultusunda kullanıyor,bak ismine tepki veriyor diye..kak sen buna bi tarhana karıştır oturma kak dedi yaaaa
Kafam çok karışık kızlar ya bir karar veremedim.mama alıp denesem mi katkı maddesi var ya içim el vermiyor vermek sağlıksız bebe biskuvisi pirinç unu da ayni offf ama uyumuyor ne yapacağını şaşırdım ya niye uyumuyor bu bebek canım çok.sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?