2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah cnm,benmki cikaranakadar hic huzursuzlanmadi,disler cikti tam ama disler yukselmeye yani buyumeye baslayinca huzursuzlanmaya basladi. Gece uykusuna yansidi falan 1hafta. Cok tatli oluyorlar dislerle yaaa
Evet canim disleri cok tatli duruyo bizimkide cikar insallah rahtca

Hoşgeldin Nur. Bizde sayende burda ortak fikirlerle büyütüyoruz bebislerimizi. Eline sağlık iyi etmiş açmışsın.
Sorunların su gibi aksin inşallah. Öperim bebişini

Maşallah Ne kadar erken çıkmış. Kemirmelerde bi değişiklik oldu mu dişlerle birlikte? Kendi elini acıtıyor mu mesela. Yada anne memesini

Cok erken cikti cidden:) hem de ikisi birden. Arada annesinin canini acitiyor zaten emerken.. Bizi cok guzel isiriyor ya uffff acitiyor ama kendi ellerini hic isirmiyo parmaklar agzinda surekli,sadece yaliyo kendininkileri ama bizmkileri nerdeyse koparcaak

Ha bi de karnini doyurmak icin emerken isirmiyor da doyduktan sonra zevk icin memeyi agzinda tutarken isirabiliyor haha cemre29

mama al canım yoksa anne sütü artık beklentiyi karşılamıyor..aptamilin içine bebe bisküvisi atıyorum bn..ancak bu şekilde uykuları daha uzun olmaya başladı
Hipp bulamadım markette aptamil pirinçli sütlü kasik. Maması aldım deneyecem ama içim rahat değil ya kendimi kotu hissediyorum ama uyumuyor bakalım deneyecem

Nesliiii nesli bir aydır düşüne düşüne oğlani 6 aylık ettin heee. Dilimde tüy bitti besle artık şu oğlanı a deli kız.

Not: O babasına da deki çok biliyosa kendi emzirsin sabaha kadar
Canimsin ya cok tatlisin döv beni sopayla babası yanımızda uyumuyor ki bugün uyudu gerçekten uyumuyor bu çocuk uykusuz deyip durdu gittik aldık aptamil deneyecem bakalım inşallah ise yarar

Eymentaa nerdesin sen eymene pirinçli muhallebi kendin yapıyordun o tarifi verirmisin
Nesli vereyim ben sana cnm. 1 çay bardagi su 2 3 tatlı kaşığı princ unuyla cezvede pisirilir.sonra sütun varsa 60 ml anne sütü. Yoksa 60 cc formül mama içine koyulur. Formül mama alicaksin 60 cc suya 2 ölçek koyup calkalican.sonra eklicen

Canimsin ya cok tatlisin döv beni sopayla babası yanımızda uyumuyor ki bugün uyudu gerçekten uyumuyor bu çocuk uykusuz deyip durdu gittik aldık aptamil deneyecem bakalım inşallah ise yarar
Nesli nasıl dayandın hakkaten ben binbir çeşit mama aldım denedim uykulari duzelsin diye

Hoşgeldin nur bizde seni merak ediyorduk konunun sahibi nerede diye. İnş kızınla musmutlu olursunuz

Sağol.canım bunu da deneyim mama yemezse sadece suyla yapsam olmuyor mu canım formül mama mi aliyim

Hipp bulamadım markette aptamil pirinçli sütlü kasik. Maması aldım deneyecem ama içim rahat değil ya kendimi kotu hissediyorum ama uyumuyor bakalım deneyecem
Merhaba eğer sütünüz yetiyorsa elinizden geldiğince mamaya geçmeyin derim. Ek gıda olarak çorbalar başladım ben bebek büskivisinide evde yapılacak bir tarif buldum fakat denemedim henüz. Çorbalarla devam etmeyi denediniz mi. Birde irmikli meyveli muhallebi li vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…