2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aramızda benim gibi doğumdan sonra çok kilo alıp diyetisyene giden varmı pazartesi gidiyorum kısmet olursa 86 nedir ya bu yaşıma kadar hiç gormedigim kilo çok mutsuzum gobegimden süt olsun diye habire ya

Geç oldu ama
Herkesin bayramı umut dolu geçmiştir umarım
Büyük çoğunluk tatilde haliyle
Topic fazlaca sakin sayfalar ilerlememiş
Doğumlar gazlar uykular dişler derken şuan herkesin en büyük odağı ek gıda anladığım kadarıyla
En zoruda bu mu sanki ne
Çünkü tüm sorumluluk annede her yönden
Yedirdiğin sebze meyve vs
Onun uygun kapta hazırlanması pişmesi
Bebeğe Yedirebilmek
Allah hepinizin yardımcısı olsun
biz daha gecmedik ek gıdaya
Doktorumuz altıncı ayın sonunu bekleyin dedi
Blw yöntemi için de destekledi ve bebeği özgür bırakmak en doğrusu dedi
Sadece tuz bal ve yumurta beyazı yasak dedi
Bunlar dışında ev yemeklerine başlatabilirsiniz dedi
Bakalım bizi nasıl maceralar bekleyecek
Ben de böyle titizlenecek miyim acaba

csyrc nasılsın canım
Ne sorucam sana
Bu takip ettiğimiz vlogger var ya hani Blw uyguluyor
Kendileri (anne baba) ne yerse bebeğe onu verdi ya
Bizde mi öyle yapsak acaba
Yoksa sen Blw uygulayıp yinede bebeğe özel yiyecekler mi hazırlayacaksın

Hipp bulamadım markette aptamil pirinçli sütlü kasik. Maması aldım deneyecem ama içim rahat değil ya kendimi kotu hissediyorum ama uyumuyor bakalım deneyecem
Canim ben cogunluk mama agirlikli besledim. Ne yapayim olmadi süt şukur sagligi yerinde. Karni doysun. Al doysun karni ben cok kati yapmiyorum kabiz oldu. 2 kasik yiyor. İki kasik oluncada cok uzun uyumadi. 1 porsiyonu 4 kasik imkani yok onu bir ogunde yemesine. Gece gene kalkarsa biskuvi kat icine arkadasin dedigi gibi. Bizim 6. Ay dolmak uzere ari mama gece tahillilarina gectik

Merhaba tatlis :) ama o da baslarda tek tektattirdi,sonralari yemeklere gecti. Biz de basta sebze,sonra meyve vermeliyiz hem alerji olup olmayacagini gormek icin uc gun kuralini uygulamak lazim.. Ev yemeklerini yiyebilecek aya geldiginde ondan da verebiliriz bence.. Ekstradan bebe icin ozel seyler de yapariz..

Sağol.canım bunu da deneyim mama yemezse sadece suyla yapsam olmuyor mu canım formül mama mi aliyim
Formul mama da ayni canim 3 / 4 saate uyaniyor. Biberon aliyor mu o da var. Uyumasini istiyorsan gece yazan kasik mamalarini alsan daha iyi . Ben princ aptamile meyve tada pekmez katiyorum . Guzel yiyo

Formul mama da ayni canim 3 / 4 saate uyaniyor. Biberon aliyor mu o da var. Uyumasini istiyorsan gece yazan kasik mamalarini alsan daha iyi . Ben princ aptamile meyve tada pekmez katiyorum . Guzel yiyo
Canım pirinç aptamil kaşık maması aldım kaşıkla verecem biberonla almaz çünkü meyve de katiyim tat olur inşallah yer

Canım haklisin ben sadece geceleri verecem aptamili 4 kaşık bencede çok fazla iki kasik yese yeter simdilik

Evet canım bir süre zaten sadece tatma ve dokunma evresi olacak Ne yazık ki bu süreçte biraz zorlayıcı hani şu öğürme olayı falan Bu konuda da kendimi biraz da eğitmek istiyorum ama hala vakit bulamıyorum video izlemek lazım mutlaka en kısa sürede

Canim o vlogger tuz atmiyorm kendi tabagimiza atyrz demsti ama ilk basta alistrcagimiz icin mecbur ayri yapcaz

Canimsin ya cok tatlisin döv beni sopayla babası yanımızda uyumuyor ki bugün uyudu gerçekten uyumuyor bu çocuk uykusuz deyip durdu gittik aldık aptamil deneyecem bakalım inşallah ise yarar

Ben o sütlü pirinçliyi 4bucuk aydan beri veriyorum. Çok rahat ettim. Babası aç kalsın bakalım gözüne uyku giriyor mu buzdolabınin önünde alır soluğu

Canim o vlogger tuz atmiyorm kendi tabagimiza atyrz demsti ama ilk basta alistrcagimiz icin mecbur ayri yapcaz
Evet canım haklısın
Aslında bizde su tuzu tüketmek ne ıyı olurdu
Bir çok yemekte tuzu sonradan atsakta olur
Yada yemeği tuzsuz yapıp tuz atmadan bebeğe kadar ayırabiliriz sonrada kendimize dilediğimiz şekilde atarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…