- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.621
Bende her yoğurt yaptığımda Nasıl korka korka dualarla yapıyorum anlatamamBende derece yok canim parmagimin dayanacagi sicakliga getiriyoru sadece sonra soguk firina koymustum ben ama sulu oldu bu sefer bende sarayim
Sadece suyla hiçbir besleyiciliği yok ki cnm formül mama alSağol.canım bunu da deneyim mama yemezse sadece suyla yapsam olmuyor mu canım formül mama mi aliyim
Dr. Oetker cnm gerçi benim kızım beğenmediCanım bir de hangi marka pirinç unu kullaniyorsun
Canim ben cogunluk mama agirlikli besledim. Ne yapayim olmadi süt şukur sagligi yerinde. Karni doysun. Al doysun karni ben cok kati yapmiyorum kabiz oldu. 2 kasik yiyor. İki kasik oluncada cok uzun uyumadi. 1 porsiyonu 4 kasik imkani yok onu bir ogunde yemesine. Gece gene kalkarsa biskuvi kat icine arkadasin dedigi gibi. Bizim 6. Ay dolmak uzere ari mama gece tahillilarina gectikHipp bulamadım markette aptamil pirinçli sütlü kasik. Maması aldım deneyecem ama içim rahat değil ya kendimi kotu hissediyorum ama uyumuyor bakalım deneyecem
csyrc nasılsın canım
Ne sorucam sana
Bu takip ettiğimiz vlogger var ya hani Blw uyguluyor
Kendileri (anne baba) ne yerse bebeğe onu verdi ya
Bizde mi öyle yapsak acaba
Yoksa sen Blw uygulayıp yinede bebeğe özel yiyecekler mi hazırlayacaksın
Formul mama da ayni canim 3 / 4 saate uyaniyor. Biberon aliyor mu o da var. Uyumasini istiyorsan gece yazan kasik mamalarini alsan daha iyi . Ben princ aptamile meyve tada pekmez katiyorum . Guzel yiyoSağol.canım bunu da deneyim mama yemezse sadece suyla yapsam olmuyor mu canım formül mama mi aliyim
Tamam.canım onu da deneyim formül mama aptamil mi aliyim çok soru sordum kusura bakmaSadece suyla hiçbir besleyiciliği yok ki cnm formül mama al
Canım pirinç aptamil kaşık maması aldım kaşıkla verecem biberonla almaz çünkü meyve de katiyim tat olur inşallah yerFormul mama da ayni canim 3 / 4 saate uyaniyor. Biberon aliyor mu o da var. Uyumasini istiyorsan gece yazan kasik mamalarini alsan daha iyi . Ben princ aptamile meyve tada pekmez katiyorum . Guzel yiyo
Canım 3 4 saat benim için çok fazlaCanım pirinç aptamil kaşık maması aldım kaşıkla verecem biberonla almaz çünkü meyve de katiyim tat olur inşallah yer
Canım haklisin ben sadece geceleri verecem aptamili 4 kaşık bencede çok fazla iki kasik yese yeter simdilikCanim ben cogunluk mama agirlikli besledim. Ne yapayim olmadi süt şukur sagligi yerinde. Karni doysun. Al doysun karni ben cok kati yapmiyorum kabiz oldu. 2 kasik yiyor. İki kasik oluncada cok uzun uyumadi. 1 porsiyonu 4 kasik imkani yok onu bir ogunde yemesine. Gece gene kalkarsa biskuvi kat icine arkadasin dedigi gibi. Bizim 6. Ay dolmak uzere ari mama gece tahillilarina gectik
Evet canım bir süre zaten sadece tatma ve dokunma evresi olacak Ne yazık ki bu süreçte biraz zorlayıcı hani şu öğürme olayı falan Bu konuda da kendimi biraz da eğitmek istiyorum ama hala vakit bulamıyorum video izlemek lazım mutlaka en kısa süredeMerhaba tatlis :) ama o da baslarda tek tektattirdi,sonralari yemeklere gecti. Biz de basta sebze,sonra meyve vermeliyiz hem alerji olup olmayacagini gormek icin uc gun kuralini uygulamak lazim.. Ev yemeklerini yiyebilecek aya geldiginde ondan da verebiliriz bence.. Ekstradan bebe icin ozel seyler de yapariz..
Canim o vlogger tuz atmiyorm kendi tabagimiza atyrz demsti ama ilk basta alistrcagimiz icin mecbur ayri yapcazcsyrc nasılsın canım
Ne sorucam sana
Bu takip ettiğimiz vlogger var ya hani Blw uyguluyor
Kendileri (anne baba) ne yerse bebeğe onu verdi ya
Bizde mi öyle yapsak acaba
Yoksa sen Blw uygulayıp yinede bebeğe özel yiyecekler mi hazırlayacaksın
Ha bi de karnini doyurmak icin emerken isirmiyor da doyduktan sonra zevk icin memeyi agzinda tutarken isirabiliyor hahacemre29
Canimsin ya cok tatlisin döv beni sopaylababası yanımızda uyumuyor ki bugün uyudu gerçekten uyumuyor bu çocuk uykusuz deyip durdu gittik aldık aptamil deneyecem bakalım inşallah ise yarar
Aynen öyle canım. Sonuna kadar sana katılıyorumCanim bebeginin kilisu gayet iyi. Normal aralikta mi o onemli. Tombik obez bebek herkeste bir ozenti ama sagliksiz bebek yani hastalikli bebek aslinda. Saglikli olsun zayif olsun.
Valla ben hepsini denedim mamalarin bebeğin hangisini sevcegiyle ilgili. Benim kızım hicbirini sevmedi maalesef. Genelde bebekler aptamili seviyor derler ondan baslayabilirsinTamam.canım onu da deneyim formül mama aptamil mi aliyim çok soru sordum kusura bakma
Evet canım haklısınCanim o vlogger tuz atmiyorm kendi tabagimiza atyrz demsti ama ilk basta alistrcagimiz icin mecbur ayri yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?