2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Üç gün önce şiddetli karın ağrısı şikayetıyle hastaneye gittim
Sağ sol kist büyümüş
Dalak büyümüş (doğumdan dolayı )
Iltihap
Bağırsak enfeksiyonu....
Mide bulantısı kusma
Yüksek ateş titreme
Ne ararsan vardı
Çok kötü bi gündü
Dört saat ateşi düşürmeye çalıştılar
Bi ton serum ağrı kesici ateş düşürücü antibiyotik aldım...
Bebeği emzir dedi Dr
Düşük verdim ilaçların hepsini dedi
Bende devam ettim emzirmeye
Eşime mama alırdım ama Dr emzirebilirsin deyince açmadık kutuyu
Annenin hasta olması zor
Bebeklerimizi bize
Bizide onlara bağışlasın rabbim

Geçmiş olsun doğumdan sonra farklı sağlık sorunları yaşadım bizlere ve evlatlarimiza Rabbim sağlık sıhhat versin

Gecmis olsn hiuf nolmus boyle ( aminn hepimizi birbirmize bagislasin rabbim,onlar bize muhtac hele ki..

Evet cnm bu arada tuzu sonra atariz

Aynen canim ben zaten genelde yemekleri az tuzlu yapyrm istemeyerek tabi hatta o kadar az atiyorm ki sonrada yerken tuz atmayi unutuyorm

Gecms olsn canim allah bize saglik versin ki bebeklerimize bakabilelim annenin hasta olmasi cok zor bi kere grip oldm dogmdan sonra annemi cagirdim hemen gel cocukla ilgilen bulasmasn diye

Geçmiß olsun canım. Allah yavrularimizin acisini bize göstermesin. Annenin hasta olma lüksü yok. Allah bize sağlık , güç kuvvet versin ki bebislerimize bakabilelim.

Geçmiş olsun doğumdan sonra farklı sağlık sorunları yaşadım bizlere ve evlatlarimiza Rabbim sağlık sıhhat versin

Gecmis olsn hiuf nolmus boyle ( aminn hepimizi birbirmize bagislasin rabbim,onlar bize muhtac hele ki..

Evet cnm bu arada tuzu sonra atariz
Çok sağolun kızlar
Doğum insanı çok yıpratıyor kadınlar türlü türlü hastalıklar çekiyor Bu nedenle ama annelik de çok çok çok başka bir duygu üstüne bir duygu yok Allah isteyen dileyen Herkese bu güzel duyguyu tattırsın evlatların hayırlı sağlıklı şekilde kucaklarına versin büyütmeyi nasip etsin inşallah Onun dışında gelen her acı çekiliyor her şekilde zaten

Gecmis olsun hiuf allah bir daha gostermesin

Gecms olsn canim allah bize saglik versin ki bebeklerimize bakabilelim annenin hasta olmasi cok zor bi kere grip oldm dogmdan sonra annemi cagirdim hemen gel cocukla ilgilen bulasmasn diye
Çok teşekkür ederim Çok sağ olun Allah razı olsun insan her anına gerçekten şükretmeli unutuyoruz İnsanoğlu işte acı sıkıntı dert keder olmayınca insan hep rahat oluyo.ama böyle günlerde her şeyin kıymetini anlıyorsun o yüzden insanda gerçekten acıyla insanlığın gerçek mertebesine gelio.ufacık şeylerden şikayet ediyor olabiliyoruz bazen uykusuz kaldık diye bazen bebek bir iki dakika diş ağrısına Mızmızlandı diye Ama çok şükür ki hiçbirinin acısı dermansız değil Rabbim Dermansız Dert Vermesin sağlık en önemli şey sağlık olunca gerisi boş

Geçmiß olsun canım. Allah yavrularimizin acisini bize göstermesin. Annenin hasta olma lüksü yok. Allah bize sağlık , güç kuvvet versin ki bebislerimize bakabilelim.

Aynen oyle canim Bebegimiz saglikli olsun biz saglikli olalim ki ilgilenebilelim bunlar gecici seyler uykuda uyuruz dinlenirizde herşeyin bi zamani var

Aynı fikirdeyiz çısrık

Niye acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…