2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun cnm

Kizlar bnmki 15 gundur falan ayni kiloda kaldı ya degismio kilosu. Babası çok sıcak bu sicakta kilosunu korumasi bile çok önemli dio.

Geçmiş olsun canım
Nasılsın
İyi misin şimdi

Kizlar bnmki 15 gundur falan ayni kiloda kaldı ya degismio kilosu. Babası çok sıcak bu sicakta kilosunu korumasi bile çok önemli dio.
Diger 15gunde de almazsa belki doktor bi yorum yapabilir.. Dogru sanirm zayiflamamalarindan iyi,belki gercekten sicaklardandir..

Bende baslicam artk diyorm ama dha baslayamadm 5 bucuk aylik benim oglanda

Ya dun aksam meyve yerken catala uzandi,verim dedm biraz. Seftali iki dilim baya somurdu,disledi. Agzindan cikarinxa cok agladi :) beni de protesto etti memeyi almadi biraz haha sonra tabi mecbur aldi :))

Hehe akilli cocuk.. Bnmki de avucluyo cunku destegi ben yapiom hazirci oglan zekiler masallah
Akil kupleri
Ya dun aksam meyve yerken catala uzandi,verim dedm biraz. Seftali iki dilim baya somurdu,disledi. Agzindan cikarinxa cok agladi :) beni de protesto etti memeyi almadi biraz haha sonra tabi mecbur aldi :))
Herseye saldırıyo valla babasi gecen gun makarna uzatti cekti vermedn diye nasl bagiriyo ben kahvaltı yapyrm agzini sapirdatiyo uzanmaya calisiyo bgn sabah eline ekmek verdm emdi hep nasl becercekler yemek yemeyi

Aynen oyle canim Bebegimiz saglikli olsun biz saglikli olalim ki ilgilenebilelim bunlar gecici seyler uykuda uyuruz dinlenirizde herşeyin bi zamani var
Aynen tatlım ya
Yeterki iyi olsunlar Saglık lı olsunlar

Aynen öyle canım benim
Analık çok zor
Can büyütmek zor
Tek olmaktan çok tek olduğunu hissetmek çok daha zor...
Hatta bana göre bir insanın bebeğini tek büyütmesi daha güzel (ve karşılaştığım çoğu insan artık bebeğine tek baktığını söylüyor.eski devir kapanmış sanırım.dedeler nineler hep birlik içinde oturma olduğu için insanlarda mecburdu. Şimdi herkes tek bakıyor)

Bizimki bizim yatakta yatiyor kac gundur cok fena bisi bu bi de yan yatiyor artik,iki kolunun uzerine,koca adamlar gibi gorunce eriyorum resmen
Bizimki uyku pozisyonlarında level atladı
Uyumuyo Akrobasi yapıyo

Gecmis olsun cnm
Sağol tatlımm
Geçmiş olsun canım
Nasılsın
İyi misin şimdi
Allah razı olsun canım
gündüzleri iyiyim ama geceleri ateş yükseliyor
Dr 48 saat daha devam edeceğini söyledi. Allahtan o zaman bebek yatıyo
Iyiyim ama çok şükür

Akil kupleri

Herseye saldırıyo valla babasi gecen gun makarna uzatti cekti vermedn diye nasl bagiriyo ben kahvaltı yapyrm agzini sapirdatiyo uzanmaya calisiyo bgn sabah eline ekmek verdm emdi hep nasl becercekler yemek yemeyi
Bizimki direkt sofraya uçmaya çalışıyo

Insallah yemek yerkende bu kadar iştahlı olurlar

Gunaydin :)
Bizimkide yuzustu yatiyo hep hic sirt ustu yatmyo totosuda yukarda
Bizimki yuzustu yatmak istiyo uatamiyo . Yuzune birsey degdimi nefesini tutuyor. Durmuyo yuzustu . Babasi yuzustu yatar buyunce sanirim oyle yatacak. Bide ayaklarini kaldiriyor arada agzina sokuyor. Ayakta sallarken bacaklari havaya kaldiriyo silecek gibi saga sola gidiyo bacaklari guluyor hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…