- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.681
Ayaklarini bizimkide aliyo agzina bide once corabini cekip çıkariyo ondan sonraBizimki yuzustu yatmak istiyo uatamiyo .Yuzune birsey degdimi nefesini tutuyor. Durmuyo yuzustu . Babasi yuzustu yatar buyunce sanirim oyle yatacak. Bide ayaklarini kaldiriyor arada agzina sokuyor. Ayakta sallarken bacaklari havaya kaldiriyo silecek gibi saga sola gidiyo bacaklari guluyor hem
Çok sağol Neslihan çok teşekkür ederim inan kolay kolay hasta olan mızmızlanan bir insan değilim Ama ilk defa da böyle Oldu.enfeksiyondur iltihaptır bilmem ben. bu yaşıma gelmişim Vallahi bilmiyorum inan bana kalırsa stresten sıkıntıdan olduda en buyuk sebep neyse işte... her zaman olduğu gibi neyse Neyse neyse... Sağlık olsun bugüne de şükürHiuf çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et biz iyi olalım yoksa bebisler çok zorlanıyor
yemek olayları beni en strese sokan şeydir çocukta. Hele şu yemekleri faciaya dönüşen ailelerden dolayı bu nedenle birçok Çocuklu arkadaşımızLa bir araya gelemiyoruz ne yazık ki eşimde bende hiç sevmiyoruz çocukları ağlatıp yemek yedirmeye çalışan anne-babalar çocuğu yemekten uzaklaştıran tiksindiren hem kendilerine hem evlatlarına bu durumu işkenceymiş gibi yaşatan Yanlış ifade mi ettim şimdi bilemedim ama gerçekten bebekle aile arasındaki bu yemek iletişim kopukluğu beni gelişim konusunda en sıkıntıya düşüren durumlardan biri[QUO.TE="ilknurrr22, post: 47224212, member: 656601"]Insallah yemek yerkende bu kadar iştahlı olurlar
[/QUOTE] Evet Neslihan Tam da dediğin gibi aynı noktaya değinmek istedim ben de herkesin kendi seçimi kendi tercihi Tabi ki de kimsenin çocuk yetiştirme konusunda uygulamalarına müdahale edemeyiz kınama açısından da değil kesinlikle öyle kimsenin kimseye zaten böyle davranmaya hakkı yok Herkes istediği gibi şekillendirir hayatını bebeğini Ben doğru bulmuyorum O yüzden zaten bende blw yöntemini tercih ettim Özgür kalması için Eskiden yokluk vardı bizde öyleydik Ben de bilirim salçalı ekmeklerle büyüdüm ben sokakta koşar oynardık eve gelir o salçalı ekmek bize bal gibi gelirdi Şimdi o ellerinde tabakla gezen annelerin özellikle en büyük savunması İşte bu yavrucaklar açlığı bilmez nasıl bilmez açlığı İnsanoğlu zaten dünyaya gelirken en büyük içgüdülerinden biri açlık karın doyurmaktır sen o çocuğa kendini bilmeye başladığı andan itibaren yemek yemeyi eziyet haline getirirsen çocuk acıktığında senden daha fazla eziyet göreceğinden açlık ona daha az zulüm ettiği için açlığını saklayacaktır Aslında açlığı bilmez diye bir şey yok yani böyle düşünüyorum yine yineliyorum kınama değil kesinlikle ama bana göre bu şekilde bir yöntem doğru ve sağlıklı değilCanim haklisin cocugu zorlamayacaksin kendi kara vercek ne kadar yiyecegine zorlarsan kusar veyedikleride ziyan olur sonra rahatsizlanir ve aliskanlik haline getiri ben hic zorlamam buyuk oglani acikinca gelip yiyor zaten bir akraba elinde tabakla gezip zorla tikar cicuga sonus geri cikarma cocuk artik tabagi gorunce ogurmeye basliyo o yuzde siz degil o karar versin ne kadar yiyecefine
yemek olayları beni en strese sokan şeydir çocukta. Hele şu yemekleri faciaya dönüşen ailelerden dolayı bu nedenle birçok Çocuklu arkadaşımızLa bir araya gelemiyoruz ne yazık ki eşimde bende hiç sevmiyoruz çocukları ağlatıp yemek yedirmeye çalışan anne-babalar çocuğu yemekten uzaklaştıran tiksindiren hem kendilerine hem evlatlarına bu durumu işkenceymiş gibi yaşatan Yanlış ifade mi ettim şimdi bilemedim ama gerçekten bebekle aile arasındaki bu yemek iletişim kopukluğu beni gelişim konusunda en sıkıntıya düşüren durumlardan biri
Çok sağol Neslihan çok teşekkür ederim inan kolay kolay hasta olan mızmızlanan bir insan değilim Ama ilk defa da böyle Oldu.enfeksiyondur iltihaptır bilmem ben. bu yaşıma gelmişim Vallahi bilmiyorum inan bana kalırsa stresten sıkıntıdan olduda en buyuk sebep neyse işte... her zaman olduğu gibi neyse Neyse neyse... Sağlık olsun bugüne de şükür
Evdeki tartiyla 7.9 olcmustum aile hekimligine goturdum 7.92 cikti kilosu. Ben her ay goturdugumde once evde tartip sonra götürüyordum hep doğru cikiodu. Kucagimda da hic agirlasmadiDefuli neyle tarttin canim evdeki tartilar cok hassas degil asagi yukari sonuc verir. Ben rvdekiyle bizim tattildigimiz tartida tartilir. Benimki cok terliyo cok hareketli uykusu az ona ragmen kilo aliyor . Diger annelerin nasil scaba . Haftalik tartiyorum. Belki esin dogru tespit etmistir.
Kasik mamasi 2 olcek yiyor. Kati yapmiyorum kabiz yapiyr. Biberon istemiyor. Kadik tabakla yemek istedigi icin veriyorum. Cok tok tutmuyor. Gece mamalari verince 7 saat tok tutuyo. Sicaktan gunduz uyuyamiyor. Zaten az uyur. Gece uyusun bari diye dusundum uykusu bolunmeden .csyrc evet cnm simdi kaşık maması aldım sütlü pirincli. Önce yogurtla baslamak istiodum ama bi türlü bulamadim gunluk süt. Annemin yanına gidene kadar kaşık mamasi deneyeyim dedim
benim küççük adamın kilo alımı yavaşladı.7900 de takıldı kaldı..uykudayken çok terliyor..gece üstünü değiştiriyordum ama artık öyle yapmıcam..marketten küçük havlular alıp ikiye kestim,gece tek kat giydirip havlu sürdüm,terlemiş havluyu ıslatmış havluyu çektim..sabah uyanınca da üstünü değiştirdim..böyle daha kolay geldi bana..evdeki hassas tartı doğru sonuç vermiyor..bugün 3 kere tarttım üçü de farklıydı..neyse bu ay kontrolde belli olurDefuli neyle tarttin canim evdeki tartilar cok hassas degil asagi yukari sonuc verir. Ben rvdekiyle bizim tattildigimiz tartida tartilir. Benimki cok terliyo cok hareketli uykusu az ona ragmen kilo aliyor . Diger annelerin nasil scaba . Haftalik tartiyorum. Belki esin dogru tespit etmistir.
Boncuk banada annem terbezi yapmisti. Bende onu kullaniyorum. Sirt ystu cok yatirmiyorum daha cok terliyo. Hep sag sol. Canim gun icinde cok tartma drun tartisida farkli cikar bir kac kere tartinca . Tansiyon gibi . Her defasinda farkli olcer. Haftalik tartiyorum. Drun kiyle ayni olmuyo zaten ben bizim tartiya gore ne kadar aldi ona bakiyorum.benim küççük adamın kilo alımı yavaşladı.7900 de takıldı kaldı..uykudayken çok terliyor..gece üstünü değiştiriyordum ama artık öyle yapmıcam..marketten küçük havlular alıp ikiye kestim,gece tek kat giydirip havlu sürdüm,terlemiş havluyu ıslatmış havluyu çektim..sabah uyanınca da üstünü değiştirdim..böyle daha kolay geldi bana..evdeki hassas tartı doğru sonuç vermiyor..bugün 3 kere tarttım üçü de farklıydı..neyse bu ay kontrolde belli olur
evet haklısın haftalık tartıcam artık..4 aylıkken ben evde 7300 tartmıştım doktorda 6900 çıkmıştı .nasıl bi hüsrandı o anlatamamBoncuk banada annem terbezi yapmisti. Bende onu kullaniyorum. Sirt ystu cok yatirmiyorum daha cok terliyo. Hep sag sol. Canim gun icinde cok tartma drun tartisida farkli cikar bir kac kere tartinca . Tansiyon gibi . Her defasinda farkli olcer. Haftalik tartiyorum. Drun kiyle ayni olmuyo zaten ben bizim tartiya gore ne kadar aldi ona bakiyorum.
Akil kupleri
Herseye saldırıyo valla babasi gecen gun makarna uzatti cekti vermedn diye nasl bagiriyo ben kahvaltı yapyrm agzini sapirdatiyo uzanmaya calisiyo bgn sabah eline ekmek verdm emdi hepnasl becercekler yemek yemeyi
Arkadaslar merhaba 17 haftalik hamileyim sorum su vajinamin sag kisminda surekli agri var ayaga kalktimmi hareket ettimmi bu durumu yasayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?