- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.701
Canım karpuz sekizinci ay veriliyo bildiğim kadarıylaIki saat oncekarpuz verdim baktmkarpuzun kenari yok.. Agzindantukurdu sonra yutmadi :)
Benimki emmekten cok isirmak istiyor ya
Olsun cignemeyi ogrensn benmkide emzigi cigniyo ekmegi emiyo ters bu oglanIki saat oncekarpuz verdim baktmkarpuzun kenari yok.. Agzindantukurdu sonra yutmadi :)
Benimki emmekten cok isirmak istiyor ya
cok sagol cnmMerhaba, öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bahsettiğin vajina kemiği ağrısını ben çok iyi bilirim. Ben yaklaşık 12 haftalıkken kanama ile başladı o ağrı bende, bebek rahim ağzına yakın yerleştiği için baskı yapıyor demişti doktor, kanama da o yüzden olmuştu zaten, düşük riskim vardı benim, senin inşallah böyle bir durumun olmaz.
Bu ağrı bende maalesef bebek büyüdükçe arttı, çünkü ağırlığı arttıkça vajina kemiğinde hissettiğim baskı da artıyordu, hatta son haftalar ağladığımı bile biliyorum bu yüzden. Dediğim gibi, benimki biraz extrem bir durumdu, seninki sadece pelvik yapından kaynaklı bir ağrı da olabilir. Yine de doktora gittiğinde bunu muhakkak doktoruna bildir, Allah esirgesin bir risk varsa ona göre dikkat edersin.
Sevgiler.
Canım gelinin beni yedi tüketti, yemiyor Nesli, bütün günüm onun peşinde geçiyor. Zaten ek gıdaya geçtik, ben artık mutfaktan çıkamıyorum. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Canım
Canım gelinin beni yedi tüketti, yemiyor Nesli, bütün günüm onun peşinde geçiyor. Zaten ek gıdaya geçtik, ben artık mutfaktan çıkamıyorum. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
katılıyorum sana canım
Hsklisin hiuf tadlarina alisarak hepsinden yiyecek yemedigi istemedigi seyi kendi secsin istiyorum zorlarsan dahada inatlasiuor cocuklar annesinin elonde yemek gotunce kacmaya mixirdanmaya basliyor herkes istedigi gibi yetistirsin tabi ama ben sadece dusuncelerimi soylemek istedim herkesin kendi kararina da sYgim var tabikide[/QUOTE]Evet Neslihan Tam da dediğin gibi aynı noktaya değinmek istedim ben de herkesin kendi seçimi kendi tercihi Tabi ki de kimsenin çocuk yetiştirme konusunda uygulamalarına müdahale edemeyiz kınama açısından da değil kesinlikle öyle kimsenin kimseye zaten böyle davranmaya hakkı yok Herkes istediği gibi şekillendirir hayatını bebeğini Ben doğru bulmuyorum O yüzden zaten bende blw yöntemini tercih ettim Özgür kalması için Eskiden yokluk vardı bizde öyleydik Ben de bilirim salçalı ekmeklerle büyüdüm ben sokakta koşar oynardık eve gelir o salçalı ekmek bize bal gibi gelirdi Şimdi o ellerinde tabakla gezen annelerin özellikle en büyük savunması İşte bu yavrucaklar açlığı bilmez nasıl bilmez açlığı İnsanoğlu zaten dünyaya gelirken en büyük içgüdülerinden biri açlık karın doyurmaktır sen o çocuğa kendini bilmeye başladığı andan itibaren yemek yemeyi eziyet haline getirirsen çocuk acıktığında senden daha fazla eziyet göreceğinden açlık ona daha az zulüm ettiği için açlığını saklayacaktır Aslında açlığı bilmez diye bir şey yok yani böyle düşünüyorum yine yineliyorum kınama değil kesinlikle ama bana göre bu şekilde bir yöntem doğru ve sağlıklı değil
Helal sanaHsklisin hiuf tadlarina alisarak hepsinden yiyecek yemedigi istemedigi seyi kendi secsin istiyorum zorlarsan dahada inatlasiuor cocuklar annesinin elonde yemek gotunce kacmaya mixirdanmaya basliyor herkes istedigi gibi yetistirsin tabi ama ben sadece dusuncelerimi soylemek istedim herkesin kendi kararina da sYgim var tabikide[/QUOTE
Zorlamak tabiiki yanlis. Sanki cok yemek cok iyi birsey . Midelerini genisletip ilerde obez yapmaya calisiyorlar . Bizim toplumda zayifsa sagliksiz goruyorlar aslinda tersi. Tabakla kasiklada versen kendi doyunce zaten istemedigini belirtiyo. Doymustur yani. Sonra acikacaktir . Bir ogun az yer bir ogun fazla. Biberon dada oyle. Yok 3 saat arayla ayina gore sukadar icsin hic zorlamadim. İcebildigi kadar icti. Saatlerine kendi karar verdi. Bir yazida okudugumu uyguladim. biberonu icerken bazen ara vermeden iciyor cekiyorum agzindan nefes alsin doyip doymadigini anlasin diye. Yoksa midesi genisliyormus. Obez olmasini asla istemem. En basindan beri boyle yaptim.
Sağol canım
Canım karpuz sekizinci ay veriliyo bildiğim kadarıyla
Duru da öle saldırıyo karpuxa biz yerken tattırıyodum ben de .emiyodu çok güzel ama korktum sonra bıraktım vermeyiBikac kez vermistm ama ok kisa sureli.. Vermeamacli degil de kendi bizm catala uzaniyor :) bise olmadi cok sukur amavermeyim bari ya istese de
Duru da öle saldırıyo karpuxa biz yerken tattırıyodum ben de .emiyodu çok güzel ama korktum sonra bıraktım vermeyi
Bende bir iki gün içinde gidiyorum aşı ve kontrol için bakalım bizin gelişimimiz nasıl.6. Ay kontrolumuzu olduk. Asimiz yapildi. Carsamba iki bacak bir agizdan opa asisi var. 600 gr aldi. 1 cm uzadi.
Kahvalti ve sebzelere baslayacagiz. Demir ilcina tahlil yapmadan baslayacagiz. Benim dusuncemde bu yondeydi tahlilde normal cikar cogunun zaten. 1 yasa kadar tropikal meyve ( ananas, kuvi, avakado , cilek bogurtlen) yasak. Allerjiden dolayi. Bal , sut greyfurt, nar yasak yine agzina bile degdirmeyin dedi.
Aklima gelen bunlar simdilik.
6. Ay kontrolumuzu olduk. Asimiz yapildi. Carsamba iki bacak bir agizdan opa asisi var. 600 gr aldi. 1 cm uzadi.
Kahvalti ve sebzelere baslayacagiz. Demir ilcina tahlil yapmadan baslayacagiz. Benim dusuncemde bu yondeydi tahlilde normal cikar cogunun zaten. 1 yasa kadar tropikal meyve ( ananas, kuvi, avakado , cilek bogurtlen) yasak. Allerjiden dolayi. Bal , sut greyfurt, nar yasak yine agzina bile degdirmeyin dedi.
Aklima gelen bunlar simdilik.
İnsallah canim. Gecen ay 5 cm uzamisti. Daha cok uzadi gibi geliyor. Erkek ya kilo onemli degil de boyuna daha cok titizim.Boylarinin uzamasi azaliyormus artik,oyle yaziyordu listelerde. Tabi her ay 3.5-4cm uzayamaz pitirlar ah
Hadi bakalim alerjisiz guzel guzel yeisn doysun buyusun :) asi da huzursuz olmadan gcsin gtsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?