2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cok sagol cnm

Iyi Allaha Şükür canim. Senin gibi kosturmaca zorlama gelinimi bak bizde ek gida falan ugrasuyoruz maşallah ayaz seviyo yiyo hepsinden cok şükür
Canım

Canım gelinin beni yedi tüketti, yemiyor Nesli, bütün günüm onun peşinde geçiyor. Zaten ek gıdaya geçtik, ben artık mutfaktan çıkamıyorum. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?

H hiuf ben o yuzden blw yöntemini denemk istyrm kendi ne kadar istiyosa o kadar yesin ben zorla agzina tikmak istemyrm
katılıyorum sana canım
Benimde blw tercihim bu nedenle

Hsklisin hiuf tadlarina alisarak hepsinden yiyecek yemedigi istemedigi seyi kendi secsin istiyorum zorlarsan dahada inatlasiuor cocuklar annesinin elonde yemek gotunce kacmaya mixirdanmaya basliyor herkes istedigi gibi yetistirsin tabi ama ben sadece dusuncelerimi soylemek istedim herkesin kendi kararina da sYgim var tabikide[/QUOTE]
çocuk büyüyor bi şekilde de
Yemesi İçmesi bile yetiştirmek için büyük çaba istiyorum hayırlısı bakalım nasıl geçecek bizim sınavımız

Helal sana
Bende öyleyim sütten bile zorlamam hiç...
H hiuf çok geçmiş olsun, umarım herşey yolundadır artık.
Sağol canım pitipitikare
Iyiyim şimdi geçti gitti çok şükür....

Kızlar bu arada ben hastanedeyken emziremem diye mama almıştık ama Dr emzirmeye devam et deyince açmadık bile paketi.bir kutu aptamil. Acaba gece uykusunda içirsem mi.yoksa hiç karıştırmayayım mı mama filan.hiç vermedim çünkü şimdiye kadar.bi yandan da çöp olsun istemiyorum???

6. Ay kontrolumuzu olduk. Asimiz yapildi. Carsamba iki bacak bir agizdan opa asisi var. 600 gr aldi. 1 cm uzadi.
Kahvalti ve sebzelere baslayacagiz. Demir ilcina tahlil yapmadan baslayacagiz. Benim dusuncemde bu yondeydi tahlilde normal cikar cogunun zaten. 1 yasa kadar tropikal meyve ( ananas, kuvi, avakado , cilek bogurtlen) yasak. Allerjiden dolayi. Bal , sut greyfurt, nar yasak yine agzina bile degdirmeyin dedi.
Aklima gelen bunlar simdilik.

Bende bir iki gün içinde gidiyorum aşı ve kontrol için bakalım bizin gelişimimiz nasıl.

Mercimek corbasi, sogan baharat tuz yasak. Kemik suyu sizin yediginiz yemek suyundan birsey olmaz tatsin diye vermeyin dedi. İlerde kalp ve kolesterol hastaligina zemin hazirlamis olursunuz dedi. Kisteye gore yiyebildigi kadar

Boylarinin uzamasi azaliyormus artik,oyle yaziyordu listelerde. Tabi her ay 3.5-4cm uzayamaz pitirlar ah
Hadi bakalim alerjisiz guzel guzel yeisn doysun buyusun :) asi da huzursuz olmadan gcsin gtsin

Boylarinin uzamasi azaliyormus artik,oyle yaziyordu listelerde. Tabi her ay 3.5-4cm uzayamaz pitirlar ah
Hadi bakalim alerjisiz guzel guzel yeisn doysun buyusun :) asi da huzursuz olmadan gcsin gtsin
İnsallah canim. Gecen ay 5 cm uzamisti. Daha cok uzadi gibi geliyor. Erkek ya kilo onemli degil de boyuna daha cok titizim.
6. Aydan sonra hafizaya herseyi kaydetmeye basliyorlarmis. Odayi ayirin dedi. En zoru bu bana bir bucuk ay tatile gidecem birlikte ayni odada oluruz yine . Ayaklarini kaldirip yemesine. Gosteri yapiyor bize dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…