- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.721
İnsallah canim. Gecen ay 5 cm uzamisti. Daha cok uzadi gibi geliyor. Erkek ya kilo onemli degil de boyuna daha cok titizim.
6. Aydan sonra hafizaya herseyi kaydetmeye basliyorlarmis. Odayi ayirin dedi. En zoru bu banabir bucuk ay tatile gidecem birlikte ayni odada oluruz yine . Ayaklarini kaldirip yemesine. Gosteri yapiyor bize dedi
Biliyorum canım
Oluyo ole arada benim de daglar kadar isim var kariyerinle ilgili yapmam gereken dogdu dogali erteliyorum derken bi baktim ev islerini bile yetistiremiyorum esime baktim o da etkilenmis bebekten dogru durust gezmek soyle dursun yemek yiyip uyuyamiyoruz bile bebisler hayatimizda artik oncelik onlar. Ama gecen bi arkadasimiza yatili misafir olduk 1 yasinda kizi var gayet relax mukemmelliyetci degil ve cok mutlu galiba biz iyi anne olmayi abartiyoruz en azindan ben oyle yapiyorum artik yuzde elli yuzde elli ben bebegin hayatina uyum sagliyosam o da benim hayatina uyum saglamali dedim hem piskolojime hemde bebise iyi geldi yeni duzen tabi fiziksel olarak daha cok yoruluyorummerhabalar annişler.
geçmiş bayramınız mübarek oldu İnşaallah.
tatilde pek sessizleşmiş buralar, sayfalar azalmış.
ben sanırım depresyon eşiğindeyim. içimden hiçbişey yapmak gelmiyor. bazen öyle oluyor ki, çocuğumu kendime yük, bir ayak bağı görüyorum. ama sonra geçiyor. çok sürmüyor.
ufak bişeye bazı anlar ağlamaklı oluyorum.
ilgi istiyorum ama söyleyemiyorum..
oğlumla dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum ama üşeniyorum yada o an yapmak istemiyorum...
karmakarışık ruh halleri yani anlayacağız...
İnşaallah düzelirim tez zamanda.
Mama kullanan birine ver yada acmadiiysan son kullanma tarihi ne kadar belki ilerde sutun azalir verirsnKızlar bu arada ben hastanedeyken emziremem diye mama almıştık ama Dr emzirmeye devam et deyince açmadık bile paketi.bir kutu aptamil. Acaba gece uykusunda içirsem mi.yoksa hiç karıştırmayayım mı mama filan.hiç vermedim çünkü şimdiye kadar.bi yandan da çöp olsun istemiyorum???
Canım kilo alimi gayet iyi ben de boya takiyirum benim de gecen ay 2 cm uzamıştı 5. Ay da kontrol yok ama gidecem ben kilo ve boyu merak ediyorum aşıyı da kolay atlatirsiniz inşallah bir de oda ayiqk için çok erken canım ya bize şuan çok ihtiyaçları var6. Ay kontrolumuzu olduk. Asimiz yapildi. Carsamba iki bacak bir agizdan opa asisi var. 600 gr aldi. 1 cm uzadi.
Kahvalti ve sebzelere baslayacagiz. Demir ilcina tahlil yapmadan baslayacagiz. Benim dusuncemde bu yondeydi tahlilde normal cikar cogunun zaten. 1 yasa kadar tropikal meyve ( ananas, kuvi, avakado , cilek bogurtlen) yasak. Allerjiden dolayi. Bal , sut greyfurt, nar yasak yine agzina bile degdirmeyin dedi.
Aklima gelen bunlar simdilik.
Aynen canım ya ben de çocuğun uyku saatine gire dışarı çıkıyorum eve kıştır koşturan geliyorum yatağında yatsın uyusun diye gecen kaynanqm da laf carotiriyir burada uyur diye su şöyle bu boyle dedim benim çocuğum gece uyu uyan yapamaz gider evimiz de aksam uyuturum dedim kalktik geldik bazen çok mu abartiyirum diyorum ama uyku düzen bozulunca biz daha çok ugrasiyoruzOluyo ole arada benim de daglar kadar isim var kariyerinle ilgili yapmam gereken dogdu dogali erteliyorum derken bi baktim ev islerini bile yetistiremiyorum esime baktim o da etkilenmis bebekten dogru durust gezmek soyle dursun yemek yiyip uyuyamiyoruz bile bebisler hayatimizda artik oncelik onlar. Ama gecen bi arkadasimiza yatili misafir olduk 1 yasinda kizi var gayet relax mukemmelliyetci degil ve cok mutlu galiba biz iyi anne olmayi abartiyoruz en azindan ben oyle yapiyorum artik yuzde elli yuzde elli ben bebegin hayatina uyum sagliyosam o da benim hayatina uyum saglamali dedim hem piskolojime hemde bebise iyi geldi yeni duzen tabi fiziksel olarak daha cok yoruluyorum
merhabalar annişler.
geçmiş bayramınız mübarek oldu İnşaallah.
tatilde pek sessizleşmiş buralar, sayfalar azalmış.
ben sanırım depresyon eşiğindeyim. içimden hiçbişey yapmak gelmiyor. bazen öyle oluyor ki, çocuğumu kendime yük, bir ayak bağı görüyorum. ama sonra geçiyor. çok sürmüyor.
ufak bişeye bazı anlar ağlamaklı oluyorum.
ilgi istiyorum ama söyleyemiyorum..
oğlumla dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum ama üşeniyorum yada o an yapmak istemiyorum...
karmakarışık ruh halleri yani anlayacağız...
İnşaallah düzelirim tez zamanda.
selam anneler, geçmiş bayramınız mutlu olmuştur inşallah :=)
güya gezmeye gıttım ortam polisi modundaydım. ona sus, buna öpme yapma diye diye yoruldum yaa.
sese nıye alıştırmıyor muşum
ulen 2 kişiyiz zaten evde davul mu çalayım anlamadım. tv acık kalınca alısırmıs miş... şu insanlara anlatamadıgım bişi var '' ses sürekli olursa sorun yok'' eee sürekli olmayacagına göre... bayram fena geçmedi ama çocugu her kucagına alanı takıp edip uyarmaktan yoruldum dıyebılırım. allah kalabalık veya akrabalarıyla yakın oturanlara sabır versın.
güzelce çingene beşiğimizi de kurduk
yegenımı de aldım geldım, az yardım etsın banaçocuguna tek basına bakmayanlar cok şanslı
hoş buldum :=)Hosgelmissinn :) bana da diyorlar sese alistir,buraya gelince onu bi ordu karsilayacak! Evet dmi.. Napayim ben? Bi annesi bi babasi var cocugun,tv ye de bakiyoruz gayet.. Ama onunla olmuyor malesef.
O polisciligi ben de oynicam sanirm ama ben bir sey diyemem ya hic oyle biri degilim,anca icimden soylenir dururum
Düşündüm canım da etrafta kimse yok Bebekli ya bakalım artık bi caresineMama kullanan birine ver yada acmadiiysan son kullanma tarihi ne kadar belki ilerde sutun azalir verirsn
hoş buldum :=)
söz konusu bebegınse emin ol diyor insan. heleki fazla tıtizsen
bunun sesle alakası yok bence, uykusu hafıfse napalım yani? bazı bebeklerin uyku agırdır
bizimki çok hafif. kırk yılda bır yere gıdıcem dıye de denemesını yapmayacagım sesin
Düşündüm canım da etrafta kimse yok Bebekli ya bakalım artık bi caresine
O zaman beklesn son kullanma tarihine kadar yada geri vereblrsen verDüşündüm canım da etrafta kimse yok Bebekli ya bakalım artık bi caresine
Haklısın cisrikcim ya vermiycem. ...Hiufcum bence de kullanma,daha sutumuzle devam ediyolar ya icsinler de mama isterse bozulsun :) son kullanma tarihine kadar beklesinben bugun naptm bak,,kavanoz mamasi almistm iki tane baya oluyor. Birini acmamistm,bugun actm.. Kasiga biraz kattim bebegin eline verdm :) direk agzina goturdu,ama kasigi cok sokuyor agzina.. Arada midesini bulandirdi o yuzden. Vermeyi kesince de hemen tavir yapiyo. Kasikla baya oynadi sonrasinda tahminimce ek gidayi sevecek yiyecek ama cok da koparacak yediklerini.. Orasi zorlayacak sanirm bakalim
Öyle yapayım en iyisi İlknurcumO zaman beklesn son kullanma tarihine kadar yada geri vereblrsen ver
Kaşık maması aldim ama iki gündür kullanamadim ya içim el vermiyor garip duygular içindeyim offHaklısın cisrikcim ya vermiycem. ...
ya maşallah alpiskoya
ama sen şimdi diyosun ki bırakın kendi Bebelerinizi kalkın gelin bu dünya tatlısıni yiyin....
çok tatliymis ama ya maşallah
Bizimki de resmen uçuyor sofralara ama henüz denemedim bisey
Öyle yapayım en iyisi İlknurcum
selamlarselam anneler, geçmiş bayramınız mutlu olmuştur inşallah :=)
güya gezmeye gıttım ortam polisi modundaydım. ona sus, buna öpme yapma diye diye yoruldum yaa.
sese nıye alıştırmıyor muşum
ulen 2 kişiyiz zaten evde davul mu çalayım anlamadım. tv acık kalınca alısırmıs miş... şu insanlara anlatamadıgım bişi var '' ses sürekli olursa sorun yok'' eee sürekli olmayacagına göre... bayram fena geçmedi ama çocugu her kucagına alanı takıp edip uyarmaktan yoruldum dıyebılırım. allah kalabalık veya akrabalarıyla yakın oturanlara sabır versın.
güzelce çingene beşiğimizi de kurduk
yegenımı de aldım geldım, az yardım etsın banaçocuguna tek basına bakmayanlar cok şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?