2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Haklisn cnmben de boyuna daha cok dikkat ediyorum,kiz olsa pek onemsemezdm :) oda ayirmak zor olacak,gece hala uyanip duruyorlar nasil olacak ;( sen de gec gideceksin tatile demek.. Biz de eylul 20de gidecegiz iki haftaligina da o bile duzenimizi bozacak.. Bebek olunca evimden disari cikasim gelmiyor bnm,yani bi yerlerde kalma anlaminda..

Gosterici minikk desene:))

merhabalar annişler.
geçmiş bayramınız mübarek oldu İnşaallah.
tatilde pek sessizleşmiş buralar, sayfalar azalmış.

ben sanırım depresyon eşiğindeyim. içimden hiçbişey yapmak gelmiyor. bazen öyle oluyor ki, çocuğumu kendime yük, bir ayak bağı görüyorum. ama sonra geçiyor. çok sürmüyor.
ufak bişeye bazı anlar ağlamaklı oluyorum.
ilgi istiyorum ama söyleyemiyorum..
oğlumla dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum ama üşeniyorum yada o an yapmak istemiyorum...
karmakarışık ruh halleri yani anlayacağız...
İnşaallah düzelirim tez zamanda.

Oluyo ole arada benim de daglar kadar isim var kariyerinle ilgili yapmam gereken dogdu dogali erteliyorum derken bi baktim ev islerini bile yetistiremiyorum esime baktim o da etkilenmis bebekten dogru durust gezmek soyle dursun yemek yiyip uyuyamiyoruz bile bebisler hayatimizda artik oncelik onlar. Ama gecen bi arkadasimiza yatili misafir olduk 1 yasinda kizi var gayet relax mukemmelliyetci degil ve cok mutlu galiba biz iyi anne olmayi abartiyoruz en azindan ben oyle yapiyorum artik yuzde elli yuzde elli ben bebegin hayatina uyum sagliyosam o da benim hayatina uyum saglamali dedim hem piskolojime hemde bebise iyi geldi yeni duzen tabi fiziksel olarak daha cok yoruluyorum

Mama kullanan birine ver yada acmadiiysan son kullanma tarihi ne kadar belki ilerde sutun azalir verirsn

Canım kilo alimi gayet iyi ben de boya takiyirum benim de gecen ay 2 cm uzamıştı 5. Ay da kontrol yok ama gidecem ben kilo ve boyu merak ediyorum aşıyı da kolay atlatirsiniz inşallah bir de oda ayiqk için çok erken canım ya bize şuan çok ihtiyaçları var ben düşünmüyorum yavrum gözümün önünde dursun ters falan döner korkarım ben

Aynen canım ya ben de çocuğun uyku saatine gire dışarı çıkıyorum eve kıştır koşturan geliyorum yatağında yatsın uyusun diye gecen kaynanqm da laf carotiriyir burada uyur diye su şöyle bu boyle dedim benim çocuğum gece uyu uyan yapamaz gider evimiz de aksam uyuturum dedim kalktik geldik bazen çok mu abartiyirum diyorum ama uyku düzen bozulunca biz daha çok ugrasiyoruz

selam anneler, geçmiş bayramınız mutlu olmuştur inşallah :=)
güya gezmeye gıttım ortam polisi modundaydım. ona sus, buna öpme yapma diye diye yoruldum yaa.
sese nıye alıştırmıyor muşum
ulen 2 kişiyiz zaten evde davul mu çalayım anlamadım. tv acık kalınca alısırmıs miş... şu insanlara anlatamadıgım bişi var '' ses sürekli olursa sorun yok'' eee sürekli olmayacagına göre... bayram fena geçmedi ama çocugu her kucagına alanı takıp edip uyarmaktan yoruldum dıyebılırım. allah kalabalık veya akrabalarıyla yakın oturanlara sabır versın.
güzelce çingene beşiğimizi de kurduk
yegenımı de aldım geldım, az yardım etsın bana çocuguna tek basına bakmayanlar cok şanslı

Depresyon degil de hepimizin 5-6aydir olan hali gibi geldi,cok tanidik yani :) ben de cok yoruluyorum cnm,sadece bebekle ugrasiyorum inan ki.. Hicbi is yapamiyorum cunku yaptirtmiyor..kucagimdan inmedigi icin.. Asiri ilgici,hemen agliyor bagiriyor yanin gel istiyor.. Haliyle darmadagin bi ben varim su an.. Ben de alim cocugu disari cikim diyorum,ya hava bozuyor ya da bozmasa da ben zorsunuyorum.. Cok degil bi bes dk kendi halinde dursalar,zaten biz hemen almak istiyoruz ozledigimizden.. En azindan ben oyleym esim aliyo kosturuyo evde,cok hosuna gidiyo bebegin.. O an bile ben hep bebekle ilgileniyorum.. Yani dedigin hepsini bizzat ben de yasiyorum.. Hem yardm edenim olsa ne iyi olur diyorum hem de ben bebegimi kimseye vermem..

Hosgelmissinn :) bana da diyorlar sese alistir,buraya gelince onu bi ordu karsilayacak! Evet dmi.. Napayim ben? Bi annesi bi babasi var cocugun,tv ye de bakiyoruz gayet.. Ama onunla olmuyor malesef.
O polisciligi ben de oynicam sanirm ama ben bir sey diyemem ya hic oyle biri degilim,anca icimden soylenir dururum

hoş buldum :=)
söz konusu bebegınse emin ol diyor insan. heleki fazla tıtizsen
bunun sesle alakası yok bence, uykusu hafıfse napalım yani? bazı bebeklerin uyku agırdır
bizimki çok hafif. kırk yılda bır yere gıdıcem dıye de denemesını yapmayacagım sesin

Bizim yorgan hasurt husurt ses cikaran cinsten. Onu bile orterken uyaniyor insanin evi gibisi yok ya pufff

Düşündüm canım da etrafta kimse yok Bebekli ya bakalım artık bi caresine

Hiufcum bence de kullanma,daha sutumuzle devam ediyolar ya icsinler de mama isterse bozulsun :) son kullanma tarihine kadar beklesin ben bugun naptm bak,,kavanoz mamasi almistm iki tane baya oluyor. Birini acmamistm,bugun actm.. Kasiga biraz kattim bebegin eline verdm :) direk agzina goturdu,ama kasigi cok sokuyor agzina.. Arada midesini bulandirdi o yuzden. Vermeyi kesince de hemen tavir yapiyo. Kasikla baya oynadi sonrasinda tahminimce ek gidayi sevecek yiyecek ama cok da koparacak yediklerini.. Orasi zorlayacak sanirm bakalim

Haklısın cisrikcim ya vermiycem. ...
ya maşallah alpiskoya
ama sen şimdi diyosun ki bırakın kendi Bebelerinizi kalkın gelin bu dünya tatlısıni yiyin....
çok tatliymis ama ya maşallah
Bizimki de resmen uçuyor sofralara ama henüz denemedim bisey
O zaman beklesn son kullanma tarihine kadar yada geri vereblrsen ver
Öyle yapayım en iyisi İlknurcum

Kaşık maması aldim ama iki gündür kullanamadim ya içim el vermiyor garip duygular içindeyim off

selamlar
bizim bebekler kuzu insanlarda kurt
Yalnız kuzu ile kurt oranı karışmış durumda
kuzu bir tane kurtlar süreyle
Ben bir ortama girince öyle hissediyorum kuzumu kurtlardan kaçırmaya çalışıyorum ama çok da fazla başarılı olamıyorum ne yazık ki strese girip girip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…