2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben pek ev ortamına girmiyorum, aile bile olsa bunaltıyorlar cocugu sonra bana kalıyor uğraşması
zaten 6.5 aylık oldu artık beklesınler yaşına girmesini.. huysuzluk etmese neyse
ama dediğim gibi başımı agrıtamam. zaten yeterınce yoruluyorum
o yuzden kim olursa olsun kv de buna dahil sürekli uyarıyorum
tahammulum azaldı yoruldum çünkü

kızlar, tarhana vermeye başladım. annem çok yedırıyorsun dedi
çocuk 2 ya da 2.5 saatte acıkıyor napım yanı. bizim gibi degıller sonucta. emzirme, kaşık maması, günde 1 kez çorba, meyve, yogurt.. yıyecek tabıı kı

Canim bende kalabalik geçirdim bayrami. Ayni seyleri banada soylediler. Alistir sese. Diorumki zaten seste uyuyo ama ani yükselmelerde uyanio. Hee hepsi öyle diolar bu defa. Amann herkesin bi onerisi var... çok yoruldum anlatamam

Bizde esimin memleketine gittik senlik vardi bide kadının biri cocugu verde sevelm biraz dedi veremem kucagmdayken sevin sevcekseniz dedm biz seviyoruz da sen vermiyo musun dedim evet vermyrm dedm dondm sonra kvdeyle knstu kizinin cocugu olmyoms ondan istemsler kiz aglayarak gitti cok uzuldum ama tanimiyorm sonucta nasl veriyim cocugumu

Aynen çok haklısın
Bende artık hiç birşeye katlanamaz oldum
Çifte yoruyor anneyi o tür durumlar ama kim kime dum duma
Söylenen çok bilmiş oluyo ama çekemem vallahi kimseyi

Rabbim haklarında hayırlısıni eylesin
Onunda Kucağı dolar inşallah....

Gecen ay 5 cm uzamisti boyu. Bende ayirmayi dusunmuyorum ustunu aciyor. Gece sabaha kadar kac kere bakip kontrol ediyorum elimle ısısini, nefesini . Ben hazir degilim. Park yatak almistim zaten yatabildigince uzun yatsin diye.

Gecen ay 5 cm uzamisti boyu. Bende ayirmayi dusunmuyorum ustunu aciyor. Gece sabaha kadar kac kere bakip kontrol ediyorum elimle ısısini, nefesini . Ben hazir degilim. Park yatak almistim zaten yatabildigince uzun yatsin diye.

Dun aksam uykusu icin denemistm,bu gun de denedm.. Uykusu geldiginde kendi dalsin diye ama nafile,olmuyor. Bunu bile yapamazken odasini nasi ayiralim tehh her hareketine uyanip kontrol ediyoruz bebisleri

Sen de kotu olaya denk gelmissin sansina hayirlisiyla onun da olur ins..

Ben de tarhana veriyorum canım sorun yaratmadı. Sabah kaşık maması ikindin de sebze püresi verdim bugün. Geri kalan zamanlarda emziriyorum. Yarınki menüde kaşık maması meyve püresi ve yoğurt var. Ertesi gün yayla çorbası. Ay kendimi böyle bekleseydim yıllardır 42 kiloda kalmazdım

teyzem nohutlu verdı. ablam nohutsuz
2 ayrı tarhana. ablamınkını sevdi. nohut bişi yapar mı bılemedım
ama zaten sevmedi. kendını de besle bıraz

kadının söyleme biçimi bile yeterli vermemem için. allah tez zamanda hayırlı bi evlat nasip etsın inşallah

benımkı de sıkıldı
yedırmek için ugrasıyorum biraz. ayy ben formul sütten tırstım. kaşık mamasıyla karıstırıp vermıstım
fecı kusmustu, altına fena yapmıstı. o yuzden karıstırmam hayatta.
senınkının mide kaldırmıs demek ki, devam et bu sekılde

Canim bende kalabalik geçirdim bayrami. Ayni seyleri banada soylediler. Alistir sese. Diorumki zaten seste uyuyo ama ani yükselmelerde uyanio. Hee hepsi öyle diolar bu defa. Amann herkesin bi onerisi var... çok yoruldum anlatamam
kafa alsa anlayacaklar
ses sürekli olmadıgı için uyanıyorlar zaten. amann çok da tın
kım ne derse desın gram umrumda degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…