- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.781
Nesli yemedi mi sutlu pirincliyiCanim geceleri çok sik uyanıyor doymuyir diye verdim bir aydır boylryiz uykusuz geziyorum çok Yoruldum ama kaşık maması hic içime sinmedi vermeyecem bir daha başka doyurucu bir şeyler bulacam yoğurt içine meyve falan koyarim bilmiyorum yada bu ay sonuna kadar boyle idare ederiz kilosuna bakacam sağlık ocağına gidip ona gore hareket edecem
Pirinci haşlıyorum. Un yoğurt ve yumurta sarısı su ile çırpıp ekliyorum pişiriyorum.Yayla çorbasını Nasıl yapıyorsun
Kahvalti bugun peynir yoktu yarin baslayacam 1 kibrit kutusu keci peyniri. 1 tatli kasigi uzum Pekmez bayatlamis tam bugday yada beyaz ekmek ici ufalanacak ilk 30 cc devam sutu ile hazirlanacak. Sutum yok. 3. Gun yumurta sarisi yarin ekleniyor. Bir ay boyunca yarim yumurta sarisi. 45 cc devamm sutu ne yapiyirsun yumurta ekleyince. Peynir pakette olsun dedi. Acik peynir olmasin dedi. İlk bir cay kasiggi. Hergun kasik arttiriyorsunKızlar aranızda kahvaltıya başlayan yok mu neler veriyorsununuz ben bugün bir sebze çorbası yaptım bayıldı
Yeşil fasulye+Kaysı+elma+patates+irmik
Ben tarhana çorbasını haftada 1 veriyorum ama hiç yayla çorbası vermedim bizim yayla çorbalarının içene yumurta konuyor onlarınkini Nasıl yapacağız yine yumurta mı koyacağız pirinç mi atacağız pirinç yemesi iyimi faydalımı Bebek için banada tarif edin lütfen
Tarhana corbasi cok yararli biliyorum . Bizdaga corbalara gecmedik. Sebze kahvalti meyvedeyiz. ispanak semizotu enginar banya taze fasulye bezelye yer elmasi , kapya kirmizi biber, kabak balkabagi sebzeye ekstra koyabildiklerimKızlar aranızda kahvaltıya başlayan yok mu neler veriyorsununuz ben bugün bir sebze çorbası yaptım bayıldı
Yeşil fasulye+Kaysı+elma+patates+irmik
Ben tarhana çorbasını haftada 1 veriyorum ama hiç yayla çorbası vermedim bizim yayla çorbalarının içene yumurta konuyor onlarınkini Nasıl yapacağız yine yumurta mı koyacağız pirinç mi atacağız pirinç yemesi iyimi faydalımı Bebek için banada tarif edin lütfen
Meyve puresi verince 2 saat sonra acikiyo cok tok tutmuyor canim uogurtta oyledir. Kalorisi yuksek birsey vermen gerekCanim geceleri çok sik uyanıyor doymuyir diye verdim bir aydır boylryiz uykusuz geziyorum çok Yoruldum ama kaşık maması hic içime sinmedi vermeyecem bir daha başka doyurucu bir şeyler bulacam yoğurt içine meyve falan koyarim bilmiyorum yada bu ay sonuna kadar boyle idare ederiz kilosuna bakacam sağlık ocağına gidip ona gore hareket edecem
O sese alışsın diye televizyon aç diyen sivri zekalılara biri bebeğimizi radyasyona maruz bırakmak zorunda mıyız diye bir sorsun! Salak bu millet yemin ediyorum, ulan biz bilmiyoruz sanki, bizim hiç önceliklerimiz, hassasiyetlerimiz yok anasını satayım. Bir süper zeka kendileri.selam anneler, geçmiş bayramınız mutlu olmuştur inşallah :=)
güya gezmeye gıttım ortam polisi modundaydım. ona sus, buna öpme yapma diye diye yoruldum yaa.
sese nıye alıştırmıyor muşum
ulen 2 kişiyiz zaten evde davul mu çalayım anlamadım. tv acık kalınca alısırmıs miş... şu insanlara anlatamadıgım bişi var '' ses sürekli olursa sorun yok'' eee sürekli olmayacagına göre... bayram fena geçmedi ama çocugu her kucagına alanı takıp edip uyarmaktan yoruldum dıyebılırım. allah kalabalık veya akrabalarıyla yakın oturanlara sabır versın.
güzelce çingene beşiğimizi de kurduk
yegenımı de aldım geldım, az yardım etsın banaçocuguna tek basına bakmayanlar cok şanslı
Canım yemedi ya kaşık maması benim de hoşuma gitmedi bugün yine sabahladik ne yedirecem düşünüyorum haklisin tok tutmaz bebek biskuvidi pirinç unu denesem valla şaşırdım artik ya şuan uykusuzluktan zombi gibi oldum dakikası bile sasmiyir her saat ayaktayiz yaMeyve puresi verince 2 saat sonra acikiyo cok tok tutmuyor canim uogurtta oyledir. Kalorisi yuksek birsey vermen gerek
Her gun okuyorm zaten canim aynen oyle bi anda uzaklassa yavas yavas suraya bakcak diye sonra ordan koşarak kacsa nolcak esimde verseydn arkanda duruyo kadin napcak sanki bilemezsn ki basina bsey gelse niyw verdn dicek bu seferdeEvet canim ya kotu olaylar durdukca anneme herkese tembihliyorum. Kucaklarina alinca koluna dikkat et burasina dikkat et. Sonucta kac cocuk buyutmusler ama insan tedirgin oluyo. İçin rahat etmiyo. Cok iyi anliyorum seni. Kadin icin kotu durum olmus ama. Alip kacsalar bebegi ne olurdu Allah korusun. Bilemezsinki. Su zamanda vermemek lazim. Bebek niye kucaktan kucaga gezsin . Mikrop toplaya toplaya o kucaktan o kucaga. Turkiyede boyle malesef . Senin kucaginda sevsin. Bide dedigin gibi biri sana kimse duymadan durumu derdi. Yine senin kucaginda sevebilirdi. Dua oku bebegine gozu kalmistir. Kotu niyetle degil cok istiyordur sonucta.
Canım yemedi ya kaşık maması benim de hoşuma gitmedi bugün yine sabahladik ne yedirecem düşünüyorum haklisin tok tutmaz bebek biskuvidi pirinç unu denesem valla şaşırdım artik ya şuan uykusuzluktan zombi gibi oldum dakikası bile sasmiyir her saat ayaktayiz ya
Bilmiyorum ilk defa inek sütünden verdim daha önce hiç inek sütü ürünü kullamamıştım... Düşün peyniri bile keçi sütünden kendim yapıyorum... Yüzü ve vücudu kızardı hapşuruk ve kolunda döküntü oluştu ve bunların hepsi 40 dk da oldu
Canim princ unun tadi pilav lapasi gibi armut suyu yada hurma yada pekmezle tadlandir . Actigim paketin tadina once ben bakiyorum hem koku bayat rutubet birsey var mi bide karistirinca tadina bak hangi tur tadlardan hoslaniyor ona gore ayarla onu ver bunu ver diyorlarda robot degilki bizde her cesit besin yemiyoruz onlari niye zorlayalim. Onlarin sevecegi tada gore hazirlamak gerekiyor benceCanım yemedi ya kaşık maması benim de hoşuma gitmedi bugün yine sabahladik ne yedirecem düşünüyorum haklisin tok tutmaz bebek biskuvidi pirinç unu denesem valla şaşırdım artik ya şuan uykusuzluktan zombi gibi oldum dakikası bile sasmiyir her saat ayaktayiz ya
Tek basina cocuk yetstiremiyosun her yerden bi ses biseye karisiyolar gecen yemek yiyoruz mercimek corbasindan ver baksn tadina diyo kv icinde tuz nane pulbiber var olmaz diyorm alissin alssn herseyin tadina baksn diyo kafayi yememek elde degil ki mercimek corbasi daha verilmemesi gerekiyoO sese alışsın diye televizyon aç diyen sivri zekalılara biri bebeğimizi radyasyona maruz bırakmak zorunda mıyız diye bir sorsun! Salak bu millet yemin ediyorum, ulan biz bilmiyoruz sanki, bizim hiç önceliklerimiz, hassasiyetlerimiz yok anasını satayım. Bir süper zeka kendileri.
Çocuk yetiştirmek zaten başlı başına zor, bir de üstüne işgüzar ve haddini bilmez türk insanı eklenince gerçekten saç baş yolduracak hale getiriyorlar insanı.
Slm nesli benim kıZım gecede 2 kere uyanırken 15 gündür çok sık uyanıyo doyduğundan eminim benim tespitim çok dönüyor geri dönmeye çalışırken uyanıyor. Sadece 1 gece sırt üstü yattı ve sabaha kadar 1 kere uyandı. Sende bu durumu bi gözlemle doyması için kendini strese sokma okuyorum kaç gündür zar zor verdin mamayıCanım yemedi ya kaşık maması benim de hoşuma gitmedi bugün yine sabahladik ne yedirecem düşünüyorum haklisin tok tutmaz bebek biskuvidi pirinç unu denesem valla şaşırdım artik ya şuan uykusuzluktan zombi gibi oldum dakikası bile sasmiyir her saat ayaktayiz ya
Off benim bebisime esimin babannesi ictigi sekerli caydan verdi alissn alissin diye..yahu bu cocuk caya niye alissin icmicek iste ama gel de anlatTek basina cocuk yetstiremiyosun her yerden bi ses biseye karisiyolar gecen yemek yiyoruz mercimek corbasindan ver baksn tadina diyo kv icinde tuz nane pulbiber var olmaz diyorm alissin alssn herseyin tadina baksn diyo kafayi yememek elde degil ki mercimek corbasi daha verilmemesi gerekiyo
Aynen ben de bakıyorum tadlarına canımCanim princ unun tadi pilav lapasi gibi armut suyu yada hurma yada pekmezle tadlandir . Actigim paketin tadina once ben bakiyorum hem koku bayat rutubet birsey var mi bide karistirinca tadina bak hangi tur tadlardan hoslaniyor ona gore ayarla onu ver bunu ver diyorlarda robot degilki bizde her cesit besin yemiyoruz onlari niye zorlayalim. Onlarin sevecegi tada gore hazirlamak gerekiyor bence
Canım bugün goturecem artik doktora kiloya baktiracam neyi var ogrenecez çok Yoruldum artik uykusuzluktanNesli,kilo alimi iyiydi bebisinin,doymadigin da mi uyaniyor acaba keisn olarak? Her saat basi da cok zor vallahi.. Doktor ne diyor bu kadar uyanmasina? Sordun mu hic?
Canım kollarını kundak yapıyorum çıkarmaya çalışıyor ondan da uyanıyor ama sarmazsam sürekli elini kolunu hareket ettiriyor uyanıyor canım bilemedim ya bir ayı geçti boyleyiz uyanınca beşiği de salliyirum uyumuyor illa bir dakika olsun emip uyuyacakSlm nesli benim kıZım gecede 2 kere uyanırken 15 gündür çok sık uyanıyo doyduğundan eminim benim tespitim çok dönüyor geri dönmeye çalışırken uyanıyor. Sadece 1 gece sırt üstü yattı ve sabaha kadar 1 kere uyandı. Sende bu durumu bi gözlemle doyması için kendini strese sokma okuyorum kaç gündür zar zor verdin mamayı
Geçmiş olsun öncelikle kusmasi ve hareketlerinde degisilik yoksa birsey olmaz canim bide morarma yoksa tabiKafasini koltugun sivri ucuna carptik zatem esek olusu gibi benimde diger adim pimpirik offff gitsemmiki doktora biraz agladi gecti zaten uykusu vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?