- 30 Ocak 2015
- 19.854
- 28.579
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.801
Benm kpde baklavanin serbetinden tattirdi napcaklarsa bi kere soyluyosn 2 kere soyluyosn ama anlayan yok kiOff benim bebisime esimin babannesi ictigi sekerli caydan verdi alissn alissin diye..yahu bu cocuk caya niye alissin icmicek iste ama gel de anlat
Canim bence kundaktan cikar benmkide yapar yapmaz aciyodu hep uyaniyodu kundakszda uyumuyo diye hep yapiyodm snra biraktm yapmayi onun icin uyumuyomsCanım kollarını kundak yapıyorum çıkarmaya çalışıyor ondan da uyanıyor ama sarmazsam sürekli elini kolunu hareket ettiriyor uyanıyor canım bilemedim ya bir ayı geçti boyleyiz uyanınca beşiği de salliyirum uyumuyor illa bir dakika olsun emip uyuyacak
Canim bence kundaktan cikar benmkide yapar yapmaz aciyodu hep uyaniyodu kundakszda uyumuyo diye hep yapiyodm snra biraktm yapmayi onun icin uyumuyoms
Sagol canim doktorumuz tatildeymis baska bir doktorla konustum ciddi bi vurmaysa hemen gel yok degilse hareketlerini izle dedi ciddi mi degilmi bilemiyorumki offGeçmiş olsun öncelikle kusmasi ve hareketlerinde degisilik yoksa birsey olmaz canim bide morarma yoksa tabi
Sagol canim doktorumuz tatildeymis baska bir doktorla konustum ciddi bi vurmaysa hemen gel yok degilse hareketlerini izle dedi ciddi mi degilmi bilemiyorumki off
Aynen oyle cok kuvvetliler:)Benimkine artik sicak geliyo,kundak istemiyo.. ztn su gibi oluyor yavru. Buyuduler zapdetmek zor :) kollari cok kuvvetli hepsinin..masallah
Sagol canim sana da gecmis olsun hala korkuyorumBenmki de sehpaya carpip yere dusmustu baya oluyor. Dedigi gbi gozlemle hareketini keyfini.. Her zamanki gibiyse sorun yoktur cok sukur.. Gecmis olsn canim
Sırf kendi zevklerini tatmin etmek icin yapıyorlar yaa. Benim kızıma da bayramda kasla goz arasinda baklava yalatmislarTek basina cocuk yetstiremiyosun her yerden bi ses biseye karisiyolar gecen yemek yiyoruz mercimek corbasindan ver baksn tadina diyo kv icinde tuz nane pulbiber var olmaz diyorm alissin alssn herseyin tadina baksn diyo kafayi yememek elde degil ki mercimek corbasi daha verilmemesi gerekiyo
Aynen oyle cok kuvvetliler:)
Bu arada benmki emeklemeye basladi :)
Sagol canim sana da gecmis olsun hala korkuyorum
Canim tedirginsen kalk gitur bir senin icinde rahat olur bir kontrol etsinlerSagol canim doktorumuz tatildeymis baska bir doktorla konustum ciddi bi vurmaysa hemen gel yok degilse hareketlerini izle dedi ciddi mi degilmi bilemiyorumki off
tehlikeli canımAynen canim kucagimdayken ne senaryolar yazıyorum valla aman dusermde soyle olursa boyle olursa bi ekmek almaya gidiyorum kucagimda yavas yavas duserz diye
sıkıntı canımCanim geceleri çok sik uyanıyor doymuyir diye verdim bir aydır boylryiz uykusuz geziyorum çok Yoruldum ama kaşık maması hic içime sinmedi vermeyecem bir daha başka doyurucu bir şeyler bulacam yoğurt içine meyve falan koyarim bilmiyorum yada bu ay sonuna kadar boyle idare ederiz kilosuna bakacam sağlık ocağına gidip ona gore hareket edecem
vallahi bilen bilir bebek için tv açmıyorumO sese alışsın diye televizyon aç diyen sivri zekalılara biri bebeğimizi radyasyona maruz bırakmak zorunda mıyız diye bir sorsun! Salak bu millet yemin ediyorum, ulan biz bilmiyoruz sanki, bizim hiç önceliklerimiz, hassasiyetlerimiz yok anasını satayım. Bir süper zeka kendileri.
Çocuk yetiştirmek zaten başlı başına zor, bir de üstüne işgüzar ve haddini bilmez türk insanı eklenince gerçekten saç baş yolduracak hale getiriyorlar insanı.
yaaa yerimmmAynen oyle cok kuvvetliler:)
Bu arada benmki emeklemeye basladi :)
çok şükür gözün aydın canım sorun yokmuşKızlar doktora gittik geldik 600 gr almış bir ayda boy da 5 cm uzamış gayet iyi dedi doktor tosuncuk dedi hemsire pasamayani doymayla ilgili bir sikinti yok dış sıkıntısı sıcaktan olabilir dedi kundak yapmadan yatirdim bakalım uyuyacak mi ona alışması da zaman alacak ama onu da deneyim
Öyle canım sıcaktan ama çok hareketliler ya kundak yapmadım el ayak durmuyir uykudayken boyle nasıl alışacak bakalım gorecem bir haftada boyle uykusuz dolaşırım alıştım artik bu duruma göz altlarim coktuçok şükür gözün aydın canım sorun yokmuş
doyuyormuş maşallah bak
sıcaktan yüksek ihtimal
Masallah pasacikkk :) aynen cnm sicaktan. Benimki de istemiyo kundak. Yataginin kenarlarina carpiyor,bizm yatakta daha rahat uyuyo bizmkiKızlar doktora gittik geldik 600 gr almış bir ayda boy da 5 cm uzamış gayet iyi dedi doktor tosuncuk dedi hemsire pasamayani doymayla ilgili bir sikinti yok dış sıkıntısı sıcaktan olabilir dedi kundak yapmadan yatirdim bakalım uyuyacak mi ona alışması da zaman alacak ama onu da deneyim
tehlikeli canım
benimki sabah yine düştü yataktan
sabah beşte ilk defa gözleri açık uyandı
doyurdum yattım ben o uyumamış
döne döne hafif düşmüş
düştükten sonra kafayı çevirirken yatağın tahtasına çarptı tak ses geldi bir baktım yatakta yok
aklım oynadı
ağlamıyo ama usulca düşmüş
hemen kaldırdık bişeyi yok şükür
yumuşak bi düşüş olmuş
sıkıntı canım
sana büyük sıkıntı
enerjin kalmayacak bu gidişle
vallahi bilen bilir bebek için tv açmıyorum
boş yere digi ödüyorum
dün o kadar bunaldım ki bi açayım evde ses olsun dedim
ama yok yani
vicdan yaptım
gerek yok
bi süre böyle bebekliyizz
yetiştirmek kolay değil
yaaa yerimmm
benimkide çok dönüyo
yere koymuyorum koysam başlar belkide benimki
yatak yumuşak ya ilerleyemiyo
anca yetıyor. hatta şuan sebze verdım bir de üzerine emzırdımAslında saydıkların çok değil senin çocuk 6 buçuk aylık ve en az 5-6 kere ana öğünü olmalı aralara da meyveler girerse ance bence birde her çocuğun tüketimi bir olmuyor benim arkadaşımla ben aynı gün doğum yaptık benim kız 3-4 saatte bir 100-120 cc mama tüketebiliyor üstünü içemiyor onun kız 180 içip üstüne bir sürü şey yiyor ama aynı kilodalar hatta benim kız 40 gr fazla o bebeğe göre değişir onun en güzel düzenini anne bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?