2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bence kundaktan cikar benmkide yapar yapmaz aciyodu hep uyaniyodu kundakszda uyumuyo diye hep yapiyodm snra biraktm yapmayi onun icin uyumuyoms

Canim bence kundaktan cikar benmkide yapar yapmaz aciyodu hep uyaniyodu kundakszda uyumuyo diye hep yapiyodm snra biraktm yapmayi onun icin uyumuyoms

Benimkine artik sicak geliyo,kundak istemiyo.. ztn su gibi oluyor yavru. Buyuduler zapdetmek zor :) kollari cok kuvvetli hepsinin..masallah

Sagol canim doktorumuz tatildeymis baska bir doktorla konustum ciddi bi vurmaysa hemen gel yok degilse hareketlerini izle dedi ciddi mi degilmi bilemiyorumki off

Benmki de sehpaya carpip yere dusmustu baya oluyor. Dedigi gbi gozlemle hareketini keyfini.. Her zamanki gibiyse sorun yoktur cok sukur.. Gecmis olsn canim

Sırf kendi zevklerini tatmin etmek icin yapıyorlar yaa. Benim kızıma da bayramda kasla goz arasinda baklava yalatmislar bi akrabada şekerli çay verdi kaşıkla. Vermeyin şeker yasak dedim hepsi bir olup beni pimpirikli olmakla sucladilar. Bizler nelerle büyümüşüz falan filan

Aynen canim kucagimdayken ne senaryolar yazıyorum valla aman dusermde soyle olursa boyle olursa bi ekmek almaya gidiyorum kucagimda yavas yavas duserz diye
tehlikeli canım
benimki sabah yine düştü yataktan
sabah beşte ilk defa gözleri açık uyandı
doyurdum yattım ben o uyumamış
döne döne hafif düşmüş
düştükten sonra kafayı çevirirken yatağın tahtasına çarptı tak ses geldi bir baktım yatakta yok
aklım oynadı
ağlamıyo ama usulca düşmüş
hemen kaldırdık bişeyi yok şükür
yumuşak bi düşüş olmuş

sıkıntı canım
sana büyük sıkıntı
enerjin kalmayacak bu gidişle

vallahi bilen bilir bebek için tv açmıyorum
boş yere digi ödüyorum
dün o kadar bunaldım ki bi açayım evde ses olsun dedim
ama yok yani
vicdan yaptım
gerek yok
bi süre böyle bebekliyizz
yetiştirmek kolay değil

Aynen oyle cok kuvvetliler:)
Bu arada benmki emeklemeye basladi :)
yaaa yerimmm
benimkide çok dönüyo
yere koymuyorum koysam başlar belkide benimki
yatak yumuşak ya ilerleyemiyo

Kızlar doktora gittik geldik 600 gr almış bir ayda boy da 5 cm uzamış gayet iyi dedi doktor tosuncuk dedi hemsire pasama yani doymayla ilgili bir sikinti yok dış sıkıntısı sıcaktan olabilir dedi kundak yapmadan yatirdim bakalım uyuyacak mi ona alışması da zaman alacak ama onu da deneyim

çok şükür gözün aydın canım sorun yokmuş
doyuyormuş maşallah bak
sıcaktan yüksek ihtimal

çok şükür gözün aydın canım sorun yokmuş
doyuyormuş maşallah bak
sıcaktan yüksek ihtimal
Öyle canım sıcaktan ama çok hareketliler ya kundak yapmadım el ayak durmuyir uykudayken boyle nasıl alışacak bakalım gorecem bir haftada boyle uykusuz dolaşırım alıştım artik bu duruma göz altlarim coktu

Masallah pasacikkk :) aynen cnm sicaktan. Benimki de istemiyo kundak. Yataginin kenarlarina carpiyor,bizm yatakta daha rahat uyuyo bizmki cok genis alan istiyorlar vallahi :)

Hiufff aman aman gecmis olsn gecmis gitmis de :) sukur yumusak olmus,buna da sukrediyoruz ya :) sanki ucak inmis gbi diyorum ben de allahmmm!! Fir fir nasi dustu ki yatagindan? Senin yaninda miydi yoksaammm:)

anca yetıyor. hatta şuan sebze verdım bir de üzerine emzırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…