- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.821
aynısını annem yapmaya calıstı ama ızın vermedım. parmagında tatlı serbetıyle pesımde dolandı kadın yaaBenm kpde baklavanin serbetinden tattirdi napcaklarsa bi kere soyluyosn 2 kere soyluyosn ama anlayan yok ki
kullanmıyorum baktırmadım daKan ilacı kullanmayıp bebeğinin kanına baktıran varmı ne durumda diye
Bide o var onceden doktor mu vardi onceden o mu vardi bu mu vardi diye konsyolar iyi o zaman hic doktora gtmeyelm nasl olsa onceden yokmusSırf kendi zevklerini tatmin etmek icin yapıyorlar yaa. Benim kızıma da bayramda kasla goz arasinda baklava yalatmislarbi akrabada şekerli çay verdi kaşıkla. Vermeyin şeker yasak dedim hepsi bir olup beni pimpirikli olmakla sucladilar. Bizler nelerle büyümüşüz falan filan
Bazı bebekler emeklemeden yuruyo belki seninkide oyle yaparHheegozunaydinn benim sipa hareketli olmasina hareketli ama yuzustu yatirdigimda hemen agliyo zora gelemiyo.. Diyorum cok gec emeklerse sasirmam diye..
Aman dikkat et canim ben yanima almyrm artk hic korkyrm duserse diyetehlikeli canım
benimki sabah yine düştü yataktan
sabah beşte ilk defa gözleri açık uyandı
doyurdum yattım ben o uyumamış
döne döne hafif düşmüş
düştükten sonra kafayı çevirirken yatağın tahtasına çarptı tak ses geldi bir baktım yatakta yok
aklım oynadı
ağlamıyo ama usulca düşmüş
hemen kaldırdık bişeyi yok şükür
yumuşak bi düşüş olmuş
sıkıntı canım
sana büyük sıkıntı
enerjin kalmayacak bu gidişle
vallahi bilen bilir bebek için tv açmıyorum
boş yere digi ödüyorum
dün o kadar bunaldım ki bi açayım evde ses olsun dedim
ama yok yani
vicdan yaptım
gerek yok
bi süre böyle bebekliyizz
yetiştirmek kolay değil
yaaa yerimmm
benimkide çok dönüyo
yere koymuyorum koysam başlar belkide benimki
yatak yumuşak ya ilerleyemiyo
Annene söyleye biliyosun kvdeyede söylüyorum hatta gozumun icine bakiyo kp yapinca kiziyo verme diye benm kvdede gecen gun ben hic bisey yiyemedm durmadi ddiye ben hem calstm hem cocuk buyuttm hemde karnimi doyurdm dedi oyle bende cocuk buyuturum dedm ilgilenmemssn atmssn bi koseye ac mi tok mu bile dememssn kendin soyluyodn ya dedmaynısını annem yapmaya calıstı ama ızın vermedım. parmagında tatlı serbetıyle pesımde dolandı kadın yaa
amma inatmış. kızdım tabii
klasık lafları '' bizde büyüttük''
bu sekılde büyüttüğün belli oluyor zaten dedım
herkes kendı bıldıgını uyguluyo işte. valla allah yardım etmıs iyi büyütmüşlerAnnene söyleye biliyosun kvdeyede söylüyorum hatta gozumun icine bakiyo kp yapinca kiziyo verme diye benm kvdede gecen gun ben hic bisey yiyemedm durmadi ddiye ben hem calstm hem cocuk buyuttm hemde karnimi doyurdm dedi oyle bende cocuk buyuturum dedm ilgilenmemssn atmssn bi koseye ac mi tok mu bile dememssn kendin soyluyodn ya dedm
Bu arada benm oglanda yalandan oksuruyo
Sağol canım benim bu ikinci düşüşü daha önce de söylemiştim İLki çok kötüydü resmen travma geçirmiştim ama bu çok şükür öyle acı olmadı .Hiufff aman aman gecmis olsn gecmis gitmis de :) sukur yumusak olmus,buna da sukrediyoruz ya :) sanki ucak inmis gbi diyorum ben de allahmmm!! Fir fir nasi dustu ki yatagindan? Senin yaninda miydi yoksaammm:)
selamselam kızlar, nabersiniz? baya kişi eksik daha ne kadar tatil yapacaksınız hee
minnoşa her gün kayısı ve armut püresi verıyordum. haşlayıp blanderdan gecırıorum. kabızlıktan korktum dogal olarak.
düzeldi şükür
artık 2 günde bi verebılırım :=) labneye başlamak istiyorum 2 hafta sonra 7 ay bıtıyor :=)
yalandan öksüren bebiş var mı? benımkı yapıyor da
şU yer olayı benim içime bir türlü sinmiyor ki bu yüzden çocuğu herhalde hic yürütemeyecegim BenAman dikkat et canim ben yanima almyrm artk hic korkyrm duserse diye
Yere carsaf seriyorm koyuyorm her gun surekli yerde hatta
Sağol canım benim bu ikinci düşüşü daha önce de söylemiştim İLki çok kötüydü resmen travma geçirmiştim ama bu çok şükür öyle acı olmadı .
ya aslında şöyle benim uyuduğum yer çok alçak ve ben bebeği hiç beşikte yatırmadım kullanmadığım bir köşe koltuk vardı koltugun bir köşesini ayırdım ve yataklar birlestirdim tam yatakla aynı yükseklikte oldu.. çok güzel rahat yatıyordu böyle Nasıl olduysa iki buçuk metre uzunluktaki koltuktan döne döne bitirmiş oradan yavaşça hafifçe aşağı inmiş belki epeyce yerde durmuştu yerde böyle oynarken kafasını yanlışlıkla yatagin kenarındaki tahtaya çarptı tak sesine uyandım bir baktım yerinde yok yerdeymiş Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
selam
Ben henüz ek gıda konularına katılamıyorum başladığımız için ama öksürük konusuna gelince Bizimkide öyle arada yalandan öksürüyo gibi yapıyor zaten onu yaparken kendi kendine de gülüyor bir kere okudugum bir yazıda Dişten dolayı olabileceğini öğrenmiştim ama ne kadar doğru bilemiyorum İlgi çekmek için de olabilir belki o an boğazlarında bir şey diyor hissine kapılıyor olabilirler her şey olabilir
şU yer olayı benim içime bir türlü sinmiyor ki bu yüzden çocuğu herhalde hic yürütemeyecegim Ben
sinir oluyorum kendime
Aynen oyle valla annem bana cig yumurta yedirms neyms sesim guzel olsun diye sagol sarkici oldmya cok ise yaramis dedm bendeherkes kendı bıldıgını uyguluyo işte. valla allah yardım etmıs iyi büyütmüşler
iyi bişi olmamıshiç begenmıyorum cunku bakma şekillerini. annemdeyken banyo yaptııryorduk
dur dökme dıyorum su dökuyor bi an önce cıkalım dıye, feci şekilde su yutturdu cocuk nefessız kaldı
gözü önünde oldu kabul etmedı bile. bişi olmaz altı ustu su yuttu dıyor. çok kötü oldu cocuk yaa
'' bize de bu sekılde baktıysan allah yardım etmiş'' dedim.
Niye canim nolcak ki yaz sonucta kis olsa belki usur bide temz bisey seriyorm ben haliya hic bi yeri degmyo emekledigi zaman hep yerde olcaklarSağol canım benim bu ikinci düşüşü daha önce de söylemiştim İLki çok kötüydü resmen travma geçirmiştim ama bu çok şükür öyle acı olmadı .
ya aslında şöyle benim uyuduğum yer çok alçak ve ben bebeği hiç beşikte yatırmadım kullanmadığım bir köşe koltuk vardı koltugun bir köşesini ayırdım ve yataklar birlestirdim tam yatakla aynı yükseklikte oldu.. çok güzel rahat yatıyordu böyle Nasıl olduysa iki buçuk metre uzunluktaki koltuktan döne döne bitirmiş oradan yavaşça hafifçe aşağı inmiş belki epeyce yerde durmuştu yerde böyle oynarken kafasını yanlışlıkla yatagin kenarındaki tahtaya çarptı tak sesine uyandım bir baktım yerinde yok yerdeymiş Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
selam
Ben henüz ek gıda konularına katılamıyorum başladığımız için ama öksürük konusuna gelince Bizimkide öyle arada yalandan öksürüyo gibi yapıyor zaten onu yaparken kendi kendine de gülüyor bir kere okudugum bir yazıda Dişten dolayı olabileceğini öğrenmiştim ama ne kadar doğru bilemiyorum İlgi çekmek için de olabilir belki o an boğazlarında bir şey diyor hissine kapılıyor olabilirler her şey olabilir
şU yer olayı benim içime bir türlü sinmiyor ki bu yüzden çocuğu herhalde hic yürütemeyecegim Ben
sinir oluyorum kendime
Ne güzellik yapmışsınızOglumla disari ciktik,1saat gezmisiz.. Bir seyler de aldik,durdu sukur ya ani anini tutmuyor keratanin :) kanguru ile gezdik bu arada:) agirlasiyor artk zorlasmaya basladi :) simdi de uyuttum sipayikalkacam cok acimmm enson sabah 9da yemistimmm saka gibiya
Bizde markete gezdk herseye saldirdiOglumla disari ciktik,1saat gezmisiz.. Bir seyler de aldik,durdu sukur ya ani anini tutmuyor keratanin :) kanguru ile gezdik bu arada:) agirlasiyor artk zorlasmaya basladi :) simdi de uyuttum sipayikalkacam cok acimmm enson sabah 9da yemistimmm saka gibiya
Sağol tatlımmBenimki de gece yanimizda yatmayi-ya da sabaha karsi-cok seviyo.iyce alisti hatta. Ben yanima alinca besigini tam dayiyorum yatagimiza,dusme ihtimalini yok ediyorum. Ama gunduzleri valla kanepede,yanina yastik katiyorum ama allaha emanet sonucta.. Gunduz besikte uyumuo firlama .. Tekrar gecms olsn cnmopersn yerimizee
Ya ben acayip uyuz oluyorumNiye canim nolcak ki yaz sonucta kis olsa belki usur bide temz bisey seriyorm ben haliya hic bi yeri degmyo emekledigi zaman hep yerde olcaklar
Biri geldiginde kaldr o zaman canim ben oyle yapyrm yada salonda otryrz ben otrma odasına seryrmSağol tatlımm
Çok fena bunlar anacım
öperim
Sende alpiskoyu öp bizim icinnnn
Ya ben acayip uyuz oluyorum
Biri geldiğinde kucağına almasınlar diye Yere battaniye seriyorm
Ayakları yla üstünde geziyorlar
Bu battaniye niye burda
Neden kondu acaba
Ayy aklıma geldi yine uyuz oldum
Sabah 10a kadar hic kalkmiyo mu canm hic uyanmadan mi uyuyoKeşke şimdi gece uykusuna geçse
Banyo yapmadı ama
Eskiden bu saatte uyurdu
Şimdi 10:30-11:00
Aslında benim için çok iyi oluyo
Sabah on da uyanıyor.
Yedi de yattığın da sabah yedide kalkardi ben uykusuz kalırım çünkü benim uyumam gece biri buluyordu.
Ben Erken uyusun istiyorum
En azından akşam rahat yemek yiyebiliyoruz hatta bazen tv bile izleyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?