2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten o argümana hastayım, söyleyene kafa atasım geliyor. Yav biz ölmedik diye bir nesil daha mı telef olsun, ne saçma.

Hhee gozunaydinn benim sipa hareketli olmasina hareketli ama yuzustu yatirdigimda hemen agliyo zora gelemiyo.. Diyorum cok gec emeklerse sasirmam diye..
Benimkide yüzustu sevmiyodu . Bugun cok yuzustu dondu. Rahat donuyo yorulunca agliyo bakiyorum sandalyenin altina girmis. Ana kucagini kemiriyo
Donerek mi geldi dmekliyerek snlamadim.

Benim kız da yüz üstü dönüyor ve kollarını altından kurtarıp kafayı kaldırıyor. Hatta bugün oyun halısında yine başını almış gidiyordu bir baktım ki, durdum bekledim ; çırpına çırpına emekler gibi bir şey yapıyor ama daha ziyade kurbağalama yüzen bir kertenkele gibi
Bu arada, yaptığı hareketle -emekleme mi değil mi tam emin olamadım ama- ileri doğru değil geriye doğru gidiyordu tosbağa, bir işin de doğru olsun be annecim dedim, arıza bebe

Selam kızlaarrr nabersiz ne var ne yok yahu görüşmeyeli bebişleriniz neler yapıyorlar nasıllar ? Tatili bitirdik döndük biz
Hosgeldin canim. Bende cumartesi cikiyorum. Yazamam kk ya tatilde. Okuyabilir miyim bilmiyorum yazdiklarinizi. Tatilin nasildi bebisle. Rahat gectimi. Ek gidalala gectik . Disi aşi zamani huzursuzlugu ustunde. Donmeler . Ayicigini kolundan tutup eeee diye salliyor benimki
Bol ciglik tukuruk var. Sokaktada ciglik atip bagiriyor.

Cigliklari sormaaaaa gecenlerde bebe icin alisverise ciktik,koca carsi merkezinde sadece bnm bebenin sesi vardi!! H&m e girdik,bi ciglik,bi gulucuk Allahmmm ne neseliydi!! Tam mincirr zamanlari bebeklerimizin anlasilan :) tukuruge gelirsek evet bi de oyun yapiyor benimki de :) seninki yavastan emeklemeye baslio sanirm hehe

Burda bu dedigin surunme sekline droogzwemmen diyorlar,kuru yuzme :) emekleme belirtisi :)) hehe

Hoşbuldum canım. İyi geçti şükür yaa bacaklarını çırpa çırpa yüzme hareketleri yaptı çocuumm suyu sevdi. Kangurusunda uyurken antik kenti bile gezdik hep beraber. Çok mutluydu oralarda. Öğlenleri 1–2 saat mızıldandı sadece. Ay bende benimki çıldırdı heralde diyodum çığlık kıyamet aynen yaa çığlık çığlığa konuşuyo güya kendince bağırıyo sokaklarda ağıt yakar gibi sesler çıkarıyo

Cok sekerler ya gercekten . Yoruluyoruz. Bitiyoruz ama en tatli zamanlari. Doya doya gecirmek lazim. Bir gunde farkli seyler yapiyorlar cisrik . Yuzustu sevmeyen cocuk kolunu elinin altindan cekmeyi ogrenmis . Donuyor hep yuzustu. Yuzunu yatirmaz ama. Yuzune birsey degdimi nefesini tutuyo.

Evet benim kız yalandan öksürüyor sanmıştım doktora götürdüğümde yedikleri boğazına geliyor o gıcık yapıyor dedi

Akilli bidikkkkk :) benmki de bugun besigindeydi,yorgani yuzune cekmis! Baktm eh eh nasi korkuttu kendini :) canlarini da biliolar Allahm aynen en tatli zamanlar derlerdi,dogruymus

Sanirim hepside ayni bende ocak annesiyim kizim var Allah nasip ederse.her gun yeti I seyler ogreniyorlar.benm kizimda yeni ogrendi donunce kolunu cekmeyi.ama bu istahsiz havalardan sanirim .ek gidaya basladik ama bir turlu yogurt yediremiyorun agiz bukuyor
:)cokta tatli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…