- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.841
Hadi yaa bende yeni kanguru siparis ettim markasi ne kiBizde markete gezdk herseye saldirdibende kanguruya taktm ama suan belim agriiyo
Kraft canim artk agirlastklari icin zor oluyo gerci belim evdeykende agriyodu sezeryandan snra oldu bu bel agrisiHadi yaa bende yeni kanguru siparis ettim markasi ne ki
Kraft canim artk agirlastklari icin zor oluyo gerci belim evdeykende agriyodu sezeryandan snra oldu bu bel agrisiHadi yaa bende yeni kanguru siparis ettim markasi ne ki
Zaten o argümana hastayım, söyleyene kafa atasım geliyor. Yav biz ölmedik diye bir nesil daha mı telef olsun, ne saçma.Sırf kendi zevklerini tatmin etmek icin yapıyorlar yaa. Benim kızıma da bayramda kasla goz arasinda baklava yalatmislarbi akrabada şekerli çay verdi kaşıkla. Vermeyin şeker yasak dedim hepsi bir olup beni pimpirikli olmakla sucladilar. Bizler nelerle büyümüşüz falan filan
Benimkide gidiyor biyerlere . Koydugum yerde olmuuor . Bugun bayagi hareketli huysuz. Disi mi aşidan mi anlamadim. Emekliyormu donerek mi gidiyo yakalayamadim .Aynen oyle cok kuvvetliler:)
Bu arada benmki emeklemeye basladi :)
Benimkide yüzustu sevmiyodu . Bugun cok yuzustu dondu. Rahat donuyo yorulunca agliyo bakiyorum sandalyenin altina girmis. Ana kucagini kemiriyoHheegozunaydinn benim sipa hareketli olmasina hareketli ama yuzustu yatirdigimda hemen agliyo zora gelemiyo.. Diyorum cok gec emeklerse sasirmam diye..
Ahahah, ay bu kadınlar adamı öldürür. Hatta biz iyi ölmemişiz, her birimiz birer mucize, birer survivor ız aslında kızlar!Aynen oyle valla annem bana cig yumurta yedirms neyms sesim guzel olsun diye sagol sarkici oldmya cok ise yaramis dedm bende
Hosgeldin canim. Bende cumartesi cikiyorum. Yazamam kk ya tatilde. Okuyabilir miyim bilmiyorum yazdiklarinizi. Tatilin nasildi bebisle. Rahat gectimi. Ek gidalala gectik . Disi aşi zamani huzursuzlugu ustunde. Donmeler . Ayicigini kolundan tutup eeee diye salliyor benimkiSelam kızlaarrr nabersiz ne var ne yok yahu görüşmeyeli bebişleriniz neler yapıyorlar nasıllar ? Tatili bitirdik döndük biz
Benmki baya baya gidiyo elleriyle destek aliyo yerden cekiyo kendini atiyo ileriBenimkide gidiyor biyerlere . Koydugum yerde olmuuor . Bugun bayagi hareketli huysuz. Disi mi aşidan mi anlamadim. Emekliyormu donerek mi gidiyo yakalayamadim .
Hosgeldin canim. Bende cumartesi cikiyorum. Yazamam kk ya tatilde. Okuyabilir miyim bilmiyorum yazdiklarinizi. Tatilin nasildi bebisle. Rahat gectimi. Ek gidalala gectik . Disi aşi zamani huzursuzlugu ustunde. Donmeler . Ayicigini kolundan tutup eeee diye salliyor benimki
Bol ciglik tukuruk var. Sokaktada ciglik atip bagiriyor.
Benim kız da yüz üstü dönüyor ve kollarını altından kurtarıp kafayı kaldırıyor. Hatta bugün oyun halısında yine başını almış gidiyordu bir baktım ki, durdum bekledim ; çırpına çırpına emekler gibi bir şey yapıyor ama daha ziyade kurbağalama yüzen bir kertenkele gibi
Bu arada, yaptığı hareketle -emekleme mi değil mi tam emin olamadım ama- ileri doğru değil geriye doğru gidiyordu tosbağa, bir işin de doğru olsun be annecim dedim, arıza bebe
Hosgeldin canim. Bende cumartesi cikiyorum. Yazamam kk ya tatilde. Okuyabilir miyim bilmiyorum yazdiklarinizi. Tatilin nasildi bebisle. Rahat gectimi. Ek gidalala gectik . Disi aşi zamani huzursuzlugu ustunde. Donmeler . Ayicigini kolundan tutup eeee diye salliyor benimki
Bol ciglik tukuruk var. Sokaktada ciglik atip bagiriyor.
Cok sekerler ya gercekten . Yoruluyoruz. Bitiyoruz ama en tatli zamanlari. Doya doya gecirmek lazim. Bir gunde farkli seyler yapiyorlar cisrik . Yuzustu sevmeyen cocuk kolunu elinin altindan cekmeyi ogrenmis . Donuyor hep yuzustu. Yuzunu yatirmaz ama. Yuzune birsey degdimi nefesini tutuyo.Cigliklari sormaaaaagecenlerde bebe icin alisverise ciktik,koca carsi merkezinde sadece bnm bebenin sesi vardi!! H&m e girdik,bi ciglik,bi gulucuk Allahmmm ne neseliydi!! Tam mincirr zamanlari bebeklerimizin anlasilan :) tukuruge gelirsek evet bi de oyun yapiyor benimki de :) seninki yavastan emeklemeye baslio sanirm hehe
Allah yardımcın olsun eğer içinde bir şüphe olursa çocuk uyurken al git uyurken ancak tomografiye sokuyorlarSagol canim doktorumuz tatildeymis baska bir doktorla konustum ciddi bi vurmaysa hemen gel yok degilse hareketlerini izle dedi ciddi mi degilmi bilemiyorumki off
Evet benim kız yalandan öksürüyor sanmıştım doktora götürdüğümde yedikleri boğazına geliyor o gıcık yapıyor dediselam kızlar, nabersiniz? baya kişi eksik daha ne kadar tatil yapacaksınız hee
minnoşa her gün kayısı ve armut püresi verıyordum. haşlayıp blanderdan gecırıorum. kabızlıktan korktum dogal olarak.
düzeldi şükür
artık 2 günde bi verebılırım :=) labneye başlamak istiyorum 2 hafta sonra 7 ay bıtıyor :=)
yalandan öksüren bebiş var mı? benımkı yapıyor da
Cok sekerler ya gercekten . Yoruluyoruz. Bitiyoruz ama en tatli zamanlari. Doya doya gecirmek lazim. Bir gunde farkli seyler yapiyorlar cisrik . Yuzustu sevmeyen cocuk kolunu elinin altindan cekmeyi ogrenmis . Donuyor hep yuzustu. Yuzunu yatirmaz ama. Yuzune birsey degdimi nefesini tutuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?