2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benmkide ilk geri geri gidiyo du duzeltti smdi

Dun asinin bir kismini oldu dogru duzgun birsey yemedi. Ari mamayi severek yedi. Aglayinca gece yada gunduz su ver belki susannistir. Susayincada agliyor. Yogurduna meyve katsan yer mi acaba.sebze puresi denedim bugun cigniyo oyle yutuyo. Bugun keyifsiz gunu tattirmalik verdim

Sagol canm bende hazir almstm yarn bi deneyim guzel olur insallah

Sebze puresini nasil yaptin ne koydun .meyveli deniyim bakalim yarin insallah yer cok faydali cunki onun icin
İnsallah yer canim. Yarim gene sade vermeye bak olmadi gene meyveli yaparsin . Bir iki gun sonra sade gene ver belki alisir. Biz yeni basladik sebzeye. Patates havuc birde 1 cay kasigi princ yada irmik. Uc gun bunlar. Uc tatli kasigi basladim. 3. Gunden sonra kiyma eklenecek. Sonra koyabilecegim sebzeler listede hergun birini koy dedi.Birde sogan yasak ama tadini sevmezse arpacik sogan yemegin icine at butun olarak pistikten sonra cikar dedi dr. Tat veriyormuş oda..

Cok saol cnm.bugun yapiyim kizima yeterki yesinde:)biz bu sabah erkenciyiz .gece kaldiriyormusunuz bebisleri?benim kizimi kaldrmasam hic uyanmiyor:)

Cok saol cnm.bugun yapiyim kizima yeterki yesinde:)biz bu sabah erkenciyiz .gece kaldiriyormusunuz bebisleri?benim kizimi kaldrmasam hic uyanmiyor:)
Canim yeni basladiysan ek gidaya doysun diye her ogun birsey vermeye. Tattiriyoruz oncelikle. Bu ay meyve sebze ve kahvalti var menude. Bi daha ki ay daha darkli seyler eklenecek. Aksam ogunu eklenecek. Birden yuklenmek bagirsaklari yorar. Bagirsaklarin alismasi lazim. Bide bebeginde alismasi lazim. Benimki kalkiyor gece biberon veriyorum. Aksam ogunu ari mama verince bir kere 7 saat sonra kalkiyo. 9 da yediriyorum. 4 te kalkiyir. Bebegini sen bilirsin canim. Kaldirinca yiyor mu. Acikinca kalker. Bazende cok yirgun oluyor. yatak icinde donuyo. Agzini vuruyor. Mama veriyorum. Sebzeyi blendera vuruyordun. Ve 1 cay kasigi z. Yagi koyuyorsun icine pistikten sonra. Kiyma 6 kere cekilecek. 35o gram haftalik olcu . 7 ya esit bol buzluga at her gun bir tane cikar. İlk gun az yiyecek ya kiymali . Onu ertesi gunde kullanacagim. Kabak, balkabak, bamya, taze fasulye, maydonoz, semizotu, ispanak, enginar, bezelye, yer elmasi, kapya kirmizi biber. Bu sebzelerden her gun birini ekleyebilirsin. Aksama dogruda meyve puresi. Bagirsaklari calistirmak icin hergun vermeye calis. Kati oluyor kakasi. Bizimki arada kabiz oluyor. Kayisi armut puresi hep veriyorum. Kayisi, elma, armut seftali , uzum bagirsak calistirici. Muz ve mandaluna suyu 1 veya 2 kasik meyve puresine ekleyebilirsin. Erik ve ayva filede verebilirsin dedi dr. File kullanmak istemiyorum. Bana pis geliyor. Benim menu bunlar. Senin dr belki farkli verir.

Benimki de. Bende taklidini yapınca gülüp devam ettiriyor öksürüğü

Sabah 10a kadar hic kalkmiyo mu canm hic uyanmadan mi uyuyo
Yok be canım ya nerde
Dört kez uyanıyor gece
Yiyip tekrar uyuyo
saat onda artık gerçek manada uyaniyo
Selam kızlaarrr nabersiz ne var ne yok yahu görüşmeyeli bebişleriniz neler yapıyorlar nasıllar ? Tatili bitirdik döndük biz
Selammm
Ne güzel olmuş
hem bebeğe hem anneye çok iyi geliyo tatil
Ohh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…