- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.881
Anladm canim benmkide 8 ceyrek gece tam olarak uyaniyo bi daha uyutamiyormYok be canım ya nerde
Dört kez uyanıyor gece
Yiyip tekrar uyuyo
saat onda artık gerçek manada uyaniyo
Selammm
Ne güzel olmuş
hem bebeğe hem anneye çok iyi geliyo tatil
Ohh mis
Cicibebe buskivinin vardi dun gordm bndeBu gece rüyamda keçi sütünden peynir yapıp bebeğime yediriyodum.. Etimekin bebe ekmeği varmış birazdan markete gidip bakacağım
Blw yontemini deneyen var mi kizlar
Ben basladim bugn muzlu pankek yaptim verdm eline ama her yer batiyo tabi ki yere atiyo parcaliyo eliyle
HahaHadibakalim hayirli olsun:) sen baya hizli baslamissin yalniz muzlu pankek:) benm bile agzimin suyu akti soylerken hehehe
Hahapekte guzel bi tadi yok acikcasi baktmda azicik muz yumurta sarisi un yogurt yemeyide bile emdi hep bide ekmegine labne peynir surup verdm agzi yuzu kollari hep peynir oldu
Yani cok fazla bi yutma olayi yok tabi beklentmde yok smdilik alsma surecinde snra alscak emiyo sadece eme eme yumusatyo kopuyoAfiyet olsunn :) nasi yutma durumu oldu mu :) disleri yok ya daha,ondan belki daha kolay gecmistir.. Gerci damaklariyla kopariyorlar ama dis baska
Alisir canm merak etme bide benm oglan yuzustu yatmayı seviyo istyoms yani onceden uykudayken donemiyodu uyandryodu kendini smdi alisti bende uyuyunca yuzustu yatryrm artkKundaksiz yatirdim gece iki saate bir uyandı kıpır kıpır hareket ediyor eli kolu ama alosacak inşallah ama üzerini çok açıyor ya istemiyor battaniye zibinla yatirmistim gece pijama giydirdim usudu çünkü
Benimki yüzüstü yatmayi bilmiyor ya. Yüzünü yana çeviremez diye korkuyorum yatıramiyorum. Uykusunda kendi dönüyor bazen yüzüstü. Hemen kafayı kaldırıyor. UyanıyorAlisir canm merak etme bide benm oglan yuzustu yatmayı seviyo istyoms yani onceden uykudayken donemiyodu uyandryodu kendini smdi alisti bende uyuyunca yuzustu yatryrm artk
Bnmki de bilmiyor.. Artk tercihi kollarinin ustune,yani yan yatmakBenimki yüzüstü yatmayi bilmiyor ya. Yüzünü yana çeviremez diye korkuyorum yatıramiyorum. Uykusunda kendi dönüyor bazen yüzüstü. Hemen kafayı kaldırıyor. Uyanıyor
Kundaksiz yatirdim gece iki saate bir uyandı kıpır kıpır hareket ediyor eli kolu ama alosacak inşallah ama üzerini çok açıyor ya istemiyor battaniye zibinla yatirmistim gece pijama giydirdim usudu çünkü
Benimki de yan yatmayı seviyormusBenimki yüzüstü yatmayi bilmiyor ya. Yüzünü yana çeviremez diye korkuyorum yatıramiyorum. Uykusunda kendi dönüyor bazen yüzüstü. Hemen kafayı kaldırıyor. Uyanıyor
Canım istemezler bence alma çünkü kıpır kipirlar sıkıya gelemiyirlarBu arada uyku tulumu gordum bugun,kumasi serin tutan cinsten. Turunu bilmiom cunku hic anlamam boyle seylerdenama carsaflar var ya serin,onun gibi.. Bi dusuncem once,beyin firtinasi yapim esimle,ise yarayabilir dusuncesine girersek alabilirm. Ustunu ortme derdi olmaz en azindan
Yavrum ya kiyamam benim pasa da çok seviyor dışarıyı ama kucakta gezerse keyfine duskunBiz de yuruduk geldik yine. Gunesliydi birden ruzgarli oldu baya serindi,usudu pitir:) ruzgar esio ya nefesi keslio :) normalde yuzune ufleyincr bile nefesini tutuyodu :)) baya cebellesti yani havayla.. Artk olabldgnce cikmayi dusunuyrm boyle.. Hem aktiflik hem bebege degisiklik. Cok seviyo disariyi cunku.. Yazik ya evde skiliyorlar onlar da..
Öğrenir bizimki bi hafta uyumadi meger yuzustu uyumaya cabaliyomsBenimki yüzüstü yatmayi bilmiyor ya. Yüzünü yana çeviremez diye korkuyorum yatıramiyorum. Uykusunda kendi dönüyor bazen yüzüstü. Hemen kafayı kaldırıyor. Uyanıyor
Yavrum ya kiyamam benim pasa da çok seviyor dışarıyı ama kucakta gezerse keyfine duskunbebek arabasında da bir sure sonra durmuyor ağlıyor ben aksam üzeri çıkarıyorum gündüz çok sıcak oluyor o kadar yoruyorum uyur diye ama yok yine ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?