2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Blw yontemini deneyen var mi kizlar
Ben basladim bugn muzlu pankek yaptim verdm eline ama her yer batiyo tabi ki yere atiyo parcaliyo eliyle

Hadibakalim hayirli olsun:) sen baya hizli baslamissin yalniz muzlu pankek:) benm bile agzimin suyu akti soylerken hehehe

Hadibakalim hayirli olsun:) sen baya hizli baslamissin yalniz muzlu pankek:) benm bile agzimin suyu akti soylerken hehehe
Haha pekte guzel bi tadi yok acikcasi baktmda azicik muz yumurta sarisi un yogurt yemeyide bile emdi hep bide ekmegine labne peynir surup verdm agzi yuzu kollari hep peynir oldu

Haha pekte guzel bi tadi yok acikcasi baktmda azicik muz yumurta sarisi un yogurt yemeyide bile emdi hep bide ekmegine labne peynir surup verdm agzi yuzu kollari hep peynir oldu

Afiyet olsunn :) nasi yutma durumu oldu mu :) disleri yok ya daha,ondan belki daha kolay gecmistir.. Gerci damaklariyla kopariyorlar ama dis baska

Kundaksiz yatirdim gece iki saate bir uyandı kıpır kıpır hareket ediyor eli kolu ama alosacak inşallah ama üzerini çok açıyor ya istemiyor battaniye zibinla yatirmistim gece pijama giydirdim usudu çünkü

Kundaksiz yatirdim gece iki saate bir uyandı kıpır kıpır hareket ediyor eli kolu ama alosacak inşallah ama üzerini çok açıyor ya istemiyor battaniye zibinla yatirmistim gece pijama giydirdim usudu çünkü
Alisir canm merak etme bide benm oglan yuzustu yatmayı seviyo istyoms yani onceden uykudayken donemiyodu uyandryodu kendini smdi alisti bende uyuyunca yuzustu yatryrm artk

Alisir canm merak etme bide benm oglan yuzustu yatmayı seviyo istyoms yani onceden uykudayken donemiyodu uyandryodu kendini smdi alisti bende uyuyunca yuzustu yatryrm artk
Benimki yüzüstü yatmayi bilmiyor ya. Yüzünü yana çeviremez diye korkuyorum yatıramiyorum. Uykusunda kendi dönüyor bazen yüzüstü. Hemen kafayı kaldırıyor. Uyanıyor

selam kızlar, bu ne yaa kimse yok
benımkı maşallah çok değişik bir tip, alışır yapma dedıklerı hiçbir şeye alışmadı. cılkını cıkarmadı.
artık kundaksız yatıyor ve sallanmak istemıyor
yatakta uyumak ıstıyor rahat dönmek ıcın. elektrıklı beşiği kaldırdık kendı beşiğini kurduk
emziği uykuya dalacagı zaman emıyor ve daldıktan yarım saat içinde agzından atıyor
bi telden fön sesi açıyorum başka seslerı duymasın diye, odasını değiştirdik çünkü.
gece benımle yatıyor

sabah nohut buyuklugunde yumurta sarısı ve yaptıgım labneden verdım

artık her yaptıgımın içine tam bugday unu koyucam. kavurdum ve dolaba koydum
1 çay kasıgı kullanıcam.

Biz de yuruduk geldik yine. Gunesliydi birden ruzgarli oldu baya serindi,usudu pitir:) ruzgar esio ya nefesi keslio :) normalde yuzune ufleyincr bile nefesini tutuyodu :)) baya cebellesti yani havayla.. Artk olabldgnce cikmayi dusunuyrm boyle.. Hem aktiflik hem bebege degisiklik. Cok seviyo disariyi cunku.. Yazik ya evde skiliyorlar onlar da..

Benimki yüzüstü yatmayi bilmiyor ya. Yüzünü yana çeviremez diye korkuyorum yatıramiyorum. Uykusunda kendi dönüyor bazen yüzüstü. Hemen kafayı kaldırıyor. Uyanıyor
Bnmki de bilmiyor.. Artk tercihi kollarinin ustune,yani yan yatmak koca erkek oluyo resmen

Alisacaklar cnm artik .. Bnmki de bi suredir kundaksiz,dedigin gbi daha erken uyaniyo. Ztn ikinci uyanista bizim karyolaya misafir oluyo. Hic iyi bise degil aslinda ama yapcak bise yok..

Bu arada uyku tulumu gordum bugun,kumasi serin tutan cinsten. Turunu bilmiom cunku hic anlamam boyle seylerden ama carsaflar var ya serin,onun gibi.. Bi dusuncem once,beyin firtinasi yapim esimle,ise yarayabilir dusuncesine girersek alabilirm. Ustunu ortme derdi olmaz en azindan

Benimki de yan yatmayı seviyormus ama sürekli kıpır kıpır ya ne zaman alışacak bakacam el kol durmuyor ben de her hareketinde uyaniyirum zamanla azalır değil mi kızlar

Canım istemezler bence alma çünkü kıpır kipirlar sıkıya gelemiyirlar

Yavrum ya kiyamam benim pasa da çok seviyor dışarıyı ama kucakta gezerse keyfine duskun bebek arabasında da bir sure sonra durmuyor ağlıyor ben aksam üzeri çıkarıyorum gündüz çok sıcak oluyor o kadar yoruyorum uyur diye ama yok yine ayni

Öğrenir bizimki bi hafta uyumadi meger yuzustu uyumaya cabaliyoms uyanikken donuyodu ama uyurken beceremiyoms demk ki

Benimkini de yor istedgin kdr yine de fark etmez :) evet bebek arabasi daha cok skiyr onlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…