2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim kraft marka arada sıkılıyo icinde ama zamanla alisir. Vuruyo on tarafina kumasina bakiyo tekerlekli balkona salona goturuyorum. İcinde rahat birakiyorum sağlam

Bu dedigin nedenden bizim de saglam bir sey almamiz lazim.. Bizimki bya hareketli,bakarken deneme olsun diye oturttuk,tam ispatlandi yani

Eşimi bekliyorum birazdan acile gidicez istah kalmadı sürekli agliyor gittikcede yayılıyor gogsumede gecmis agrimda var nerden bulur bizi sacma sapan şeyler

Denedim karbonatli su daha çok arttırdı seside catallasti sanirim bogazina kadar ilerlemis
Allah bu ayda olanı ilk defa duydum doktora gidince bizide bilgilendirirmisin neden olur diye ben biyerde okumuştum bu pamukcuğun sebebi bağışıklık sistemlerinin düşük olmasın karşılaştıkları ilk bakteri hızla ilerleye biliyor... Hiç ek gıda veriyormusun kaşıklarını sizin deterjanınız ile yıkama bebekler için özel deterjanlar var kaynat her şeyini bu dönemde ağızlarına herşeyi götürme hissiyatları olduğundan çok çabuk enfekte olabiliyorlar ağzına götürdüğü herşeyi kontürol et özellikle battaniye uçlarını yaz geldiğinden çok çabuk bakteri toplaniliyor onu günlük değiştir her yemek yedirdiğinde yada süt aldığında ağzını zorla su vermeye Çalış bir çay kaşığında olsa şimdi zaten havalarda sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…