- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.001
Hosgeldin cnm. Bebegin ishali nasil oldu merak ettim. Ne durum da olursa olsun benislerimiz hep aklimizdaBen inanmiyorum...
Bebişlerimiz yazacaktim.Hosgeldin cnm. Bebegin ishali nasil oldu merak ettim. Ne durum da olursa olsun benislerimiz hep aklimizda
Aynen cocuk var diye korkuyorum. Birsey olacak diye oödüm patliyo. Patlama sesleri geliyor. Bitmiyor mu. Nasil büyütücez yavrularimizi.Sanki disarda savas cikti kac saattr korkudan gozume uyku girmiyo silah sesleri geliyo herkes ayaklanmd kornalara basiliyo sela veriliyo ucaklar jetler geciyo ne haldeyiz nasil büyüyecek bu ulkede çocuklarımız
aynen. Ishali gecti cok sukur... Oda yeni gecti 3-4 gun once.Hosgeldin cnm. Bebegin ishali nasil oldu merak ettim. Ne durum da olursa olsun benislerimiz hep aklimizda
Ben inanmiyorum...
Annem 23.30 da aradi korku icerisinde. Hicbisey olmaz goz boyamak bunun adi korkma dedim, baskanlik icin tipki ergenekon, balyoz senaryolari gibi bi kurgudur dedim. Saatler ilerledikce acaba dogru olabilir mi diye cok git gel yasadim. Uzerimizden ucaklar yakin mesefe geciyor, zaman zaman siddetli patlamalar oluyor, hoca hic susmuyordu. Ama dedigin gibi cisrikcim, halk sokaga cagirildi, kurulan cumleler tayyip standardiydi. Derken tankin uzerinde insanlarin goruntusu ekrana verildi, tayyip ben geliyorum diyince aha dedim atom sen bile inaniyordun az kalsin! Ama inanirmisin, bu durumun gercek olmamasi icin dua ettim cunku her durumda olan bize olacak... Esim inaniyor mesela, - yok canim bu kadar vicdansizlik yapamaz diyor. Yapar yavrum yapar... Diyorum bende. Neler gorduk, bunu da gorduk... He bu arada bir daha yazamam sanirim burdaki k.i.b'ci tim is basindadirBi sure sonra bunun bi dumen olduguna inandim. Ozelkle halkin sokaga cagrildiginda. Twitterdan vs bi de protesto edilmesi istendi. En kotu zmnlards boyle bi tesebbus olamazken su an olmasi cokilginc olurdu. Ama yine de kim yaparsa yapsin boyle sey yasatmasn bizlere..
Valla al benden de o kadar,dusuncelerime tercuman olmussun. Ben de bu dusuncelere ragmen cok korktum,cunku gercek bile olsa iktidarin dusmesinicin,istemem bu sekilde bir sey. Olan ozellikle bize olacak cunku.. Of aman valla ban ban kib kib.. Yapiyolarsa yapsinlarAnnem 23.30 da aradi korku icerisinde. Hicbisey olmaz goz boyamak bunun adi korkma dedim, baskanlik icin tipki ergenekon, balyoz senaryolari gibi bi kurgudur dedim. Saatler ilerledikce acaba dogru olabilir mi diye cok git gel yasadim. Uzerimizden ucaklar yakin mesefe geciyor, zaman zaman siddetli patlamalar oluyor, hoca hic susmuyordu. Ama dedigin gibi cisrikcim, halk sokaga cagirildi, kurulan cumleler tayyip standardiydi. Derken tankin uzerinde insanlarin goruntusu ekrana verildi, tayyip ben geliyorum diyince aha dedim atom sen bile inaniyordun az kalsin! Ama inanirmisin, bu durumun gercek olmamasi icin dua ettim cunku her durumda olan bize olacak... Esim inaniyor mesela, - yok canim bu kadar vicdansizlik yapamaz diyor. Yapar yavrum yapar... Diyorum bende. Neler gorduk, bunu da gorduk... He bu arada bir daha yazamam sanirim burdaki k.i.b'ci tim is basindadirbi ben eksiktim ban yemeyen banlanayimda tam olsun onu bunu birakda televizyonda darbe yapilacagina nasil inaniyoduk az kalsin ya
Milletin canı burnunda oturmuş kib yapıyo . Ne hale geldik. Otur didik didik incele kafanı kaldır etrafına bak ne oluyo ne bitiyoKib i mibi kim düşünür kardesler bir birine düştü ben de oyun olduguna kanaat getirdim sabaha kadar uyumadik cocuklarimi korumak icin allah hakkimizda hayirlisini versin
Mercimek corbasindan denemistim çok sevmişti sebze püresini bırakıp çorba mi yapsam ya kendimize yapar gibi tuzsuzÇorbalar dan denediniz mi sebze çorbasıyla başlamıştım bugün ilk kez yayla çorbası yaptım yumurta sarısını kullandım sadece terbiyesinde çok sevdi hiç bişeyi bu kadar istekli yememişti.
Bebek arabasını kızım da sevmiyor devamli kanguruBende hepsi burada da gördüm almayı düşünüyorum yemeğe oturarak masada alışsın istiyorum. Bir kafede oturdu ilk kez biraz oynadıktan sonra sıkıldı benimkisi bebek arabasını da çok sevmiyor büyüdükçe nasıl olur bilemem ama. Kullanışlı diyorsanız tereddüt etmeden alayım
Aynen canim ulke karisti millet kib yapıyoMilletin canı burnunda oturmuş kib yapıyo . Ne hale geldik. Otur didik didik incele kafanı kaldır etrafına bak ne oluyo ne bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?