2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek büsküvisine yapan arkadaşlar neden Bebek büsküvisi konusunda vermeye çalışıyorlar verilmesimi lazım ben hiç vermedim vermem mi gerekiyor ben tam buğday ekmeyi veriyordum yoksa ondan da alması gerekenler mi var birde öğün olarak mı veriyorsunuz ben sabah kahvaltısında veriyorum
Bugun ilk defa keçi yoğurdundan yayla çorbası yaptım
Bir tatlı kaşığı pirinç+ bir çay kaşığı irmik+ çeyrek kapak+ çeyrek patates+ yoğurt ve yumurta sarısı koydum bayıldı

Kızlar benim kız kakası gelince yapmıyor onu çiş tutar gb tutmanı bekliyor yoksa bekletiyor kakasını bunu bir aydır yapıyor eğer tutmazsam 1 saatte olsa bekletiyor ne yapacağım bilmiyorum insan içinde bile olsak onu kakaya tutmazsam yapmıyor bekliyor kıpkırmızı oluyor ama yapmıyor kabızda değil ama neden bunu yapıyor anlamıyorum yapıncada hemen değişmezsen kıyamet kopuyor kendi eliyle sürekli bezini çekmeye çalışıyor 2 dk bile beklemiyor

Ben bebek bidkuvisi vermiyorum. Vermeyide dusunmuyorum. Tamamen tok olmasin. Sutum yok. Aralarda devam sütü alması lazim.

Kac tadinda kizin

Tesekkur ederim canım pamukcuk 1 yaşından sonra bile olurmuş o zaman tehlikeli dedi dr

Dedigi gbi dis cikarma evresinde cok olurmus bu mikrop kapmalar vs,her seyi agizlarins goturuyorlar.. Gecip gtsin kiyamam bebelerimize.. Dikkat edelim o halde her daim

Benim oglan hem gunduz hem gece uykusunda surekli emerek uyuyor. Uykusu geldiginde gozleri yorgun bakiuor birden,gozlerini kisiyor memeye dogru dayiyor kafasini. Biraz icip hoop daliyor. Ne zaman kendi kendine yatmayi ogrencek bakalim.. 8-9aylikken de bu sekilde mi uyuyacak merak ediyorum.. Sizde uykuya dalma sekli degisen var mi anneler? Hem bizden ilerdesiniz hemen hemen hepiniz..

Aynen canım benim bebis de öyle doğduğundan beri hep emerek uyudu ne ayakta sakladım ne de beşikte asla uyumuyor öyle ne kadar uykusu gelirse gelsin illa emip uyuyacak emzik de hic vermedim ben sonra da nasıl uyuyacak bilmiyorum

Benimki aliyoremzigi ama muptelasi olmadi sukur. oyle anlarda ise yariyor ki hayat kurtarici olabiliyor deyim yerindeyse.. Bakalim bizim memekolikler napacak ilerleyen zamanlarda..

Emerek memede uyuyor ya da ayakta sallanarak uyuyor cnm kendi lendine uyuması bir hayal benim icin suan hiç umudum yok

Bizde de durym böyle çısrık
Hala emeeerek uyuyo

Mercimek corbasindan denemistim çok sevmişti sebze püresini bırakıp çorba mi yapsam ya kendimize yapar gibi tuzsuz
Ben sebzeyi hiç püre yapmadım çorba olarak verdim hep içine değiştirerek bulgur arpa şehriye pirinç koydum ve taneli bıraktım pürüzsüz bir çorba yapmadım. Yutma ve ağızda öğütmeyi öğreniyor. Ağzında döndürmeye çalışırken çok tatlı oluyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…