2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım. Sayende bu bilgiyi de öğrendim çok sağol. Güzel bebiş ine sağlık diliyorum

Benimkisi değişti ama olumsuz yönde ya memede yada sallanaraktı şimdi sadece memede ve çok zor dalıyor. Gündüz uykusu hiç yok diyebilirim.Uykuya hasret aldım

Bizimki babasi evdeyken oyle gunduz uykusu baya degisiyor. Yoksa biz ikimizken paso uykuda,kisa da olsa uyuyor ki binsukur artik 1saat uyuyabiliyor.. dedigin gbi cnm ya ayakta benmki de uyumuyo.. Iyi mi kotu mu bilmiyorum elbet

Yok canım ya değişen bişey yok
Ezelden beri sallanıyor
Doğduğunda kolik olmasi sebebiyle çareyi otomatik sallanan beşik alarak bulmustuk. Hayatımızı kurtardı.
Uyurken uyanik ken hep ondaydı. Tabi artık kilo ve güvenlik sebebiyle içine koyamiyorum. Bu nedenle de ayağımda sallıyorm. Eğer uykusu çok gelmişse beş dk sallayıp uyutabiliyorum. Ama tam uykusunun geldiğini cozemedigim zamanlar oluyo.oyle durumlarda da çok savasiyoruz.ben aslında en çok gece uykusu saatine takmış durumdayım. Bir aydır düzene sokmaya çalışıyorum.

Bizimki babasi evdeyken oyle gunduz uykusu baya degisiyor. Yoksa biz ikimizken paso uykuda,kisa da olsa uyuyor ki binsukur artik 1saat uyuyabiliyor.. dedigin gbi cnm ya ayakta benmki de uyumuyo.. Iyi mi kotu mu bilmiyorum elbet
Benmkide sadece emerek uyuyo ya nasl olcak boyle diye dusunup duruyorm bisey olsa anneme biraksam uyumaz bgn uykusu geldi karnida tok emmek istemiyo yataga yatrdm yuzustu yatiyo hep sirt ustu durmuyo sirtini pispslayarak uyuttm ee ee diye diyee agzim yoruldu valla

benimkide emerek uyuyor-du.. hala öyle ama ramazanda mukabeledeyken ayağımda salladım mecbur. o şekilde sallanarak uyumayada alıştı. iki şekilde de uyuyor.
bu iyi mi kötü mü bilemiyorum...

Aynen benim de öyle bırakıp gitsem asla uyumuyor çünkü emmeden uyumaz iyi mi kotu mu bu ben de bilemedim

Gece uykusu saati bizde de sorun. Biz cocugu uyutcaz guya ama o bizi uyutuyor 11e dogru uyuyo,o tam dalinca biz de uyuyoruz degiscek insallah yaa daha kucukler belki ondan

Şimdilik iyi ama sonrasi icin zor bence disari ciksak emmeden uyumicak gttikce agirlasiyolar masallah benmki yarim saatten az durmuyo memede iyice dalmadan cekersem de 5 dkds uyaniyo

Ben de iyi diyorum su an icin.. Eskiden turlardik salonda kucagimzda.. Oyle uyurdu ki baya surerdi. Senin pasacik gbi bnmki de illa tam dalacak yoksa uyaniyor. Benm birakip disari gitme gbi bi luksum hic yok zati burda.. Yapisigiz :)

Bende dualar ediyorum bi kerecik bir saat uyusa diye. Gündüz uykulari düzenli. Ortalama 3saatte bir günde dört kez uyuyor. Ama 15-20 dk. Onunda bir süresi ayağımda damlasını beklerken geçiyor. Yemek yemek lüks oldu.

Ben korkuyorum puturlu bırakmaya. Kasık mamasi azicik koyu olunca agzinda geveliyor cigner gibi yapıyor ama meyvelerin lifleri kalınca tehlikeli gibi. Ben ağzıma atıp deniyorum illaki dişle ezmek gerekiyor. Cam rendede meyve rendeliyoruz sonra içim rahat etmiyor blenderdan geçiriyorum. Camın bi anlamı kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…