- 3 Aralık 2014
- 419
- 322
- 23
- 33
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.061
Benimkisi değişti ama olumsuz yönde ya memede yada sallanaraktı şimdi sadece memede ve çok zor dalıyor. Gündüz uykusu hiç yok diyebilirim.Uykuya hasret aldımBizde de durym böyle çısrık
Hala emeeerek uyuyo
Çok geçmiş olsun canım. Sayende bu bilgiyi de öğrendim çok sağol. Güzel bebiş ine sağlık diliyorumayvakabuguu boncuklu gelin hastaneden geldik mikostatin solusyon verdibu aylarda normal olduğunu dis çıkardığı için bağışıklık sisteminin düşük olduğunu ve hijyene dikkat etmemi söyledi
Benimkisi değişti ama olumsuz yönde ya memede yada sallanaraktı şimdi sadece memede ve çok zor dalıyor. Gündüz uykusu hiç yok diyebilirim.Uykuya hasret aldım
Yok canım ya değişen bişey yokBenim oglan hem gunduz hem gece uykusunda surekli emerek uyuyor. Uykusu geldiginde gozleri yorgun bakiuor birden,gozlerini kisiyor memeye dogru dayiyor kafasini. Biraz icip hoop daliyor. Ne zaman kendi kendine yatmayi ogrencek bakalim.. 8-9aylikken de bu sekilde mi uyuyacak merak ediyorum.. Sizde uykuya dalma sekli degisen var mi anneler? Hem bizden ilerdesiniz hemen hemen hepiniz..
6 aylık mı. Bezden mi rahatsız oluyor acaba.6 aylık
Benmkide sadece emerek uyuyo ya nasl olcak boyle diye dusunup duruyorm bisey olsa anneme biraksam uyumaz bgn uykusu geldi karnida tok emmek istemiyo yataga yatrdm yuzustu yatiyo hep sirt ustu durmuyo sirtini pispslayarak uyuttm ee ee diye diyee agzim yoruldu vallaBizimki babasi evdeyken oyle gunduz uykusu baya degisiyor. Yoksa biz ikimizken paso uykuda,kisa da olsa uyuyor ki binsukur artik 1saat uyuyabiliyor.. dedigin gbi cnm ya ayakta benmki de uyumuyo.. Iyi mi kotu mu bilmiyorum elbet
Aynen benim de öyle bırakıp gitsem asla uyumuyor çünkü emmeden uyumaz iyi mi kotu mu bu ben de bilemedimBenmkide sadece emerek uyuyo ya nasl olcak boyle diye dusunup duruyorm bisey olsa anneme biraksam uyumaz bgn uykusu geldi karnida tok emmek istemiyo yataga yatrdm yuzustu yatiyo hep sirt ustu durmuyo sirtini pispslayarak uyuttm ee ee diye diyee agzim yoruldu valla
Hiç bilmiyorum ama sadece kakası gelince oluyor bu6 aylık mı. Bezden mi rahatsız oluyor acaba.
Çok geçmiş olsun canım. Sayende bu bilgiyi de öğrendim çok sağol. Güzel bebiş ine sağlık diliyorum
Şimdilik iyi ama sonrasi icin zor bence disari ciksak emmeden uyumicak gttikce agirlasiyolar masallah benmki yarim saatten az durmuyo memede iyice dalmadan cekersem de 5 dkds uyaniyoAynen benim de öyle bırakıp gitsem asla uyumuyor çünkü emmeden uyumaz iyi mi kotu mu bu ben de bilemedim
Amin.. İnşaallah.INŞALLAH bigun bende burda olabilirim
Bebekleriniz anali babali büyüsün İNŞALLAH
Yok canım ya değişen bişey yok
Ezelden beri sallanıyor
Doğduğunda kolik olmasi sebebiyle çareyi otomatik sallanan beşik alarak bulmustuk. Hayatımızı kurtardı.
Uyurken uyanik ken hep ondaydı. Tabi artık kilo ve güvenlik sebebiyle içine koyamiyorum. Bu nedenle de ayağımda sallıyorm. Eğer uykusu çok gelmişse beş dk sallayıp uyutabiliyorum. Ama tam uykusunun geldiğini cozemedigim zamanlar oluyo.oyle durumlarda da çok savasiyoruz.ben aslında en çok gece uykusu saatine takmış durumdayım. Bir aydır düzene sokmaya çalışıyorum.
Şimdilik iyi ama sonrasi icin zor bence disari ciksak emmeden uyumicak gttikce agirlasiyolar masallah benmki yarim saatten az durmuyo memede iyice dalmadan cekersem de 5 dkds uyaniyo
Bende dualar ediyorum bi kerecik bir saat uyusa diye. Gündüz uykulari düzenli. Ortalama 3saatte bir günde dört kez uyuyor. Ama 15-20 dk. Onunda bir süresi ayağımda damlasını beklerken geçiyor. Yemek yemek lüks oldu.Bizimki babasi evdeyken oyle gunduz uykusu baya degisiyor. Yoksa biz ikimizken paso uykuda,kisa da olsa uyuyor ki binsukur artik 1saat uyuyabiliyor.. dedigin gbi cnm ya ayakta benmki de uyumuyo.. Iyi mi kotu mu bilmiyorum elbet
Ben korkuyorum puturlu bırakmaya. Kasık mamasi azicik koyu olunca agzinda geveliyor cigner gibi yapıyor ama meyvelerin lifleri kalınca tehlikeli gibi. Ben ağzıma atıp deniyorum illaki dişle ezmek gerekiyor. Cam rendede meyve rendeliyoruz sonra içim rahat etmiyor blenderdan geçiriyorum. Camın bi anlamı kalmıyorBen sebzeyi hiç püre yapmadım çorba olarak verdim hep içine değiştirerek bulgur arpa şehriye pirinç koydum ve taneli bıraktım pürüzsüz bir çorba yapmadım. Yutma ve ağızda öğütmeyi öğreniyor. Ağzında döndürmeye çalışırken çok tatlı oluyorlar
INŞALLAH cok tesekkur ederimAmin.. İnşaallah.
Rabbim sizede gönlünüze göre versin tez zamanda İnşaallah.
Insallah Allah seninde gönlünce versin bir an ince yavrunun haberini alman dilgiyle dualarim seninleINŞALLAH bigun bende burda olabilirim
Bebekleriniz anali babali büyüsün İNŞALLAH
AMiN ALLAH razi olsun canımInsallah Allah seninde gönlünce versin bir an ince yavrunun haberini alman dilgiyle dualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?