- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.981
Aynwn benim de öyle canım buzdolabı posetinden balon yapıyorum değişik şeyler istiyor oyuncak falan sıkılıyor hemenSizde bendensiniz sanırım hatta oyuncaklarla bile oynamıyor basit şeyler daha çok ilgisini çekiyor su şişesiyle uzun süre oynuyor meselaeğitici oyuncaklarla oynama zamanı gelene kadar oyuncak almama kararı aldım
Maşaallah.. Maşaallah..selamlar, bugun de kahvaltımızı yaptık
cici bebe çok güzel oldu biz bile yedik bayasaklama koşullarını bilmiyorum
ama 3 gün dayanır dıye dusunuyorum.
bu arada bizimki sürekli dilini çevirip bişiler söyluyor. bababa, annnnnne, mama, meme
emmeee
ama bunları biz öğretmedık, agız hareketı yaparken cıkıyor agzından
çok konusuyor yaa
çığlık atması çok tatlı yaaMaşaallah.. Maşaallah..
bizimki de keyfi yerindeyse açıyor ağzını. birşeyler söylüyor. bir agu dediğini anlıyorum. bağırıyorçığlık atıyor.
Amin.. cümlesinin İnşaallah.çığlık atması çok tatlı yaa
maşallah. keyıfler yerınde olsun hep
Benim de aklıma joie yattı 300 e burda 600 e chicco var da değmez benceBugun mama sandalyesi baktik.joie vardi aklima yatanlardan,bebek hem icinde yatabilir uzanabilir hem de yemek yiyebilir. Rahatlik on planda yani. 79euro. Gorevli kadin da stokke gosterdi,bunda bebeklerin sagligi on planda dedi. Bebeklerin her zaman dik oturmasi icin dizayn edilmis,belleri icin kalcalari iicn onemlidir dik oturus. Ayrica buyudugunde de sandalye olarak kullaniliyormus. 230euro. Simdi dusunelim dedik.. Bu kdr fiyat farki,cidden degecek mi? Gercekten bariz dercede cok iyiyse hic onemi yok gozumuzde paranin. Ama dedm esime,bu kdr millet bebegini ikeadaki 10euroluk sandalye ile buyutuyor,millet cocugunu sokakta mi buldu!
Benim de aklıma joie yattı 300 e burda 600 e chicco var da değmez bence
İkeanınki de çok dar sanki
Arkadşımın çpcupunu zor çıkarmıştuk cafede 1,5 yaşında
Sıkışmıştı
Masallah bizimkide bagiriyo bide ben onu guldrmek icin sesler cikaryrm onu taklit ediyo ben yaptikca yapiyo gece yapsa korkarm amaselamlar, bugun de kahvaltımızı yaptık
cici bebe çok güzel oldu biz bile yedik bayasaklama koşullarını bilmiyorum
ama 3 gün dayanır dıye dusunuyorum.
bu arada bizimki sürekli dilini çevirip bişiler söyluyor. bababa, annnnnne, mama, meme
emmeee
ama bunları biz öğretmedık, agız hareketı yaparken cıkıyor agzından
çok konusuyor yaa
Çok kullanışlı sadece dikkatli olmak lazımBende hepsi burada da gördüm almayı düşünüyorum yemeğe oturarak masada alışsın istiyorum. Bir kafede oturdu ilk kez biraz oynadıktan sonra sıkıldı benimkisi bebek arabasını da çok sevmiyor büyüdükçe nasıl olur bilemem ama. Kullanışlı diyorsanız tereddüt etmeden alayım
Askerin içinde bir grup ayaklanmış dedi başbakan. Darbemi olacak yoksa
Canım çok sanslisin Hollanda da olduğuna bu ülkede artik yasamak çok zor artık gelecegi bırak yarin ne olacak diye düşünür olduk sonumuz ne olacak Allah bilirHaberler hic iyi degil.. Benfuatavninin bikac hfta once yazdiklarini hatirliyorumve su an gerceklesiyor.. Hayrolsun,kimse kendi cikari icin masum insanlari harcamasa keske.. Bunca masumun hakki..anlam veremiyorum bu insanlar nasil inanan?!! allah yardimcimiz olsun,her seyi yerle bir ettiler
Canım çok sanslisin Hollanda da olduğuna bu ülkede artik yasamak çok zor artık gelecegi bırak yarin ne olacak diye düşünür olduk sonumuz ne olacak Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?