- 30 Ocak 2015
- 19.869
- 28.691
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.081
Ama simdi doyduklarini bldigi icin doyunca almiyo memeyi uykusuda oluyo uyuyamiyo cunku tek emerek uyuyo ondan sonra mizirdanip duruyo dun en sonunda yanina yattm pispisladim oyle sirtini biraz agladi sonra uyuduBen de iyi diyorum su an icin.. Eskiden turlardik salonda kucagimzda.. Oyle uyurdu ki baya surerdi. Senin pasacik gbi bnmki de illa tam dalacak yoksa uyaniyor. Benm birakip disari gitme gbi bi luksum hic yok zati burda.. Yapisigiz :)
Ama simdi doyduklarini bldigi icin doyunca almiyo memeyi uykusuda oluyo uyuyamiyo cunku tek emerek uyuyo ondan sonra mizirdanip duruyo dun en sonunda yanina yattm pispisladim oyle sirtini biraz agladi sonra uyudu
Ben korkuyorum puturlu bırakmaya. Kasık mamasi azicik koyu olunca agzinda geveliyor cigner gibi yapıyor ama meyvelerin lifleri kalınca tehlikeli gibi. Ben ağzıma atıp deniyorum illaki dişle ezmek gerekiyor. Cam rendede meyve rendeliyoruz sonra içim rahat etmiyor blenderdan geçiriyorum. Camın bi anlamı kalmıyor
Kiraz verilebilirmi meyve olarak karnini agritirmi diye düşünüyorumYutarken zorlanmıyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum ama sizin tercihiniz tabikide meyveleride filede veriyorum o yüzden rahat oluyor. Kirazı bile koyuyorum çekirdekli eziyor.
Oy kiyamam yaa tattir canim artik buyudu minik cok sinirleniyorlar vermeyince buyudulerde saldiriyorlar benimki aksam abisi kraker yerken cildirdi elini uzatiyo bide versin diye ciglik atiyo maymuslar yaaBenimki yine benim muzuma dadandi Artik zor tutuyorum valla,masallah artik yeme vakti geldi de geciyor sanirm.. .5.5aylik.. Ama iki uc haftadir boyle. Velhasil kelammm verdm muzdan.. Benim vermemi istemedi kendi iki eliyle sarildi muzayeterli diyip aldigimda da agladi bagirdi kizdi banaa guc sakinlesti,sonra emdi ve uyudu
Aynen suan ugrasiyorm uyutmak için ama o kadar tok ki kustu hatta baya belime agrilar girdi uyutyrm 2 dk sonra uyaniyo evide toplayamadm oyle bakisiyorzAnladim.. Haklisin bu konuda.. Bazen uyumadan yarim saat once emmek istiyorlar sonra tokken de zor oluyor dogru. Sirtini yirim:)
Benmki emeklemeye basladi canim 29 ocak dogumlu 1 haftadr emekliyo cok degildi ama 2 3 gundr daha fazla gitmeye basladi dun odaya biraktm gittim kapiya kadar gelmsKızlar benim küçük adam karnını kaldırıp dizlerinin üzerine geliyor artık. Emekleme pozisyonu almaya başladı . Altıncı ayı bitti. Bebisleriniz den emekleyenler varmı, ne zaman başladılar yazar mısınız
ban yiyince işlerimi yaptımHanımlar,
rica ediyorum siyaset konuşmak yasaktır, lütfen siyasi içerik yazmayın.
Kiraz bişey yapmadı ama üzüm çok fazla gaz sancısı yaptı. Iki gün verdim üzümden olduğunu anlayınca vermedim geçti sancısı.Kiraz verilebilirmi meyve olarak karnini agritirmi diye düşünüyorum
Merhaba iyiyiz sen nasılsın. Ben bugün yumurta sarısı ve labne verdim fakat sevmedi. Ne veriyorsun kahvaltı olarak.selam kızlar, nasılsınız? biz kahvaltıya başladık her şey iyi giidyor
püre vermıyorum, yemıyor zaten .
selam canımMerhaba iyiyiz sen nasılsın. Ben bugün yumurta sarısı ve labne verdim fakat sevmedi. Ne veriyorsun kahvaltı olarak.
Bir ara denemek istedim, ama karnini agritabilir denilince vazgeçtim.Kiraz bişey yapmadı ama üzüm çok fazla gaz sancısı yaptı. Iki gün verdim üzümden olduğunu anlayınca vermedim geçti sancısı.
Karıştırarak mı verdiniz yoksa tek tek miselam canım
yumurta sarısı, labne, keçı boynuzu pekmezi, yarım etımek kızarmıs bebek ekmegı
karıstırma yemıyorKarıştırarak mı verdiniz yoksa tek tek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?