2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de iyi diyorum su an icin.. Eskiden turlardik salonda kucagimzda.. Oyle uyurdu ki baya surerdi. Senin pasacik gbi bnmki de illa tam dalacak yoksa uyaniyor. Benm birakip disari gitme gbi bi luksum hic yok zati burda.. Yapisigiz :)
Ama simdi doyduklarini bldigi icin doyunca almiyo memeyi uykusuda oluyo uyuyamiyo cunku tek emerek uyuyo ondan sonra mizirdanip duruyo dun en sonunda yanina yattm pispisladim oyle sirtini biraz agladi sonra uyudu

Ama simdi doyduklarini bldigi icin doyunca almiyo memeyi uykusuda oluyo uyuyamiyo cunku tek emerek uyuyo ondan sonra mizirdanip duruyo dun en sonunda yanina yattm pispisladim oyle sirtini biraz agladi sonra uyudu

Anladim.. Haklisin bu konuda.. Bazen uyumadan yarim saat once emmek istiyorlar sonra tokken de zor oluyor dogru. Sirtini yirim:)

Yutarken zorlanmıyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum ama sizin tercihiniz tabikide meyveleride filede veriyorum o yüzden rahat oluyor. Kirazı bile koyuyorum çekirdekli eziyor.

Benimki yine benim muzuma dadandi Artik zor tutuyorum valla,masallah artik yeme vakti geldi de geciyor sanirm.. .5.5aylik.. Ama iki uc haftadir boyle. Velhasil kelammm verdm muzdan.. Benim vermemi istemedi kendi iki eliyle sarildi muza yeterli diyip aldigimda da agladi bagirdi kizdi banaa guc sakinlesti,sonra emdi ve uyudu

Oy kiyamam yaa tattir canim artik buyudu minik cok sinirleniyorlar vermeyince buyudulerde saldiriyorlar benimki aksam abisi kraker yerken cildirdi elini uzatiyo bide versin diye ciglik atiyo maymuslar yaa

Anladim.. Haklisin bu konuda.. Bazen uyumadan yarim saat once emmek istiyorlar sonra tokken de zor oluyor dogru. Sirtini yirim:)
Aynen suan ugrasiyorm uyutmak için ama o kadar tok ki kustu hatta baya belime agrilar girdi uyutyrm 2 dk sonra uyaniyo evide toplayamadm oyle bakisiyorz

Benmki emeklemeye basladi canim 29 ocak dogumlu 1 haftadr emekliyo cok degildi ama 2 3 gundr daha fazla gitmeye basladi dun odaya biraktm gittim kapiya kadar gelms

Maşaallah Sübhanaallah hanımlar bebişlerinize.
bizimki 30 ocak doğumlu. ek gıda için bekliyorum hala. zaten bizdekinde öyle heves yok. hiç saldırmadı şimdiye kadar.
bakalım başlayınca halimiz ne olacak.
emeklemede başlıyor gibi gibi. kendi çapında olduğu yerde debeleniyor denebilir aslında. saat gibi.
ama ilerlemede ters oluyor azda olsa.
görümcemin kızıda ters emeklemiş. soyda var demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…