- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.481
ben normalde agda yaptıramıyorum,hamıleyken hıc olmazBende ağda yaptırıyorum canım. Benimde doktorum zararı yok belki son aylarda yapamazsın dedi göbişten dolayı
Evet canım bende öyle düşünüyorum bi sıkıntı olmasın da beklemeye razıyım. Sadece beklediğimde randevu günü çok heyecan yapıyorum tansiyonum ve nabzım yükseliyo. En fazla 15 gün olmuştu iki muayene arası ama şimdi 1 ay taaaa 13 temmuzda.Çok fazla ultrasyonda iyi değilmiş canım aslında en iyisi
aslında 3 e ayıracak olursak; koku bulantısıAhh sörcüm nasıl bi bulantı çıktı seninkî de demek miden hassasmış sanırım.benim de bel boşluklarım yanlarım kasıklarım ağrıyo zaman zaman.
bende öğrenmeden önce baslamıstı sadece sağ :=)Benimde hep sağım ağrıyor hamileliğimi öğrenmeden başlamıştı hemde
Ben de geçen gün kollarımı aldırdım hep aldırırdım ama ilk defa kıpkırmızı oldu resmen kabardı pütür pütür. Bide esmerim yani ona rağmen. Demek vücut hassas oluyo. Koldan sonra bacağa geçicektim kıza dedim yeter bayılcam yoksa takatim kalmadıben normalde agda yaptıramıyorum,hamıleyken hıc olmaz
Bende çok hassasım hamilelikte arttı ama şuan devam ağdayaben normalde agda yaptıramıyorum,hamıleyken hıc olmaz
iyi aldırmıssın valla :=) aynen işimiz zor yaaBen de geçen gün kollarımı aldırdım hep aldırırdım ama ilk defa kıpkırmızı oldu resmen kabardı pütür pütür. Bide esmerim yani ona rağmen. Demek vücut hassas oluyo. Koldan sonra bacağa geçicektim kıza dedim yeter bayılcam yoksa takatim kalmadıBi taraftan midem karışıyo fln. İşimiz zor bu konuda
Nasıl bi bulantı canım yani böyle bildiğin mideni üşütürsün hasta olursun çılgın gibi bulanır ya öyle mi yoksa bendeki gibi iştahla yemek yedirmeyen hatta son lokmaları acı çektirerek yutturan böyle mide içinde bişi gezinir gibi araba tutmuş gibi bi bulantımı? Benim sabah kahvaltısında ve gece sabaha karşı wc uyandığım zaman daha şiddetli olmak üzere gün içinde midem asla normal zamanki gibi rahat dğil sürekli bi karışma hali var ama yatak döşek olmuyorum yani. Biraz düşünmemeye çalış canım.aslında 3 e ayıracak olursak; koku bulantısı
mide bulantısı :=)
psıkolojık bulantı
ay bılemıyorum kı , acaba bu bende mı kaldı, üzerime yapısmıs olmasın? psıkolojık olmasın?gün içerisinde sürekli olmuyor tabıı ki
ama her gün oluyor :=) normalde benım mide feci hassas canım
o yanlar ara sıra bende de oluyor. ama yana yatarken falan :=)
yemeklerde sorun yok, bazen yedıkten sonra bulanıyorNasıl bi bulantı canım yani böyle bildiğin mideni üşütürsün hasta olursun çılgın gibi bulanır ya öyle mi yoksa bendeki gibi iştahla yemek yedirmeyen hatta son lokmaları acı çektirerek yutturan böyle mide içinde bişi gezinir gibi araba tutmuş gibi bi bulantımı? Benim sabah kahvaltısında ve gece sabaha karşı wc uyandığım zaman daha şiddetli olmak üzere gün içinde midem asla normal zamanki gibi rahat dğil sürekli bi karışma hali var ama yatak döşek olmuyorum yani. Biraz düşünmemeye çalış canım.
Benimde randevu gunleri tansiyonum yukseliyor normal zamanda olcuyormusun tansiyonunu canim kac cikiyorEvet canım bende öyle düşünüyorum bi sıkıntı olmasın da beklemeye razıyım. Sadece beklediğimde randevu günü çok heyecan yapıyorum tansiyonum ve nabzım yükseliyo. En fazla 15 gün olmuştu iki muayene arası ama şimdi 1 ay taaaa 13 temmuzda.
İyi bari yemekler sorun olmuyosa en azından beslenebiliyosun. Ben karnım acıkıcak diye korkuyorum resmenyemeklerde sorun yok, bazen yedıkten sonra bulanıyor
ama yememe engel olmuyor hiç. sabahları da oluyor gece yatacagım zaman da. gun ıcınde de oluyor tabı . zaten gerıye bişi kalmadı :=) yogunluk kokuya karsı tabı
masallah her seyın kokusu sankı burnumda gıbı
İyi bari yemekler sorun olmuyosa en azından beslenebiliyosun. Ben karnım acıkıcak diye korkuyorum resmenSabah 1 yudum ekmek ağzımda eşim bişeyler söylüyo cevap vermiyorum soruyo da soruyo en son bağırdım suuuuusssss yutamıyorum zaten şunu diye gözlerim de dolmuş Adam şok geçirdi O derece yani yemekle olan ilişkim ama onun dışında bişi yok çok şükür istifra etmedikten sonra razıyım buna
Ölçüyorum canım hatta dur iyi aklıma geldi ölçeyim de söyleyim sanaBenimde randevu gunleri tansiyonum yukseliyor normal zamanda olcuyormusun tansiyonunu canim kac cikiyor
İnşallah canım. Geçer geçer şu 12 haftayı atlatalım daha kolay olcak herşey
ayy bende bezdım bu durumdan valla
inşallah 2 haftaya gecer. ama hiç geçmeyecekmıs gıbı, sanki hep kalacakmıs gıbı gelıyor
Şeker yüklemesını kımse tavsıye etmıyor zaten bende buyuk ıhtımal ıkısınıdr yaptırmıcam Rabbim yardımcımız olsunCanım bende ikili test ve şeker yüklemesi yaptırmama kararı aldım. Kendimi strese sokmaktan başka bir şey olmayacak çünkü
inşallah yaaİnşallah canım. Geçer geçer şu 12 haftayı atlatalım daha kolay olcak herşey
Hahhahayt aynen ::)))bende şeker yükletmesi yapmıycam. galiba canan karatay bizi baya etkilemiş
çok sık olmamakla beraber, arada oluyor canım, doktor sıkıntı görmedi, bende çok sakınmak istemiyorum açıkcası.. Biraz yavaş oluyo ama oluyokızlar cınsellık yaşayan var mı? doktor hıcbısı demedı
o yuzden bende bişi yapmıyorum :=)
doktor demedıyse tabı kı bişi olmaz
ama 3 ay gecsın dıye bakıyorum aslında :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?