- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.521
Kan sonucundan sadece cinsiyet anlasilabiliyormus bunu duydum canim.Belli bi rakamin altindaysa erkek ustundeyse kizmis diye okudum.Cnm 1 hafta sonra çıkıyormuş sonuç ama acaba bu kan testi içeriği ne neler yapıyorlar yani hiç arastırdınmı sen
Ense kalımlıgına bakıyor birde burun kemiği oluşmuşmu ona bakıyor benim bugun 11+3 tü bilginizeKan sonucundan sadece cinsiyet anlasilabiliyormus bunu duydum canim.Belli bi rakamin altindaysa erkek ustundeyse kizmis diye okudum.
Ultrasonda sadece ense kalinligi olcuyor dimi?
evet, baska konularda o da yazıyor :=)Kan sonucundan sadece cinsiyet anlasilabiliyormus bunu duydum canim.Belli bi rakamin altindaysa erkek ustundeyse kizmis diye okudum.
Ultrasonda sadece ense kalinligi olcuyor dimi?
Ben senin sorunu yanlis anlasimisim sanirim sen ikili test ne ise yariyor diyemi sordun bende sadece cinsiyet demisimde kafam karisti :))Ense kalımlıgına bakıyor birde burun kemiği oluşmuşmu ona bakıyor benim bugun 11+3 tü bilginize
Sorma 50 alti erkekmis 50 ustu kizmis ama tutmayanlarda olmus tabi forumlarda :) tatli yada eksi yiyerek tahmin etmeye benziyor:)evet, baska konularda o da yazıyor :=)
evet aynenSorma 50 alti erkekmis 50 ustu kizmis ama tutmayanlarda olmus tabi forumlarda :) tatli yada eksi yiyerek tahmin etmeye benziyor:)
Ben senin sorunu yanlis anlasimisim sanirim sen ikili test ne ise yariyor diyemi sordun bende sadece cinsiyet demisimde kafam karisti :))
canim gozun aydin darisi basimiza burun kemiginede bakiliomus galiba bakildimi canim senindededimki ikili testte kan alıyorlarya içeriği ne hangi değerlere bakıyorlar dedim AMA neyse ben baktim internetten serbest betahcg ye bakiyolarmis bitane daha vardi bide ona bakiyorlarmis dogru soyledin betahcg 50 nin altinda cikarsa erkek oluyormus bende oyle duydum
:=) senınkı bişi demiş geneSurrender canim bizde ogrendigimzden beri ellesmioz birbirimize :) doktor 1 hafta yasak demisti smdide 3 ay gecmeden korkuoruz hatta ben 4 aylik olsun diorm ama nornal dogumuda kolaylastirio diolr bilmiom artik hayirlisi hakkimizda :)
Bakiyor cnm simdilik sukur sorun yoktu kan sonucuda ciksin ona gore kesin belli olacakcanim gozun aydin darisi basimiza burun kemiginede bakiliomus galiba bakildimi canim seninde
amin canim benimBakiyor cnm simdilik sukur sorun yoktu kan sonucuda ciksin ona gore kesin belli olacakRabbim hepimize saglikli Eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin
cokta onemli degil aslinda olmasada olur :) ama esime kiyamiorum bisi demio o benden cok dikkt edio ama ole halsizlik varki zaten koltukta sizip kalıyorum. bi arkdsm bu konuda uzman dokt sormus 15 gnde 1. 1 kere izin veriorum demis cok olursa kasilmada cok olur dusuk olabilir demis ama bilmiorm ayda 1 yeter bence yaa:=) senınkı bişi demiş gene
benımkı hiçbişi demedı :=) ılk 3 ay tehlıkelıdır yaa
deseydı bıle olmazdı heralde :=) 3. aya 2 hafta kaldı
canım canan karatayın söylediğine göre zararlı bende biraz araştırdım gelişmiş hiçbir ülkede bu test uygulanmıyor bana kadının açıklamaları gayet mantıklı geldi. tarama testlerine gelince onların bi zararı yok kan sonuçları ve ultrasaon değerleri karşılaştırılıyor ama ben bebeğim ne olursa olsun doğurcam diyosan gebeliğinde kafanın rahat olması için yaptırmayabiliyosun
hahaaa esimde bugun bana masaj yapsana dedi bende sen bana yap kadinlar kulubunde milletin kocasi yapio dedim bende bi girim suraya yaa dedi merak ediolar :)))kızlarrrr eşim sürekli bu sayfadayım diye merak ediyordu içeriği gün gün hamilelik takvimimi inceliyordu. en son ben de ocak babaları diye sayfa açacam diyobizi kıskandı
Yaaa eger ikizse kan degerlerinden nasil anlasilir pekidedimki ikili testte kan alıyorlarya içeriği ne hangi değerlere bakıyorlar dedim AMA neyse ben baktim internetten serbest betahcg ye bakiyolarmis bitane daha vardi bide ona bakiyorlarmis dogru soyledin betahcg 50 nin altinda cikarsa erkek oluyormus bende oyle duydum
Anammmmm onu bilmiyozzzYaaa eger ikizse kan degerlerinden nasil anlasilir peki
Hahaha yaa herkes tahminler falan yapiyoda ben hicbirine fikir yurutemiyommAnammmmm onu bilmiyozzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?