2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm 1 hafta sonra çıkıyormuş sonuç ama acaba bu kan testi içeriği ne neler yapıyorlar yani hiç arastırdınmı sen
Kan sonucundan sadece cinsiyet anlasilabiliyormus bunu duydum canim.Belli bi rakamin altindaysa erkek ustundeyse kizmis diye okudum.
Ultrasonda sadece ense kalinligi olcuyor dimi?

Kan sonucundan sadece cinsiyet anlasilabiliyormus bunu duydum canim.Belli bi rakamin altindaysa erkek ustundeyse kizmis diye okudum.
Ultrasonda sadece ense kalinligi olcuyor dimi?
Ense kalımlıgına bakıyor birde burun kemiği oluşmuşmu ona bakıyor benim bugun 11+3 tü bilginize

Ense kalımlıgına bakıyor birde burun kemiği oluşmuşmu ona bakıyor benim bugun 11+3 tü bilginize
Ben senin sorunu yanlis anlasimisim sanirim sen ikili test ne ise yariyor diyemi sordun bende sadece cinsiyet demisimde kafam karisti :))

Ben senin sorunu yanlis anlasimisim sanirim sen ikili test ne ise yariyor diyemi sordun bende sadece cinsiyet demisimde kafam karisti :))
dedimki ikili testte kan alıyorlarya içeriği ne hangi değerlere bakıyorlar dedim AMA neyse ben baktim internetten serbest betahcg ye bakiyolarmis bitane daha vardi bide ona bakiyorlarmis dogru soyledin betahcg 50 nin altinda cikarsa erkek oluyormus bende oyle duydum

canim gozun aydin darisi basimiza burun kemiginede bakiliomus galiba bakildimi canim seninde

Surrender canim bizde ogrendigimzden beri ellesmioz birbirimize :) doktor 1 hafta yasak demisti smdide 3 ay gecmeden korkuoruz hatta ben 4 aylik olsun diorm ama nornal dogumuda kolaylastirio diolr bilmiom artik hayirlisi hakkimizda :)

Surrender canim bizde ogrendigimzden beri ellesmioz birbirimize :) doktor 1 hafta yasak demisti smdide 3 ay gecmeden korkuoruz hatta ben 4 aylik olsun diorm ama nornal dogumuda kolaylastirio diolr bilmiom artik hayirlisi hakkimizda :)
:=) senınkı bişi demiş gene
benımkı hiçbişi demedı :=) ılk 3 ay tehlıkelıdır yaa
deseydı bıle olmazdı heralde :=) 3. aya 2 hafta kaldı

canim gozun aydin darisi basimiza burun kemiginede bakiliomus galiba bakildimi canim seninde
Bakiyor cnm simdilik sukur sorun yoktu kan sonucuda ciksin ona gore kesin belli olacak Rabbim hepimize saglikli Eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin

:=) senınkı bişi demiş gene
benımkı hiçbişi demedı :=) ılk 3 ay tehlıkelıdır yaa
deseydı bıle olmazdı heralde :=) 3. aya 2 hafta kaldı
cokta onemli degil aslinda olmasada olur :) ama esime kiyamiorum bisi demio o benden cok dikkt edio ama ole halsizlik varki zaten koltukta sizip kalıyorum. bi arkdsm bu konuda uzman dokt sormus 15 gnde 1. 1 kere izin veriorum demis cok olursa kasilmada cok olur dusuk olabilir demis ama bilmiorm ayda 1 yeter bence yaa

kızlarrrr eşim sürekli bu sayfadayım diye merak ediyordu içeriği gün gün hamilelik takvimimi inceliyordu. en son ben de ocak babaları diye sayfa açacam diyo bizi kıskandı

ayy bende yaptırmıyım ozaman canım ya

kızlarrrr eşim sürekli bu sayfadayım diye merak ediyordu içeriği gün gün hamilelik takvimimi inceliyordu. en son ben de ocak babaları diye sayfa açacam diyo bizi kıskandı
hahaaa esimde bugun bana masaj yapsana dedi bende sen bana yap kadinlar kulubunde milletin kocasi yapio dedim bende bi girim suraya yaa dedi merak ediolar :)))

kizlar seker yuklemesi icin sunu soyleyeyim tabiki karar herkesn kendisinin ama arkadsm yuklemeye gttgnde doktra demis oda delinin teki cikti kuyuya tas atti herkes onu cikarmaya calisio yukleyecegmz seker 2 kup seker degerinde hicmi bu sekeeri almio vucudunuz demiş ole.diyince mantikli gelip arkdsm yaptrms birde allah korusun cocukta seker hast ile ilgili bi durum oldgnda anne karninda tedavi ediliomus eger edilmezse veya yapilmayip bilinmezsr dogumlardada olumle karsilasabiliolarmis allah korusun. ben ne gerekiosa yaptricam en azndan bunun anne karnnda tedavisi var

Yaaa eger ikizse kan degerlerinden nasil anlasilir peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…