- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.501
Canım mutlaka doktora görün, bebeğin depolarından da besleniyor korkma ama bir doktora git, dirençsiz kalma, ilaç yazsın sana, bide tavsiyem evde kalma yakında kim varsa ona git kal bir kaç gün etkisini göreceksin.. Benim hafif bulanmaya başladı geldim anneme çook iyiyim çok şükür.. Kafan dağılır hemKızlar bu bulantılar ve istifralat beni mafettı kan kusuyorum artık ıkı gundur mıgdemde hıcbırsey kalmadı 3 gun once yemıstım en son bugun saat 2 gıhı meyve suyu ıctım oda gerı geldı bebegıme bırsey olmaz degıl mı o sımdı benden mı beslenıyor be onerırsınız serum mu taktırsam acaba cok kotuyum
Bana ailem cok uzak kayınvalıdem bır alt katta oturuyor o bana gel dıyor :) kotuyum dedım doktora gıtsek ne yapabılırler dedı yapcakları bırsey yok normal kusmaların dedı ben daha ne dıyım kuzum annemıde cok ozledımCanım mutlaka doktora görün, bebeğin depolarından da besleniyor korkma ama bir doktora git, dirençsiz kalma, ilaç yazsın sana, bide tavsiyem evde kalma yakında kim varsa ona git kal bir kaç gün etkisini göreceksin.. Benim hafif bulanmaya başladı geldim anneme çook iyiyim çok şükür.. Kafan dağılır hem
evet şuan bir yerlerden beslenıyor o konuda rahat ol :=)Kızlar bu bulantılar ve istifralat beni mafettı kan kusuyorum artık ıkı gundur mıgdemde hıcbırsey kalmadı 3 gun once yemıstım en son bugun saat 2 gıhı meyve suyu ıctım oda gerı geldı bebegıme bırsey olmaz degıl mı o sımdı benden mı beslenıyor be onerırsınız serum mu taktırsam acaba cok kotuyum
biz öğrendıkten sonra hiç yapmadıkÇ
çok sık olmamakla beraber, arada oluyor canım, doktor sıkıntı görmedi, bende çok sakınmak istemiyorum açıkcası.. Biraz yavaş oluyo ama oluyo
Kayınvaliden iyi bir insansa git, hazırladığım veya evde kokan şeyleri yemek de etkiler.. Git kal biraz yemekler yapsın sanaaa :)Bana ailem cok uzak kayınvalıdem bır alt katta oturuyor o bana gel dıyor :) kotuyum dedım doktora gıtsek ne yapabılırler dedı yapcakları bırsey yok normal kusmaların dedı ben daha ne dıyım kuzum annemıde cok ozledım
Ahahahhah bazen acıyorum adama, çok dillendirmiyor ama sabrediyordu zor zorr :)) doktor da bi sakınca yok diyince boşuna işkence etmeyeyim dedim :)biz öğrendıkten sonra hiç yapmadık
ben bır nevii 3 ayı gecırmeye baktım :) zaten bır sorun olsaydı doktora soylerdı
ama onu bahane ettım eşime hep
Yok canım ınıyorum o kokularda benı perişan edıyor bılmıyorum ne yapcaz boleKayınvaliden iyi bir insansa git, hazırladığım veya evde kokan şeyleri yemek de etkiler.. Git kal biraz yemekler yapsın sanaaa :)
Benimde normalde 12/6 cikiyor randevu zamani 15/8 gibi cikiyor benimde doktor ultrasonla bakarken resmen kalbim karnim giboydi karnim atiyordu o kadar heyecanlaniyorum simdi hergun olciyorum tansiyonumu doktora gidince gosterecegimÖlçüyorum canım hatta dur iyi aklıma geldi ölçeyim de söyleyim sanaGenelde 10/6 yada en fazla 11/7 fln çıkıyo nabzım da 85-95 arası değişiyo. Şuan 11/8 çıktı canım nabzım da 86.senin nasıl genelde. Benim randevu zamanı 13/9 oluyo nabzım da bikez 132ye çıktı bi kez de 105
ınsan cekınıyor yapmaya aslındaAhahahhah bazen acıyorum adama, çok dillendirmiyor ama sabrediyordu zor zorr :)) doktor da bi sakınca yok diyince boşuna işkence etmeyeyim dedim :)
Kalp atisina kanama oldugu icin 3 gun once gitmistik bidaha kanaman olmassa 1 ay sonra yani 11.hafta gel demisti.kızlar kalp atımından sonra doktorunuz hangi aralıkta randevu verdi benimki iki iki buçuk haftada bir çağırıyor normal mi
eee cınsıyet için bişi demedı mı? :=)Kızlarrrrr ben gittim doktora ikili test için ultrasonda sorun çıkmadı şukur kan sonucu 1 hafta sonra çıkacakinş kan da iyi çıkarsa rahatlıcam şimdilik...
Elevitte domuz jelatini varmis diye demistim canim.Decavitte sıkıntı yokmuş nasil bebisin buyumusmu annesiBirde doktor artık folik bırak decavit e basla dedi decavit iyi olandı dimi domuz karısımı hangisiydi ya
Yaaa demediii tahmin ne hocam dedik yinede söylemedi zaten bacakları kapatmıstı acık değildi kolları oynuyodu cokkk tatlıydıııı yaaeee cınsıyet için bişi demedı mı? :=)
İyi ozaman decavit yazdı doktor...buyumusss bebişimmm kolları nasıl oynatıyodu yuzunu kapatıyordu arada çokk seker yaaa buyumuss minnoşumm ense kalınlıgı 0,91 cıktıElevitte domuz jelatini varmis diye demistim canim.Decavitte sıkıntı yokmuş nasil bebisin buyumusmu annesi
e hep aynı pozısyonda mıydı kı?Yaaa demediii tahmin ne hocam dedik yinede söylemedi zaten bacakları kapatmıstı acık değildi kolları oynuyodu cokkk tatlıydıııı yaa
Cnmm herkesinki farklı işte benimki gostermedi kendini sadece kolları oynuyordu arada bacakları oynuyordu cinsiyet belli olmadı malesef doktor randevu vermedi bana ister 3 hafta sonra ister bir ay sonra gel dedi...14 haftada kesin cinsiyeti soylerim dedi hıhhhhhhe hep aynı pozısyonda mıydı kı?
12. hafta da öğrenen cok kişi var
benım umudum oydu ama bakıcayarın 11. haftaya gırcez
Masallah yaa ne guzel canim...benimkide oyledir insallah bende ctesi 11+4 oluyorum :))İyi ozaman decavit yazdı doktor...buyumusss bebişimmm kolları nasıl oynatıyodu yuzunu kapatıyordu arada çokk seker yaaa buyumuss minnoşumm ense kalınlıgı 0,91 cıktı
Cnm 1 hafta sonra çıkıyormuş sonuç ama acaba bu kan testi içeriği ne neler yapıyorlar yani hiç arastırdınmı senMasallah yaa ne guzel canim...benimkide oyledir insallah bende ctesi 11+4 oluyorum :))
Ense kalinligi icin önceden bakmistim netten 3 alti iyiymis zaten seninkide iyi bence test sonucu ne zaman cikiyor saglikla kucagina al insallah tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?