- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.281
Sör bugün ki kahvaltımız
Yarım muz+ 1 Kaysı+ 2 tane beyaz dut + 2 tane kuru üzüm+ yarım Bebek ekmeği+keçi peyniri karıştırıp bilendır yaptım bayıl
Normalde ayrı ayrı veriyordum ama bunu yedi sevdi ilk defa böyle bişey hazırladım
Kiblemişlerdir aylaklar çetesi çoktanbok dedi ..
Aha atom Bok dedi. ..
Bok dedin ..sen gerçekten bok dedin...
Tam 70.00 ı görmüştüm ki bayramdan beri memleketteyimKızaaaooom cisriiiiiüüüknerdesin sean.
Lolu zayıfladın mı
Eymentaa ben uyucam
Geçmiş olsun eymentaAmeliyat oldum 5gün önce yatiyorum ..yatiyorum derken kendi islerimi yapabiliyorum dayanamiyorum yatmaya..Eymen de iyi cok sukur.. Karni doydu uyudu simdi
Seninki tatli yiyor mu? Sukret :) benimki ne meyve seviyor ne de pekmez. Agzini kitliyo. :)birbirlerinin aynıları..
İşi gücü tatlı koy yesin
Kahvaltı yaparken dibinde izler kalmış böğürtlen reçeli tabağını eline verdik ..yaladıbizde rahat yedik
Sonra tabağı attı kırıldıçok hoşumuza gitti masamızı talan etmesi..kaş göz olayı değil bu ışık hızı
Gecen gunde oyle dedim, sabaha kalmadi yaniKiblemişlerdir aylaklar çetesi çoktan
O gece kiblenen kibleneydiGecen gunde oyle dedim, sabaha kalmadi yanicokda fifi
Kesinlikle almayacağım. Sakın sende almaErkek bebek anneleri yurutec almayi dusunuyo musunuz istemiyorm ama kararsizlik icindeyim
Annemlerin oturduğu mahallede bir kız çocuğu öldü bu yüzden. Doktorlar susuzluğa bağlamışkızlar, '' sütüm yeter, ilk 6 ay anne sütü, suya gerek yok'' tarzında asla düşünmeyın. doktorlar her zaman dogruyu bılmıyorlar. en basıtı çişli bezınden yola cıkın ve su verın
havalar cok sıcak
sudan ölen oldu mu hiç?
Düğme gibi sıkıyola dimiSeninki tatli yiyor mu? Sukret :) benimki ne meyve seviyor ne de pekmez. Agzini kitliyo. :)
Tam 70.00 ı görmüştüm ki bayramdan beri memleketteyim
Saldım gitti
Sanırım 75 e yaklaştım
Göbeğim lömbürlönk yağ
Bizim grupta zayıflama sayfasına üye oldum belki azcık gaza gelirim diye
(Kiblenirsem hakkını helal et pembe)işgüzar çok
Sen ne durumdasın yağlarınla
Almayi dusunmuyorm ama kp kv muhalefet oluyolar iste nolcak herkes onda buyumus mus felan laf anlatamyrm neyse almyrm yaa bi daha konusurlarsa ağızlarının payini veririmKesinlikle almayacağım. Sakın sende alma
Canım burada bir üye bebeğinin ayaklarının ucuna basarak yürüdüğünü, bir türlü düz bastıramadığını yazmıştı, hangi konularda şimdi hatırlayamıyorum, neyse, yürüteç kullanmış. Hemde erkek çocuk için yürütec tavsiye etmiyor doktorlar. Şu herşeyi çok bilen, herkesle kıyaslayan kv kp elti görümce dörtlüsü çok sıkıcıAlmayi dusunmuyorm ama kp kv muhalefet oluyolar iste nolcak herkes onda buyumus mus felan laf anlatamyrm neyse almyrm yaa bi daha konusurlarsa ağızlarının payini veririm
benimki emzik almadı. rahatım.hep AynIlar anacım hep Aynilar vallahi Allah bize katbekat sabır versin Benim kendi babamda emziği ağzından düşürüyor diye bal sürelim pekmez sürelim bak nasıl tutar diyordu En son dayanamadım dedim ki Vallahi ben Korkumdan sizle bebeyi yan yana yalnız bırakmam.hafta sonu da Kaynanam masada başka birinin içtiği yarım bardak suyu içiriyordu az daha zor elinden aldım cildirmamak elde değil
geçmiş olsun.Ameliyat oldum 5gün önce yatiyorum ..yatiyorum derken kendi islerimi yapabiliyorum dayanamiyorum yatmaya..Eymen de iyi cok sukur.. Karni doydu uyudu simdi
Zillos yaa mavis ooEk gıda zor değilmiş de .. yedirmesi
Benim kızım çok kucakçı nasıl hazırlayacam diyordum. Bi şekilde halloluyormuş o. Hemde çok zevkli onun için bir şeyler hazırlamak bence. Ama o minnak ağız kitlenmiyor mu ah o minnak ağızgülerken ağzına sokuşturuyordum ağzını açmadan gülmeyi öğrendi köpek
nesli_ankara06 slm senin bebeğinde çok sık uyanıyodu ama gece verdiğin mamayla düzeldiğini yazmıştın bi sayfada ama bulamadım.yatmadan önce ne veriyosun bebişine bi yardım sana zahmet çok yoruldum 2saatte bi uyanıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?