2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım biliyo musun bilmiyorum ama dut bir yıl yasak hatta iki yıl yazan yerler bile var

Kızaaaooom cisriiiiiüüük nerdesin sean.

Lolu zayıfladın mı

Eymentaa ben uyucam
Tam 70.00 ı görmüştüm ki bayramdan beri memleketteyim
Saldım gitti
Sanırım 75 e yaklaştım
Göbeğim lömbürlönk yağ
Bizim grupta zayıflama sayfasına üye oldum belki azcık gaza gelirim diye
(Kiblenirsem hakkını helal et pembe)işgüzar çok
Sen ne durumdasın yağlarınla

Seninki tatli yiyor mu? Sukret :) benimki ne meyve seviyor ne de pekmez. Agzini kitliyo. :)

Annemlerin oturduğu mahallede bir kız çocuğu öldü bu yüzden. Doktorlar susuzluğa bağlamış

lanet yağ..lanet göbek..

Almayi dusunmuyorm ama kp kv muhalefet oluyolar iste nolcak herkes onda buyumus mus felan laf anlatamyrm neyse almyrm yaa bi daha konusurlarsa ağızlarının payini veririm
Canım burada bir üye bebeğinin ayaklarının ucuna basarak yürüdüğünü, bir türlü düz bastıramadığını yazmıştı, hangi konularda şimdi hatırlayamıyorum, neyse, yürüteç kullanmış. Hemde erkek çocuk için yürütec tavsiye etmiyor doktorlar. Şu herşeyi çok bilen, herkesle kıyaslayan kv kp elti görümce dörtlüsü çok sıkıcı

benimki emzik almadı. rahatım.
iyiniyetliler ama yanlış yoldalar. söylendik mi pipirikli oluyorsun.
geçen hastanedeydik. kadının teki önümüzden geçerken birden çocuğa yöneldi ağzını yumuşladı. ağzına değdi eli.
sonra geçti gitti. mendili çıkarıyordum. babası yapma dedi.
ya hastanedesin çocuğu niye elliyorsun. hadi sev tamam ağzı niye...
gelde sinir olma..

Ameliyat oldum 5gün önce yatiyorum ..yatiyorum derken kendi islerimi yapabiliyorum dayanamiyorum yatmaya..Eymen de iyi cok sukur.. Karni doydu uyudu simdi
geçmiş olsun.

Ek gıda zor değilmiş de .. yedirmesi
Benim kızım çok kucakçı nasıl hazırlayacam diyordum. Bi şekilde halloluyormuş o. Hemde çok zevkli onun için bir şeyler hazırlamak bence. Ama o minnak ağız kitlenmiyor mu ah o minnak ağız gülerken ağzına sokuşturuyordum ağzını açmadan gülmeyi öğrendi köpek

Zillos yaa mavis ooBenimkine akşam ari mama yaptim. Kasik gelene kadar cildiriyo, kafayı kaldirip birde tabaga bakiyo aldimi diye eli kolu durmuyo senin minnos biraz zilli. Yeni seyler ogreniyor sıpiskolar.

Canim ben ari mama gece 7 tahilli olandan veriyorum yatmadan önce iyi uyuyo dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…