- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.301
Aynen her sefernde bi kiyaslama yok gorumcemin kizi tombul tombulmus 6 aylikken desteksiz otryoms blmem ne benm cocuguma zayf diyo 5 aylikken 7 bucuk kiloydu daha ne olcak bilmyrm hem kendi diyo gorumcemin kizi hep uyurmus benm oglan gunduz 2 saat uyusa sukredyorm ee benmkide emekliyo mesela smdi onla kiyaslasn hadiCanım burada bir üye bebeğinin ayaklarının ucuna basarak yürüdüğünü, bir türlü düz bastıramadığını yazmıştı, hangi konularda şimdi hatırlayamıyorum, neyse, yürüteç kullanmış. Hemde erkek çocuk için yürütec tavsiye etmiyor doktorlar. Şu herşeyi çok bilen, herkesle kıyaslayan kv kp elti görümce dörtlüsü çok sıkıcı
haklı olabilirsin nesliCanım ek gıdaya başlayan belki doymuyirdur ondan böyledir uykusu ben de yaklaşık bir buçuk ay gece gündüz uyku yoktu erken erken dedim ek gıda için ama doymuyorlar artik ben bir haftadır yoğurt meyve püresi veriyorum günde bir iki kez o bile farkefiyir inan gece uykusu düzeldi ben de çok yorulmustum artik bir dene istersen bebek biskuvisi yaptım bugün sur verdiğin tarife gire tadı güzel oldu bakalım aksam verecem umarım pasa da beğenir
tam da dediğin gibi atomNaber kizlar? Ne kadar boktan hersey...
aynen kıazzzValla artik dayanacaklar.. Agliyolarsa da aglasinlar iki dk bes dk :/
babam beni görüyo diyo kiAynı benim bebegimzati tükendim artık çocuk büyütmek iğneyle kuyu kazmak gibi bisey
çok haklısın tatlımH hiuf
şu ek gıda olayını gözünüzde çok büyütüyorsunuz, burayı okudukça insan bilmese dağ deliyoruz zanneder hani.
Ben sana bir şey diyeyim mi; emin ol ek gıdaya geçince daha adam akıllı doyacak, sen de o da daha rahat edeceksiniz.
Zaten streslisin, bence bir de bu ek gıda işini gözünde büyütme, şu gün şu hafta deme hatta, ilk fırsatta meyve püresi sebze püresi hangisi kolayına geliyorsa başla.
Bizim doktor ilk hafta meyve püresi, sonra sebze püresi verdi, şimdi 3. haftadayız, bu hafta yoğurt, 2 gün uğraştım keçi sütünden keçi mayasıyla yoğurt yapayım diye, olmadı olmadı. Döktüm lavaboya, hiç kafamı sıkamam. Yarın inek sütü ile deneyeceğim. Ama mesela sebze püresine bayılıyor, o çok hayat kurtarıcı oldu benim için.
İnan bak karnı güzel doydukça sen de o da daha mutlu ve rahat günler geçireceksiniz.
Allah can sağlığı versin zaten, evlatlarımızı koruyabilecek güç versin bizlere, karınları öyle de böyle de doyar evelallah!
ne mi yazzne yazayım yaaev...
Kayfemi elime aldım..
Bitene gada yazarık
Oğlan parkelerde sürtüyo ..vileda elimde yaşıyorum..saçımı çok çekiyo bide dökülüyor..migrostan minerali su alcez ..dohtor dedi
aaaaaaa geçmiş olsunnnnnAmeliyat oldum 5gün önce yatiyorum ..yatiyorum derken kendi islerimi yapabiliyorum dayanamiyorum yatmaya..Eymen de iyi cok sukur.. Karni doydu uyudu simdi
of beeeeeeeeBu ağşam bamya vardı ..kilosu 4.5 teladen aldık..akşam yapacaktım ki bizim muş yine dışarılarda meydanlarda
Eee beğimede yeleği giyip sokaklara düşmek
Bamya yarına sarktıbenime yarın bamyem var
Tesekkürler canım cumartesi 6.ay doluyo başlıcam inş. İşe yararCanim ben ari mama gece 7 tahilli olandan veriyorum yatmadan önce iyi uyuyo dene istersen
blw başlamak için oturtmaya başladım
yoksa hiç niyeti yok gibi
5 sn gibi kısa sürelerde normal oturur şekilde tutuyorum
ama hiç duramıyo düşüyo garibim
destekli oturttuğumda kendisi hiç sabit durmuyo sıkılıyo
Canım iki saat iyiymis benim saatte bir kalkıyordu canım kaşık maması verdim her cesit ama yeniyor ben de yoğurt meyve püresi veriyorum gün içinde aksam da çorba yada kendim bebek biskuvisi yaptım meyveyle onu veriyorum uykusu biraz düzeldi şükürnesli_ankara06 slm senin bebeğinde çok sık uyanıyodu ama gece verdiğin mamayla düzeldiğini yazmıştın bi sayfada ama bulamadım.yatmadan önce ne veriyosun bebişine bi yardım sana zahmet çok yoruldum 2saatte bi uyanıyoo
siz bu derecelere sıcak mı diyorsunuz. biz burda o derecedeyken şükrediyoruz serinledik diye.Dun bura cok sicakti.. 28-30derece idi.. Yilin en sicak gunuydu ve bugun de oyle olacakmis. Yani yaz btcek nerdeyse ve ilk yaz gunleri.. Herneyse bebe dun zor uyudu,sicaga hic gelemiyo yazik orda sizinkiler napio ;( ve biz de gidince of valla cok kotu olcak yaa
siz bu derecelere sıcak mı diyorsunuz. biz burda o derecedeyken şükrediyoruz serinledik diye.
bir ara 40lara dayandı. çocuk durduğu yerde terliyordu. hergün yıkıyorum. yoksa cildi hemen kızarıyor terden.
Canım iki saat iyiymis benim saatte bir kalkıyordu canım kaşık maması verdim her cesit ama yeniyor ben de yoğurt meyve püresi veriyorum gün içinde aksam da çorba yada kendim bebek biskuvisi yaptım meyveyle onu veriyorum uykusu biraz düzeldi şükür
Tesekkürler canımCanım iki saat iyiymis benim saatte bir kalkıyordu canım kaşık maması verdim her cesit ama yeniyor ben de yoğurt meyve püresi veriyorum gün içinde aksam da çorba yada kendim bebek biskuvisi yaptım meyveyle onu veriyorum uykusu biraz düzeldi şükür
Ameliyat oldum 5gün önce yatiyorum ..yatiyorum derken kendi islerimi yapabiliyorum dayanamiyorum yatmaya..Eymen de iyi cok sukur.. Karni doydu uyudu simdi
Komplo teorisi dinlemekten beynim yandı, kafayı yemek üzereyim.Bir cogumuz boyleyizdir saniyorum.. Allah bir an once huzur versin, turk insanina. Mala bagladim iyicekimseyle dertlesemiyorsun bile... Herkes uzman anasini satayim memlekette, herkes analist.
UgrasiyomPembedon5 .. Dun moralim bozuktu giremedim..
oyy.. tamam bişey demedim. trip yapma.
Evet cnm normalde 10larda seyrediyor.. Su yaz ayinda bile bise alacakken cocuga' yazin giyer' diyip sonra ztn yaz mevsiminde oldugumuzun farkina variyoruz dusunben de sicak iklim insaniym da vallahi alismis bunyem hemen bu havaya.. Bebek icin ozellikle cok zor
Aynen oyle annisko.. bunye alisinca iste mesela.. Havalar serinlesin de bebisler rahatlasnoyy.. tamam bişey demedim. trip yapma.
çocukta alışık olmayınca zorluk yaşar tabi.
izmire gittiğimizde çocuk su içinde uyanıyordu. üstünde sadece atlet var, üstü açık olduğu halde.
mesela bir günde esiyordu. gayet güzeldi hava. görümcemler dediki hava serinledi. bize göre sıcaktı bile.
düşün yani. alışınca böyle oluyor.
aynı bizimkide cisrikcim yaBenimki 1haftadir oturuyor cnm ama hala dik degil.. Hep one yana gidiyo. Arkdsa gitmistik,ikea sandalyesi var onlarin. Oturttum da bebisim hala one dusuyor. Cnm daha erkense ertelicez zaten.. O zmna kdr kendimiz baslariz pure seklinde vs. Ama ben dun az bise muzu ezdim sevio ya.. Pure gbi oldu ama oyle yemedi. Kendi eliyle tutup yedi.. Deliloo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?