2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen her sefernde bi kiyaslama yok gorumcemin kizi tombul tombulmus 6 aylikken desteksiz otryoms blmem ne benm cocuguma zayf diyo 5 aylikken 7 bucuk kiloydu daha ne olcak bilmyrm hem kendi diyo gorumcemin kizi hep uyurmus benm oglan gunduz 2 saat uyusa sukredyorm ee benmkide emekliyo mesela smdi onla kiyaslasn hadi

haklı olabilirsin nesli
senin çektiklerinide biliyorum tatlım
aslında bu aralar sütüm iyi gibi
gece uykusu maşallah çok düzenli
3 saatte bir uyanıyo
gündüzde sıkıntı var
ev çok sıcak belkide ondandır

Naber kizlar? Ne kadar boktan hersey...
tam da dediğin gibi atom
ben hala toparlanamadım
ilk iki gün aç , sıfır uyku , hırpalanmış ses tellerimle zombi gibi dolandım
şimdide kendimi eve hapsettim
çıkamaz oldum hiç bir yere
endişe korku bla bla ...

Valla artik dayanacaklar.. Agliyolarsa da aglasinlar iki dk bes dk :/
aynen kıazzz
zati bi edepsiz oldu ki sorma gitsin
nerde o sesi soluğu çıkmayan bebe
ayak tepiştirmeler
kendini sıkmalar,
çığlıklar
bağırmalar

gerçi bebe de haklı napsın
anası deli normal mi olsun

Aynı benim bebegim zati tükendim artık çocuk büyütmek iğneyle kuyu kazmak gibi bisey
babam beni görüyo diyo ki
ben siz büyürken yanınızda olmadığım için hiç anlamamışım
bebek büyütmek ne zormuş
kız tuvalete bile gidemiyo diye her yerde anlatıyo

çok haklısın tatlım
bende aynı senin gibi düşünüyorum
ek gıdaya geçince daha da iyi doyacağını tahmin ediyorum tabi yerse inşallah
kuzum ben eğer nasp olursa blw yapmak istiyorum
o nedenle bekliyorum
dik oturması lazım ya boğaza kaçmaması için
blw olmasaydı eğer bende başlardım pürelere filan
ama mecbur bekliom

ne yazayım yaaev...
Kayfemi elime aldım..
Bitene gada yazarık
Oğlan parkelerde sürtüyo ..vileda elimde yaşıyorum..saçımı çok çekiyo bide dökülüyor..migrostan minerali su alcez ..dohtor dedi
ne mi yazz
eskisi gibi
şuan yaşamda hiç bir şey eskisi gibi değil
sen yaz da bari topik eskisi gibi olsun

Ameliyat oldum 5gün önce yatiyorum ..yatiyorum derken kendi islerimi yapabiliyorum dayanamiyorum yatmaya..Eymen de iyi cok sukur.. Karni doydu uyudu simdi
aaaaaaa geçmiş olsunnnnn
haberim yoktu
Rabbim acil şifalar versin

Bu ağşam bamya vardı ..kilosu 4.5 teladen aldık..akşam yapacaktım ki bizim muş yine dışarılarda meydanlarda
Eee beğimede yeleği giyip sokaklara düşmek
Bamya yarına sarktı benime yarın bamyem var
of beeeeeeee
offffffffffffffffffff
..............
(yorumsuz)

eskiden böyle haberler vardı
biliyonuz mu
görüntüyü yayınlardı
alttan ne spiker sesi gelirdi
ne de bir manşet
sadece yorumsuz yazıyordu

blw başlamak için oturtmaya başladım
yoksa hiç niyeti yok gibi
5 sn gibi kısa sürelerde normal oturur şekilde tutuyorum
ama hiç duramıyo düşüyo garibim
destekli oturttuğumda kendisi hiç sabit durmuyo sıkılıyo

Benimki 1haftadir oturuyor cnm ama hala dik degil.. Hep one yana gidiyo. Arkdsa gitmistik,ikea sandalyesi var onlarin. Oturttum da bebisim hala one dusuyor. Cnm daha erkense ertelicez zaten.. O zmna kdr kendimiz baslariz pure seklinde vs. Ama ben dun az bise muzu ezdim sevio ya.. Pure gbi oldu ama oyle yemedi. Kendi eliyle tutup yedi.. Deliloo

Dun bura cok sicakti.. 28-30derece idi.. Yilin en sicak gunuydu ve bugun de oyle olacakmis. Yani yaz btcek nerdeyse ve ilk yaz gunleri.. Herneyse bebe dun zor uyudu,sicaga hic gelemiyo yazik orda sizinkiler napio ;( ve biz de gidince of valla cok kotu olcak yaa

Canım iki saat iyiymis benim saatte bir kalkıyordu canım kaşık maması verdim her cesit ama yeniyor ben de yoğurt meyve püresi veriyorum gün içinde aksam da çorba yada kendim bebek biskuvisi yaptım meyveyle onu veriyorum uykusu biraz düzeldi şükür

siz bu derecelere sıcak mı diyorsunuz. biz burda o derecedeyken şükrediyoruz serinledik diye.
bir ara 40lara dayandı. çocuk durduğu yerde terliyordu. hergün yıkıyorum. yoksa cildi hemen kızarıyor terden.

siz bu derecelere sıcak mı diyorsunuz. biz burda o derecedeyken şükrediyoruz serinledik diye.
bir ara 40lara dayandı. çocuk durduğu yerde terliyordu. hergün yıkıyorum. yoksa cildi hemen kızarıyor terden.

Evet cnm normalde 10larda seyrediyor.. Su yaz ayinda bile bise alacakken cocuga' yazin giyer' diyip sonra ztn yaz mevsiminde oldugumuzun farkina variyoruz dusun ben de sicak iklim insaniym da vallahi alismis bunyem hemen bu havaya.. Bebek icin ozellikle cok zor

Demek firfir pasa karnini baska seylerle de doyurmak istiyormus

Ameliyat oldum 5gün önce yatiyorum ..yatiyorum derken kendi islerimi yapabiliyorum dayanamiyorum yatmaya..Eymen de iyi cok sukur.. Karni doydu uyudu simdi

Çok geçmiş olsun eymentaa, Allah bir daha göstermesin.

Bir cogumuz boyleyizdir saniyorum.. Allah bir an once huzur versin, turk insanina. Mala bagladim iyice kimseyle dertlesemiyorsun bile... Herkes uzman anasini satayim memlekette, herkes analist.
Komplo teorisi dinlemekten beynim yandı, kafayı yemek üzereyim.
Ugrasiyom Pembedon5 .. Dun moralim bozuktu giremedim..

Hayırdır Cisrik, neye moralin bozuk?

Lütfen tuvalet muhteviyatınızı burada yazmayın, gerçekten artık tadı kaçmaya başladı.
Ki sizi özelden de ikaz etmiştim sizde tamam demiştiniz Pembedon5
İnsanlar şikayet ediyor diye de laf sokmanın manası yok.
Okumak zorunda değiller wc içeriklerinizi, hususi yaptığınız izlenimini veriyorsunuz onca uyarı, özelden ikaza rağmen, kaldı ki kurallar gereği argo, küfürlü sözlerde yasaktır.

oyy.. tamam bişey demedim. trip yapma.
çocukta alışık olmayınca zorluk yaşar tabi.
izmire gittiğimizde çocuk su içinde uyanıyordu. üstünde sadece atlet var, üstü açık olduğu halde.
mesela bir günde esiyordu. gayet güzeldi hava. görümcemler dediki hava serinledi. bize göre sıcaktı bile.
düşün yani. alışınca böyle oluyor.

Aynen oyle annisko.. bunye alisinca iste mesela.. Havalar serinlesin de bebisler rahatlasn

aynı bizimkide cisrikcim ya
koyuyorum pat düşüveriyo yana ya da öne
erteliyorum bende zaten bügün otursa hemen bugün başlarım yedirmeye yani o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…