2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen. Her çocuk kendine özel gelişim gösterir. Ayrıca genetik denen bir şey var. Kimi erken yürür, konuşur. Kimi fiziksel yönden kimi akademik yönden farklı olur. Eğer nasipse biz Ocak anneleri bebeklerinin gelişimleri hakkında daha ne paylaşımlar yapıcaz,onların arkadaşının komşusunun çocukları hele bi öte dursun.

28 30 olsa üşürüz biz burası Ankara kışlar soğuk ve çetin, yazlar sıcak ve kurak

Merhaba Ocak ayında doğum yaptım Şubat ve Mart ayında sagdigim sütler var -20 de muhafaza ettiğim verilebilir mi bilmiyorum Dr bi sorun isterseniz

Birileri taktı buraya ne yani burada huzur kaçınca kimse yazmayınca daha mı iyi olacak sanıyorlar

Kufurlu konusma diyorlar da kufurlu konusanyok. En sonunda kimse girmeyecek olucak bitecek. Gozler bizim uzerimizde ya vay be ne kadar unlu kullanicilarmisiz demek..

bende yüzünü, ellerini ellediklerine çok sinir oluyorum. en pis yer el
ve cocugun agzı ıle temasta olan yerı de elı.

yine banlar gelmıiş 2-3 gün sonra açılır

ikea mama sandalyesı bence şahane. çok memnun kaldım
artık orada yıyoruz yemeklerı.
bayıldı maşallah.

yarın bamya yedircem bugunden yaptım.
Aynen banlar geldi bir süre sonra onlar da herhalde bağışıklık kazanıp senin gibi çok fazla umursamayacak lar böyle ola ola zaten keyif vermez oldu buralar bu arada sandalyeden memnun Kalman heralde birçok kişiye iyi bir tavsiye olmustur biz de ikea gitmek istiyoruz Ben de alacağım inşallah kısmetse olaylardan dolayı Çıkamadık bir türlu disari

sandalye çektiğin zaman yanına baya yakın oluyorsun bebege, çok pratık
minnoş oturunca büyük kaldı resmen sandalyede öyle içine gömülme falan yok
cuk dıye yerleşti. pazartesi yazlıga gıdıcez 3-4 günlüğüne, giderken onu da götürcez. pratık kurulumu ve az yer kaplaması çok iyi. belkı hafıf yatar pozısyonu olsaydı daha ıyı olurdu, ama o da zaten şunun şurasında 2 ay işime yarardı
ben memnun kaldım

güle güle kullanın
Ben de videolardan gördüğüm kadarıyla gerçekten çok pratik Parçası yok denecek kadar az kirlensin hemen yıka
ben de özellikle bunu istiyorum çünkü blv dE bebek Her yeri mahvettigi için temizlenmesi kolay bir şey olması lazım

Canım çok çorba istiyor
en son ne zaman çorba içtim hatırlamıyorum
Bizimki uyumuyor ki bir çorba yapayım
şöyle sıcak sıcak içeyim
hasret kaldım sulu sulu bir şeylere
yemek yapsam da hep katı şeyler yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…