2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız? benim göbeğimde tüylenme oldu baya sizdede oldumu? sarışınım ben tüylerimde sarı sarı hepsi ama yinede rahatsız ediyo normalmi acaba
Canım çok normalmiş cumartesi kontrolde sormuştum dra. Alsam sorun olurmu dedim kalıcı olabilir alırsan dedi

kızlarrrr eşim sürekli bu sayfadayım diye merak ediyordu içeriği gün gün hamilelik takvimimi inceliyordu. en son ben de ocak babaları diye sayfa açacam diyo bizi kıskandı
haftada bır gebelık takvımını göster
ben öyle yapıyorum :=) bilgilensin bebiş ne alemde bılsın

bana cevap verebilecek varmı... şimdi bi sorum olacak iki aylık hamileyim 2 senenin uzerine hamile kaldım... ögrendiğimizden beri ilişkiye girmiyoruz... bi doktor şimdilik girmeyin dedi ilk zamanlarlar... daha sonra gecenlerdre baska bi doktora gittim kalp atışı dinlemeye bi sıkıntı yok ama yapma demişti... 10 gün geçmeden muayaneye gittim bu sefer ne ben sordum nede o soyledi bu konu hakkında bişey.... sadece iyi gidiyo bi sıkıntı yok dedi... bende bişey yaparsak ona bişey olur diye korkuyorum... yapamıyorum içim rahat degil... bide bi soğukluk girdi normal mi bu durum onuda bilmiyorum... bu konu hakkında birşeyler soyleyebilecek arkadaslarımdan yardım bekliyorum... şimdiden teşekkürler...

canım gebeliğin riskli ise ilişkiye girme
ama herşey yolundaysa dr.lar yasaklamaz
ama tabi dikkatli olmak lazım
soğukluğa gelince hormonlarla ilgildir
bende de var o
ama bazen de tam tersi oluyor
çok istekli de olabilirsin zaman zaman

Canım benim doktorun kalp atışını duyana kadar yasaklamıştı. Cumartesi kalp atışını duyduk serbest dedi. Ama bizdede korku var ayrıca bende de zaman zaman soğukluk var. Bizde henüz hamileliğimi öğrendiğimiZden beri yapmadık

Kan sonucundan sadece cinsiyet anlasilabiliyormus bunu duydum canim.Belli bi rakamin altindaysa erkek ustundeyse kizmis diye okudum.
Ultrasonda sadece ense kalinligi olcuyor dimi?
serbest b-hcg değeri 50 altıysa erkek üstüyse kız diyorlar ama tam tersi çıkanlarda var arada denemek lazım :)

canim bizede ilk bi hafta yasak demisti ama biz 3 4 ay olmadan istemioruz ozellikle esim cok hassas. bi arkdsm uzman bi dr sormus 15 gunde bir 1 kere yapabilirsinz cok yapmak kasilmalari artracagndan zararli olur demiş. bende suan hic istemiyorum bu normal bence cunku biz disardan normal gbi gorunsekte agrmz sizimiz oluo benm mesela saha smdiden hafif baski oldmu agri oluo karnimda. donerken bile sorun yasayabiliorm ani harekette sanki rahmimde bisi toplanio gbi hissediorum oyuzden hareketlermz yavas ve dikkatli oldugu icin temkinliyi buda iliskiye yansio isteksizlesiorz tabiki. ama 4. aydan snra artiomus istek kan basinci o bolgede arttigi icin bakalim yasayip gorecegiz insallah

Canım bızde ılk kez bu kadar ayrı kaldık yanı bende anlamadım sogukluk mu sıcaklardan mı :) hamılelıkten mı zaten ben cok kotuydum bu hafta bılemıyorum bende

Herkese merhaba:)

Aranıza yeni katılıyorum. Hamileliğimi öğrendiğimden beri zaman zaman takip etmeye çalışıyordum ama kalp atışlarını duyunca işi resmiyete dökeyim dedim:) Herkese sağlıklı hamilelikler ve güzel doğumlar diliyorum. 7+6 da bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür, o ana kadar insan hep bir acaba da kalıyor biliyorsunuz. Beklenen doğum tarihim 26 Ocak. Acıktıkça midem bulanıyor ve yemeğe sarılıyorum şuan en büyük sıkıntım bu, fazla kilo almamayı umuyorum. Herkese sevgiler.

Iyi aksamlar anneler bende 18 Ocak dogumum nasip olursa hersey yolunda simdilik bende ama halsizlik ve agiz tadim kötü mide bulantim da oluyo ara ara bigün iyiysem bigün cok kötüyüm ... Midem bos kaldikca mide bulantisi cekiyorum , ama istahimda yok yiyemiyorum ne yapmam lazim ? Birde kasiklarimda baski hissediyorum normal mi ? Meme agrilarim bi geciyo bi basliyo , biqün hic hamile defilmisim gibi oluyorum korkuyorum bebegime bisiminoldu die , biqün baya kötü oluyorum esimle de 10 haftadir birliktelik olmadi... Artik yapamam diyeye cok korkuyorum , canim yanacak die istegim yok ... Bu durumu yasayanlar varmi aranizda ?

Haa birde doktorum , bebegimin saglikli olup olmadigini ögrnmeknicin test istedi .. Sanirim bebek sakat mi degil mi onu ölcecekler ... Ama ben yaptirmak istemiyorum , sonucta benim bebegim her türlü kabulum ... Bu testide yaptirmayab varmi aranizda ? Kafam cok karisikk

Ay ben bu iki gundur fenayim kuzum kusura bakma sana testten ne kadar anladgimi yazmaya calismisim :) iki gundur corba ve suyla besleniyorum gecmesi gereken haftalarda bulantilar artiyo hayrolsun bakalim tabi acliktan bas agrisi oluyo kendimden geciyorum
Insallah guzel.cikicak test sonucun hic endiselenme minigin saglikla dogucak canim

Kızlarr Antalya'dan günaydınnnn sizlere :) Bebiş büyütmek çoooooooooook zor bir işmiş biraz daha toz pembeydi benim için her şey ama acaip gözüm korktu. Sezeryanla doğum yaptı görümcem bebek aşağıya inmediği için çok ağrıları oluyor oturduğu yerden bile kalkamıyor Betüşş aslaaa sezeryan olma diyor, şimdiye benim iyileşmiş olmam gerekiyordu diyor. Bebeğime adapte olamıyorum diyor. Sezeryanla doğum olduğu için (bebek 1- hafta erken geldi) sütü henüz bebeği doyuracak kadar değil bu nedenle bebiş sarılık olmuş 2 gün hastanede yatacak ne yazık kı Demem o ki olağanüstü durumlar dışında her şeyi doğasına uygun yaşamız gerekiyor kulağımıza küpe olsun :)

Gelelim banaaa :) Bugün ilk kez babaannesiyle hastaneye gideceğiz 7:30 gibi doktor sıkıntı çıkartmaz ise 2 li testi yaptıracağım. Randevum olmadığı için birazcık doktorun insiyatifindeyiz :) Dua edin, bir aksilik çıkmasın :) Babaanneside minnoşunu görsün :)

ARKADASLAR HEPİNİZE GUNAYDİN VE SAGLİKLİ HAMİLELİKLER, BENDE SARİ AKİNTİ OLUYOR. DR DUN DUSUK RİSKİNDEN DEDİ. AYNİ DURUMDA OLUP DOKTORUNA SORAN VAR Mİ, COK MORALİM BOZUK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…