- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.541
Canım çok normalmiş cumartesi kontrolde sormuştum dra. Alsam sorun olurmu dedim kalıcı olabilir alırsan dediselam kızlar nasılsınız? benim göbeğimde tüylenme oldu baya sizdede oldumu? sarışınım ben tüylerimde sarı sarı hepsi ama yinede rahatsız ediyo normalmi acaba
haftada bır gebelık takvımını gösterkızlarrrr eşim sürekli bu sayfadayım diye merak ediyordu içeriği gün gün hamilelik takvimimi inceliyordu. en son ben de ocak babaları diye sayfa açacam diyobizi kıskandı
canım gebeliğin riskli ise ilişkiye girmebana cevap verebilecek varmı... şimdi bi sorum olacak iki aylık hamileyim 2 senenin uzerine hamile kaldım... ögrendiğimizden beri ilişkiye girmiyoruz... bi doktor şimdilik girmeyin dedi ilk zamanlarlar... daha sonra gecenlerdre baska bi doktora gittim kalp atışı dinlemeye bi sıkıntı yok ama yapma demişti... 10 gün geçmeden muayaneye gittim bu sefer ne ben sordum nede o soyledi bu konu hakkında bişey.... sadece iyi gidiyo bi sıkıntı yok dedi... bende bişey yaparsak ona bişey olur diye korkuyorum... yapamıyorum içim rahat degil... bide bi soğukluk girdi normal mi bu durum onuda bilmiyorum... bu konu hakkında birşeyler soyleyebilecek arkadaslarımdan yardım bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
amin inşallah temiz çıkar sonuçlar.Kızlar 1 haftam kaldı dua edin kan vericem inşallah ikili testimizin sonucu güzel çıkar, bir debebişim gösterir cinsiyetini =)
Canım benim doktorun kalp atışını duyana kadar yasaklamıştı. Cumartesi kalp atışını duyduk serbest dedi. Ama bizdede korku var ayrıca bende de zaman zaman soğukluk var. Bizde henüz hamileliğimi öğrendiğimiZden beri yapmadıkbana cevap verebilecek varmı... şimdi bi sorum olacak iki aylık hamileyim 2 senenin uzerine hamile kaldım... ögrendiğimizden beri ilişkiye girmiyoruz... bi doktor şimdilik girmeyin dedi ilk zamanlarlar... daha sonra gecenlerdre baska bi doktora gittim kalp atışı dinlemeye bi sıkıntı yok ama yapma demişti... 10 gün geçmeden muayaneye gittim bu sefer ne ben sordum nede o soyledi bu konu hakkında bişey.... sadece iyi gidiyo bi sıkıntı yok dedi... bende bişey yaparsak ona bişey olur diye korkuyorum... yapamıyorum içim rahat degil... bide bi soğukluk girdi normal mi bu durum onuda bilmiyorum... bu konu hakkında birşeyler soyleyebilecek arkadaslarımdan yardım bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
insin ya bune şimdiden zaten tombikim :)Ben de gaz değil filan diyordum ama dr ödem ve gaz var bu şişkinlik normal bu hızla büyümez hatta biraz iner filan demişti. :)
serbest b-hcg değeri 50 altıysa erkek üstüyse kız diyorlar ama tam tersi çıkanlarda var arada denemek lazım :)Kan sonucundan sadece cinsiyet anlasilabiliyormus bunu duydum canim.Belli bi rakamin altindaysa erkek ustundeyse kizmis diye okudum.
Ultrasonda sadece ense kalinligi olcuyor dimi?
bende çok merak ediyorum acaba ne zaman belli olur 23 haziranda yeni doktoruma gidicem bakalım bir şey diyecekmi 2'li testi yapacakmı aklımda deli sorularBakalım 10+4 olduk bugun. Belki 2 hafta sonra belli oluuuuuuur
canim bizede ilk bi hafta yasak demisti ama biz 3 4 ay olmadan istemioruz ozellikle esim cok hassas. bi arkdsm uzman bi dr sormus 15 gunde bir 1 kere yapabilirsinz cok yapmak kasilmalari artracagndan zararli olur demiş. bende suan hic istemiyorum bu normal bence cunku biz disardan normal gbi gorunsekte agrmz sizimiz oluo benm mesela saha smdiden hafif baski oldmu agri oluo karnimda. donerken bile sorun yasayabiliorm ani harekette sanki rahmimde bisi toplanio gbi hissediorum oyuzden hareketlermz yavas ve dikkatli oldugu icin temkinliyi buda iliskiye yansio isteksizlesiorz tabiki. ama 4. aydan snra artiomus istek kan basinci o bolgede arttigi icin bakalim yasayip gorecegiz insallahbana cevap verebilecek varmı... şimdi bi sorum olacak iki aylık hamileyim 2 senenin uzerine hamile kaldım... ögrendiğimizden beri ilişkiye girmiyoruz... bi doktor şimdilik girmeyin dedi ilk zamanlarlar... daha sonra gecenlerdre baska bi doktora gittim kalp atışı dinlemeye bi sıkıntı yok ama yapma demişti... 10 gün geçmeden muayaneye gittim bu sefer ne ben sordum nede o soyledi bu konu hakkında bişey.... sadece iyi gidiyo bi sıkıntı yok dedi... bende bişey yaparsak ona bişey olur diye korkuyorum... yapamıyorum içim rahat degil... bide bi soğukluk girdi normal mi bu durum onuda bilmiyorum... bu konu hakkında birşeyler soyleyebilecek arkadaslarımdan yardım bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
Canım bızde ılk kez bu kadar ayrı kaldık yanı bende anlamadım sogukluk mu sıcaklardan mı :) hamılelıkten mı zaten ben cok kotuydum bu hafta bılemıyorum bendebana cevap verebilecek varmı... şimdi bi sorum olacak iki aylık hamileyim 2 senenin uzerine hamile kaldım... ögrendiğimizden beri ilişkiye girmiyoruz... bi doktor şimdilik girmeyin dedi ilk zamanlarlar... daha sonra gecenlerdre baska bi doktora gittim kalp atışı dinlemeye bi sıkıntı yok ama yapma demişti... 10 gün geçmeden muayaneye gittim bu sefer ne ben sordum nede o soyledi bu konu hakkında bişey.... sadece iyi gidiyo bi sıkıntı yok dedi... bende bişey yaparsak ona bişey olur diye korkuyorum... yapamıyorum içim rahat degil... bide bi soğukluk girdi normal mi bu durum onuda bilmiyorum... bu konu hakkında birşeyler soyleyebilecek arkadaslarımdan yardım bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
Ay ben bu iki gundur fenayim kuzum kusura bakma sana testten ne kadar anladgimi yazmaya calismisim :) iki gundur corba ve suyla besleniyorum gecmesi gereken haftalarda bulantilar artiyo hayrolsun bakalim tabi acliktan bas agrisi oluyo kendimden geciyorumdedimki ikili testte kan alıyorlarya içeriği ne hangi değerlere bakıyorlar dedim AMA neyse ben baktim internetten serbest betahcg ye bakiyolarmis bitane daha vardi bide ona bakiyorlarmis dogru soyledin betahcg 50 nin altinda cikarsa erkek oluyormus bende oyle duydum
Bu coook sık acikmalar neye isaret acaba babasi gibi istahli bi erkek dogurcam galibaa baksana uykudan uyandirdi aclik :)serbest b-hcg değeri 50 altıysa erkek üstüyse kız diyorlar ama tam tersi çıkanlarda var arada denemek lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?