2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizm oglan onceki gun 5kez dolu dolu kaka yapti,dun hic yapmadi ve hala da yapmadi yani. Insanin akli kaliomus.. Gecen muz yedirdm daha dogrusu somurdu ama kac kez somurdu bu zaman kadar.. Ondan degildir diye duusnuyorum..
Canim 2 gun once bende sebze puresi yapmstim patates kabak havuctan erteso gun hic kaka yapmadi muz verdgmde bisey olmamsti yapmsti muzdan olablr ama o zaman etki etmemstr smdi etmstir

Canim benmkide oyle uyuyo dun uyandikca emzrdm uyuttm surekli her uyandginda hemen uyuttm 2 bucuk saat uyudu bi arkadasm dedi boyle yapa yapa alstrms 3 4 saat uyumaya sende dene

Canim 2 gun once bende sebze puresi yapmstim patates kabak havuctan erteso gun hic kaka yapmadi muz verdgmde bisey olmamsti yapmsti muzdan olablr ama o zaman etki etmemstr smdi etmstir
Yediğimiz gıdalar vücuttan 3 gün sonra atılıyormuş . Kızıma sindirim sistemini çalıştırırken öğrenmiştim

Haha :) ben de dun azcik seftali rendeledim yedirirken babasi geldi isten. O da ver hemen ben yedirim dedi seninki gbi:) cocuk dort kucuk kasik yedi doydu,bizmki yedi gerisini :)))
kalanı ben yedim. :))
şimdi yine yaptım akşamki gibi pek istekli değildi. gerçi akşamki tatlıydı şimdikinin pek tadı yoktu ve sertti zaten.
şimdide havuç haşlıyorum onu vereceğim uyanınca.
muz için bizdeki kağıtta 7. ay da verin diyor. gerçi dün babası tattırdı baya. doktordan evvel. baya ezdi. ağzında parçası vardı. şimdilik bişey yok. bakalım bendede ilerde olursa muzdandır.
çünkü bizimkinin sıkıntısı yok. anlarım.

Benimki muzu cok seviyor,oncesinde kac kez yalamisti yani.. ilk defa oldu bu.. Evet dikkat et bakalim.. Ben de vermem bir ay daha o zaman

Bizimki kaka yapamadi diye azcik seftali icine zeytinyagi kattm yedi,yapti az once. Kakasinda hani muzda damar oluyor ya ip gibi seyler vardi kahverengi. Normal mi bu? Ek gida veren arkadaslar bilirsiniz siz..

Bizimki kaka yapamadi diye azcik seftali icine zeytinyagi kattm yedi,yapti az once. Kakasinda hani muzda damar oluyor ya ip gibi seyler vardi kahverengi. Normal mi bu? Ek gida veren arkadaslar bilirsiniz siz..
evet bu normal bence canım..çünkü bende muz yedirdiğimde bu tür lifler görmüştüm..

Bizm oglan onceki gun 5kez dolu dolu kaka yapti,dun hic yapmadi ve hala da yapmadi yani. Insanin akli kaliomus.. Gecen muz yedirdm daha dogrusu somurdu ama kac kez somurdu bu zaman kadar.. Ondan degildir diye duusnuyorum..
benımkı 1 gün yapmasın kabızlıktan şüphelenıyorum hemen
ve ona yakın bişi olmuş oluyor.
her an kabız olabilir, öyle de garip bişi.

Canim yogurdu mayalama saati var 5 ile 12 saat araligiydi sanirim. benimki arzum bebbe. Ben 9 saate ayarliyorum. Daha kısa sürede daha cıvık oluyor. Acaba yeteri kadar mi beklemiyor?
Makinanın kullanma talimatına göre yapıyorum canım, ama ben de bu sefer daha uzun süre bekledim. Şimdi buzdolabına koydum, akşam bakacağım olmuş mu diye .

Oh maşallah, tabii canım, annelerimiz makina ile mi yapıyordu sanki.

Canim benimmmm
düşünmen bile yeter....
senin gibi güzel insanlar var oldukça
Açlığın eziyeti akla gelmez. ...

Çok güldüm yalnız
Sabahın köründe

bugün metal kepçeyi çöpe attım..sapının ek yeri kararmış.metalin üzerimi kaplayan parlaklık veren alaşım gitmiş..bunlara çok dikkat etmek gerekiyor..yemeklere ağır metal geçip metal zehirlenmesine yol açıyor..heleki beyin gelişimi hala devam eden bebişlerimizin beyin,sinir gelişimini olumsuz etkiliyor..kullanmak zorundaysanız uzun süre yemeğin içinde bırakmayın ya da hiç kullanmayın en iyisi ..

benımkı 1 gün yapmasın kabızlıktan şüphelenıyorum hemen
ve ona yakın bişi olmuş oluyor.
her an kabız olabilir, öyle de garip bişi.

Ben de hemen oyle oldum sur.. Cunku bnm oglan gunde 4-5kez kaka yapiyor masallah.. Bi de ikinip duruyordu gordum.. Neyse ki yapti,daha vermem az daha beklesin,her seye saldiriyor ama :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…