- 30 Ocak 2015
- 19.920
- 29.053
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.521
Canim 2 gun once bende sebze puresi yapmstim patates kabak havuctan erteso gun hic kaka yapmadi muz verdgmde bisey olmamsti yapmsti muzdan olablr ama o zaman etki etmemstr smdi etmstirBizm oglan onceki gun 5kez dolu dolu kaka yapti,dun hic yapmadi ve hala da yapmadi yani. Insanin akli kaliomus.. Gecen muz yedirdm daha dogrusu somurdu ama kac kez somurdu bu zaman kadar.. Ondan degildir diye duusnuyorum..
Canim benmkide oyle uyuyo dun uyandikca emzrdm uyuttm surekli her uyandginda hemen uyuttm 2 bucuk saat uyudu bi arkadasm dedi boyle yapa yapa alstrms 3 4 saat uyumaya sende deneAh @nebileyim o uyku düzenini annesinin kurduğu çocuklardan değil benimki. Zaten öyle çocuk var mı ondan da şüpheliyim. Uykusu geldimi babasını tanımaz zilloş
Yaradana sığınıp 1saat uyuyacağı günleri beklicem sadece yapabildiğim bu şimdilik. Sağolasın
Yediğimiz gıdalar vücuttan 3 gün sonra atılıyormuş . Kızıma sindirim sistemini çalıştırırken öğrenmiştimCanim 2 gun once bende sebze puresi yapmstim patates kabak havuctan erteso gun hic kaka yapmadi muz verdgmde bisey olmamsti yapmsti muzdan olablr ama o zaman etki etmemstr smdi etmstir
kalanı ben yedim. :))Haha :) ben de dun azcik seftali rendeledim yedirirken babasi geldi isten. O da ver hemen ben yedirim dedi seninki gbi:) cocuk dort kucuk kasik yedi doydu,bizmki yedi gerisini :)))
kalanı ben yedim. :))
şimdi yine yaptım akşamki gibi pek istekli değildi. gerçi akşamki tatlıydı şimdikinin pek tadı yoktu ve sertti zaten.
şimdide havuç haşlıyorum onu vereceğim uyanınca.
muz için bizdeki kağıtta 7. ay da verin diyor. gerçi dün babası tattırdı baya. doktordan evvel. baya ezdi. ağzında parçası vardı. şimdilik bişey yok. bakalım bendede ilerde olursa muzdandır.
çünkü bizimkinin sıkıntısı yok. anlarım.
Canim 2 gun once bende sebze puresi yapmstim patates kabak havuctan erteso gun hic kaka yapmadi muz verdgmde bisey olmamsti yapmsti muzdan olablr ama o zaman etki etmemstr smdi etmstir
evet bu normal bence canım..çünkü bende muz yedirdiğimde bu tür lifler görmüştüm..Bizimki kaka yapamadi diye azcik seftali icine zeytinyagi kattm yedi,yapti az once. Kakasinda hani muzda damar oluyor ya ip gibi seyler vardi kahverengi. Normal mi bu? Ek gida veren arkadaslar bilirsiniz siz..
Evet canim normal muzin lifleriBizimki kaka yapamadi diye azcik seftali icine zeytinyagi kattm yedi,yapti az once. Kakasinda hani muzda damar oluyor ya ip gibi seyler vardi kahverengi. Normal mi bu? Ek gida veren arkadaslar bilirsiniz siz..
benımkı 1 gün yapmasın kabızlıktan şüphelenıyorum hemenBizm oglan onceki gun 5kez dolu dolu kaka yapti,dun hic yapmadi ve hala da yapmadi yani. Insanin akli kaliomus.. Gecen muz yedirdm daha dogrusu somurdu ama kac kez somurdu bu zaman kadar.. Ondan degildir diye duusnuyorum..
evet muz yapıyormus. şeftalıde yapabılırBizimki kaka yapamadi diye azcik seftali icine zeytinyagi kattm yedi,yapti az once. Kakasinda hani muzda damar oluyor ya ip gibi seyler vardi kahverengi. Normal mi bu? Ek gida veren arkadaslar bilirsiniz siz..
dün bamya yedırmıstım gece kaka yaptı baya ve bamya tohumcukları vardı :=)Yediğimiz gıdalar vücuttan 3 gün sonra atılıyormuş . Kızıma sindirim sistemini çalıştırırken öğrenmiştim
Makinanın kullanma talimatına göre yapıyorum canım, ama ben de bu sefer daha uzun süre bekledim. Şimdi buzdolabına koydum, akşam bakacağım olmuş mu diye .Canim yogurdu mayalama saati var 5 ile 12 saat araligiydi sanirim. benimki arzum bebbe. Ben 9 saate ayarliyorum. Daha kısa sürede daha cıvık oluyor. Acaba yeteri kadar mi beklemiyor?
Piti yaa ( : Allah iyiliğini versin. Güldüm gece gece. Bende az önce wc dedim. Hadi hayırlısı..
O bir iki saat keyif için surunuyorum şuan aynen.
Yoğurt makinesi düşünüyordum ya hani.. gerek kalmadı yoğurdum çok güzel oluyor maşallah. Kendimden beklemedigim bi performans aldım
Canim benimmmm
düşünmen bile yeter....
senin gibi güzel insanlar var oldukça
Açlığın eziyeti akla gelmez. ...
Çok güldüm yalnız
Sabahın köründe
bebeklerde hızlı mı çalışıyor acaba..sindirim sistemi konusunda 3 gün yazıyordu..hatta sınav sorusu olmuştu bu konu..dün bamya yedırmıstım gece kaka yaptı baya ve bamya tohumcukları vardı :=)
aynı gün çıkardı yani
olabilir.bebeklerde hızlı mı çalışıyor acaba..sindirim sistemi konusunda 3 gün yazıyordu..hatta sınav sorusu olmuştu bu konu..
benımkı 1 gün yapmasın kabızlıktan şüphelenıyorum hemen
ve ona yakın bişi olmuş oluyor.
her an kabız olabilir, öyle de garip bişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?