2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hemen oyle oldum sur.. Cunku bnm oglan gunde 4-5kez kaka yapiyor masallah.. Bi de ikinip duruyordu gordum.. Neyse ki yapti,daha vermem az daha beklesin,her seye saldiriyor ama :/
bende vermıyorum muz. her gün kayısı, armut püresi verıyorum. zeytınyagı verıyorum
sırf bır daha o günkü gibi kabız olmasın dıye. lifli gıdalara yöneldım

Bizimki kaka yapamadi diye azcik seftali icine zeytinyagi kattm yedi,yapti az once. Kakasinda hani muzda damar oluyor ya ip gibi seyler vardi kahverengi. Normal mi bu? Ek gida veren arkadaslar bilirsiniz siz..
Normal Canim sanki siyah ip gbi oluyo lifli gida oldugu icin lif oluyo onlar

Benim oğlan. Yüzustu yatmak isteyip yatamiyor. Saga sola degisik pozisyonlara geciyor. Bir saat ayakta sallaniyor uyku oncesi. Bazen ayaklarini tutup kaldiriyorum oyle uyuyor. Uykuya gecince yuzustu yapiyorum .
Mis yüzüstü ben de yapsam uyurken kendi de yapsa hemen kafayı kaldırıp uyanıyor. Gün içinde yüzüstü oynamayı çok seviyor. Belki ordan kalma bi alışkanlıkla hemen başını kaldırıyor. Yan çevirip yatmak aklına gelmiyor ( :

bu bebikler bizimle aynı çorbayı ne zaman içecekler her gün ne yapsam derdıne gırdım
sogan, salça, yag kısmına gecersek iyi olacak. gercı ben tereyagına basladım corbalarına koyuyorum

kendımı robot gibi hıssedıyorum.
sör bu sorgulamalar pek hayra alamet değil
sezinlediğim kadarıyla bir çoğumuz da hafif hafif alttan depresyon belirtileri vurmaya başladı
inşallah sonraki aşamalara ilerlemeden atlatırız bu durumu
Zira bu süreçte ruhumuz ne bedenimiz kaldıramaz böyle bir sıkıntıyI

öyle düşünüp evrene gönderme '' kaldıramayız'' tarzında düşüncelerini
hepımız bunaldık, kaç aydır bebek bakıyoruz
çok yorucu bi süreç bu
bana ara sıra gelirler öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…