2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Persdntil gelisiminin seviyesini gosterir yani kafasi o ayda olan cocuklarin yuzde 95inden buyuk demek

Persdntil gelisiminin seviyesini gosterir yani kafasi o ayda olan cocuklarin yuzde 95inden buyuk demek
anladım.
ama dediğim gibi bize çizelge üzerinden açıkladı. ona görede büyüklğün sınırındaymış işte.
eşimde diyor, böyle cins tipleri nasıl buluyorsun. çekiyorsunuz herhalde birbirinizi
o da taktı çocuğun kafasına diye kızıyor. herşeyi normal sorun yok diye.

Kızlar, işlerim yoğunlaştı pek bakamıyorum buraya
6. Ay kontrolumuzu paylasayım istedim
6. Ay aşıları yapıldı, suan iyi çok şükür
Kilo 7630 kg, (480 gr almış)
boy 66,5 cm, (2 cm uzamıs)
baş çevre 42,5 cm
Herşey yolunda annesütü ve tadımlara devam edecegiz
Bu arada ilk 3 gün sebze ile başladım sonra 3 gün kendi mayaladıgım yogurdu tattırdım suratı superdi
simdi avakado ve muzu birlikte sığdırabildiğim kadar fileye koydum hosuna gıttı.
Dr. Uyku eğitimi şimdi bu ayda yapmazsan sonra gec kalırsın dedi. Bizimki son 2 aydır odasında yatıyor zaten birtek kendi kendine uykuya dalmayı ögretmem gerek, emerken uyuyor çünkü.
Arada gece uyanınca emzirmeden pıspısla uyumaya devam etsin dedi.
Benden şimdilik bu kadar
Sevgiyle kalın...

ama açlığından uyanmıyor mu çocuk.. emzirmeden aç aç geri uyur mu ki...
Maşaallah bu arada yavrunuza.

Yok aslında oglum bir sıkıntısı yoksa sabaha kadar uyuyor. 8-9 saat emmeden uyuyabiliyor.
bazen işte geceleri uyandıgı oluyor bende calıştıgım ve yorgun oldugum için hemen meme ile tekrar uyutuyorum ama emzirmemm gerekiyormuş alışıp hep uyanırmış.

Yuhpersantil kendisiyle ayni ayda bulunan 100 bebekteki siralama demekmiş doktor böyle açikladı
Yani 100 bebek içinde 5. Sirada demek..

o zaman benimki alışmış mı.. bu ara daha sık uyanıyor çünkü.
bende hep açlıktan uyandığını düşünüyorum.
çünkü eskiden 8 gibi yatar 5 gibi uyanırdı. şimdi bakıyorum da 3 yada 4 saat sonra uyanıyor. emziyorum geri uyuyor.
bizimkide ay sonu tam 6 aylık olacak.

Bizmki de ise giderken aynini yapiyorum.. Cok dikkat ediyo ama bebegin uykusu cok hafif.. Giderkenbi de opuyo 5-6kez :)

Bizmki de ilk iki ay normalin biraz altindaydi bas cevresi. Yani o da kotu degil elbette,icimize kurt dusurmedi normal oldugunu soyledi. Senin doktor telas ettirmis..

Benimkide 3/4 saat uyanir hep. Ac olmazsa almiyor biberonu acikiyor demekki. Bu ayda hepsi biykedir bencedir. Ac olmazsa icmez biberon. Anne sutunu bilmiyorum. Emzij yada rahatlamak yada aliskanlik olabikir. Gunduz oyle dolu tabak ek gida yemiyor. Bence kalkmasi normal. Daha tam ogunlere gecmedilerki.

ŞU açıklamanın kıymet değeri ne yüksek yaaa
Yani ara ara bulamazsın
Nerden bileceksin
belkide içimizde emme sıkıntısı çeken bir bebeğin derdi ve Dr U bile çözememis. ..
Birilerinin derdinin dermani olur....
ama bazıları da magazin peşinde. ...

Kızlar H hiuf Surrender bebeklere banyo yaptırırken gözüne ve kulağına su kacmasin diye silikon banyo şapkası var bugün nette bakinirken gördüm belki işinize yarar
çok sağol canım
Ben çok araştırdım biliyom bunu
yalnız bizimki kafaya şapka bile taktirmiyodu huylu bişey
Kıyameti koparir

enfeksiyon.......
aman Allahım. ....

kızlar mayo aldım benımkıne zilli mayosu
offf
Ben her yerde görüyorum şu mayolariiii
Çok fenaaaa

Wc bile gidemiyorum artık. ....
ama buna rağmen evde başka birine katlanamam ben ya
problem bende
H hiuf gozbebekleri ışiga tepki verir. İsikta kuculur. Acik renkliyse gozu daha cok belli olur. Merak etme
Gozleri Açık renkli değil ama ışıkla ilgili saniyorum
Kızlar emzirirken kilo vermeye çalışan var mı ben 68 ile hamile kaldım 14 kilo aldım şuan 71 72 gidip geliyorum. 62 63 e düşmek istiyorum ama nerden başlasam bilemiyorum
73 kilo ile hamile kaldım 84 kilo ile doğuma girdim hayatımın son beş Yılında da 73 kilolarda seyrettim ve şu anda 65 kiloyum ama ne ile ilgili bilmiyorum gerçekten çok yoruluyorum ve yipraniyorum bazen tüm gün hiçbir şey yemiyorum . Daha doğrusu yiyemiyorum Çünkü şimdiye kadar hiç bir zaman yanımda beni Pofpoflayan aman Sen ye diyen biri olmadı Ve kendimde beSlenemedim ne yazık ki uykusuz kalıyorum temizlik takıntısı olan bir insan olduğum için bebek de Biraz huysuz ve yalnız kalamayan bir bebek olduğu için sanırım hepsi toplam etken oldu zayıflamaya

Benimki de her 3 saatte bir uyanıyor gece ağlıyor ama ağlayarak uyanıyor açlıktan uyanıyor emzirmeSen kıyameti koparır bu sefer tam anlamıyla uyanır Yapamam diye düşünüyorum denemekten de Korkarım açıkçası

O zaman bende kendi cabalarimla baslim canim sagol tabi senden tecrubelerini isteyerek =) sen neyle baslamistin bana musait oldugunda yazarmisin vaktini cok almadan

Bazi bebekler genetik olarak iridir bazilarinin kafasi buyuktur bazilarinin gobek cevresi tabi devasa bir buyukluk varsa arastirilir ama drlara da guvenemiyor insan

Kendince aransın dursun.. Ban yiyecek malzemeyi vermeyerek en iyi cevabı verebilirsiniz.. Kendi sinirini bozsun ozaman,siz keyfinize bakın..

Kızlar emzirirken kilo vermeye çalışan var mı ben 68 ile hamile kaldım 14 kilo aldım şuan 71 72 gidip geliyorum. 62 63 e düşmek istiyorum ama nerden başlasam bilemiyorum
Canım bende 74hamile kaldım 80 kiloyla doğuma girdim doğumdan 10gun sonra 70 kiloya düştüm sonra 84.500 kadar çıktım diyetisyen gidiyorum 8gunde 2.500 kilo verdim 1.400 yağdan devam edeceğim altmislari gorene kadar devam

Çok iyi bende vermek istiyorum gün içinde dikkat ediyorum ama akşam yemeğinde kendime hakim olamıyorum malesef

O zaman bende kendi cabalarimla baslim canim sagol tabi senden tecrubelerini isteyerek =) sen neyle baslamistin bana musait oldugunda yazarmisin vaktini cok almadan
ben meyve suyuyla başlamıştım. sonra püreye döndü, sonra sebze tadımlıklarına, sonra corba püreleri derken aştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…