- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.501
Benimki de banyo tasini bardakmis gibi yakalayip icindeki suyu içmenin derdinde :)bandana yaptırdım 5-6 tane, takınca elı hemen kafasına gıdıyor ve agzına kadar ındırıyor
sonrası malum, onu yiyor
Canım çok çorba istiyor
en son ne zaman çorba içtim hatırlamıyorum
Bizimki uyumuyor ki bir çorba yapayım
şöyle sıcak sıcak içeyim
hasret kaldım sulu sulu bir şeylere
yemek yapsam da hep katı şeyler yapıyorum
Baktin uyumuyor, zorlama canim ya.. Senin sinirlerin yıpranır sadece, bebeginle aranizdaki iletisim gerginlesir. Uyumuyorsa mesela 30 dk lik uğraşa ragmen ara ver. Kuzucugu azıcık op, kokla, gidikla... Ne bileyim güldür eglendir, sonra tekrar dene.Bebek uyuyunca uykusu varken bile uyumayan var mı? Benim kızçenin gündüz uykulari 15 dakika daŞimdi kalkacak.. uyanmak üzere.. az kaldı diye diye psikolojim bozuldu valla. Uyanmayacagini bilmeden oturabilmek süper. Ama uyku da gözden akıyor
Yoğurt makinen hangisi canim?İnek yoğurdu mayaladım, o da olmazsa artık ne halt ederim bilmiyorum.
Yoğurt makinasıyla yoğurt yapmayı beceremeyen ilk kişi benim herhalde
Yok canım sen yanlış anladın. Uyutmayla ilgili bi problemimiz yok. O uykusu geldiğini belli ettiğinde uyutuyorum zaten. Düzenli saatlerde de geliyor maşallah uykusu. Ama uyuma süresi 15 dkBaktin uyumuyor, zorlama canim ya.. Senin sinirlerin yıpranır sadece, bebeginle aranizdaki iletisim gerginlesir. Uyumuyorsa mesela 30 dk lik uğraşa ragmen ara ver. Kuzucugu azıcık op, kokla, gidikla... Ne bileyim güldür eglendir, sonra tekrar dene.
110 dk uyutmaya çalışıp, sinirlerimin yıprandığı çok oldu. Ne zaman pes ettim, kuzum da ben de rahata erdik.
Canim yogurdu mayalama saati var 5 ile 12 saat araligiydi sanirim. benimki arzum bebbe. Ben 9 saate ayarliyorum. Daha kısa sürede daha cıvık oluyor. Acaba yeteri kadar mi beklemiyor?
Hmm.. Anladim canim. Uyku araliklarını acsan? Yani daha az ama daha uzun süreli uyku duzeni kursan nasil olur acaba?Yok canım sen yanlış anladın. Uyutmayla ilgili bi problemimiz yok. O uykusu geldiğini belli ettiğinde uyutuyorum zaten. Düzenli saatlerde de geliyor maşallah uykusu. Ama uyuma süresi 15 dk
O sırada yemek mi yicen wc mi evimi toparlican koşuyorum evin içinde resmen.
Piti yaa ( : Allah iyiliğini versin. Güldüm gece gece. Bende az önce wc dedim. Hadi hayırlısı..İt gibi uykum var, hala buralarda geziyorum.
Neden? Çünkü gün içinde zenci köle misali hanımefendinin peşinde sürünüyorum.
Neden? Çünkü anne olmak uyku gözünden akarken kendi başına 1-2 saatin keyfini sürmeye çabalamakmış, yarın it gibi pişman olacağını bile bile...
2 kere it dedim, artık bir kaç gün benden kurtulursunuz, Ayyıldız Hack Team beni de kibler
Bu arada, KİB takımı ahanda işte böyle tipler bence;
Eki Görüntüle 1860798
Evet, yarın siz bensiz rahat rahat takılırken ben de yine küçük kontesin ayak işlerine koşturuyor olacağım. Hepinize sevgiler, bana dua edin!
AhHmm.. Anladim canim. Uyku araliklarını acsan? Yani daha az ama daha uzun süreli uyku duzeni kursan nasil olur acaba?
Çok içimden geldi be, keşke sana bir tencere çorba ulaştırabilecek mesafede olsaydım, inşallah en kısa sürede eline geçer bir tas sıcak çorba.
Atoooom Atom, atın beni denizlere!
Şu iki karış bacaksızın elinden öleceğim. Dişi patladı çok şükür dün, aha dedim tamam artık bi müddet rahat ederiz, bi es verir en azından. Aman Allahım sen misin hayal kuran! Bugün dünyayı bana tersten gösterdi hanım, ağzına bir şey sürmüyor, açlıktan, diş ağrısından ve uykusuzluktan bağıra bağıra ağlıyor. zaten biberonu bırakma peşinde fino, ne yapacak mamayı kaseden kaşıkla içecek herhalde çorba misali diyordum, en son çaresizlikten onu da denedim, şaka gibi ama öyle de içmedi! Muzu çok seviyor muz vereyim dedim, onu da yemedi. 3 kayısı püresi ile 90 cc sütü karıştırıp zorla onu yedirdim artık öğlen saati, yaklaşık 8-9 saatlik açlığın üstüne, döke saça da olsa yedi, 1 saat uyudu.
İnci normalde en az 2 saat uyurdu, hatta nazar değmesin diye pek yazmadım ama 3 saat 3,5 saat uyuduğu oluyordu öğleden sonra. Alıştığı düzeni bulamayınca delirdi bugün, 15 dakika uyudu, diş ağrısıyla ağlayarak uyandı, artık gözlerinden uyku akıyor, savaş veriyor resmen yavrucak, ne lanet şeymiş şu diş çıkarma süreci, annem daha yeni başlıyorsunuz diyor bir de
Öğlen yediği o kayısılı 90cc süt ile akşamı buldu, zorla kaşık maması verdim 60 cc den hazırlanmış, yutmuyor, ağzı kuş gibi açık, çok canı acıyor demek ki.
Ağlaya ağlaya uyuttuk, daha doğrusu Nurse Harvey's diş jeli ve üstüne calpol verdik de sakinleşti uyudu. Aşılarda bile calpol vermemiştim, diş mahvetti çocuğumu. Bakalım yarın nasıl bir güne uyanacağım, yine aç, bol sinirli, uykusuz ve ağlamalı olmasın lütfen Allahım!
Çok güldüm yalnızİt gibi uykum var, hala buralarda geziyorum.
Neden? Çünkü gün içinde zenci köle misali hanımefendinin peşinde sürünüyorum.
Neden? Çünkü anne olmak uyku gözünden akarken kendi başına 1-2 saatin keyfini sürmeye çabalamakmış, yarın it gibi pişman olacağını bile bile...
2 kere it dedim, artık bir kaç gün benden kurtulursunuz, Ayyıldız Hack Team beni de kibler
Bu arada, KİB takımı ahanda işte böyle tipler bence;
Eki Görüntüle 1860798
Evet, yarın siz bensiz rahat rahat takılırken ben de yine küçük kontesin ayak işlerine koşturuyor olacağım. Hepinize sevgiler, bana dua edin!
Benim oğlan. Yüzustu yatmak isteyip yatamiyor. Saga sola degisik pozisyonlara geciyor. Bir saat ayakta sallaniyor uyku oncesi. Bazen ayaklarini tutup kaldiriyorum oyle uyuyor. Uykuya gecince yuzustu yapiyorum .Bebek uyuyunca uykusu varken bile uyumayan var mı? Benim kızçenin gündüz uykulari 15 dakika daŞimdi kalkacak.. uyanmak üzere.. az kaldı diye diye psikolojim bozuldu valla. Uyanmayacagini bilmeden oturabilmek süper. Ama uyku da gözden akıyor
Ne bulsalar agizlarinda zaten :)bandana yaptırdım 5-6 tane, takınca elı hemen kafasına gıdıyor ve agzına kadar ındırıyor
sonrası malum, onu yiyor
Bizmki de ilk iki ay normalin biraz altindaydi bas cevresi. Yani o da kotu degil elbette,icimize kurt dusurmedi normal oldugunu soyledi. Senin doktor telas ettirmis..
Bazi bebekler genetik olarak iridir bazilarinin kafasi buyuktur bazilarinin gobek cevresi tabi devasa bir buyukluk varsa arastirilir ama drlara da guvenemiyor insan
Benimkide 3/4 saat uyanir hep. Ac olmazsa almiyor biberonu acikiyor demekki. Bu ayda hepsi biykedir bencedir. Ac olmazsa icmez biberon. Anne sutunu bilmiyorum. Emzij yada rahatlamak yada aliskanlik olabikir. Gunduz oyle dolu tabak ek gida yemiyor. Bence kalkmasi normal. Daha tam ogunlere gecmedilerki.
görenler hiç demedi kafası büyük diye. öyle göze batan bir büyüklüğü yok yani.
boyuda var. dalyan gibi delikanlı benim oğluşum da işte doktor kıskandı yakışıklılığını.
sağolun moral verici sözleriniz için.
evet memeye aç bir şekilde saldırıyor. dolu dolu oluyor geceleri ve onu emip bitiyor 5 dk.da
sonra uyuyor hemen.
bakalım ek gıdaya geçiş sürecimiz başladı hayırlısıyla.
ilk şeftali püresi yedi. babası yedirdi. benden meraklı Maşaallah.bende izledim onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?